- Konu Sahibi Veaskgittibizden
evet ozellikle hamile kalmak için elma yağı.Gercekten etkilimi hic duymadim elmayi
bir diğer adı da adaçayı yagi diye geçer bilginiz olsun hanımlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ozellikle hamile kalmak için elma yağı.Gercekten etkilimi hic duymadim elmayi
hayir . pardon hemen duzenleyim yazdigimi.Bi hafta bekleticekmiyim zarari olmazmi herhangi. Bide ne zaman koymak lazm hic cikarmicakmiyiz
Himm yatarken olabilir uzun kalir biraz sende ne gibi etki yapti pekihayir . pardon hemen duzenleyim yazdigimi.
akşam yatarken tampona 3 4 damla koyup yatiyorsun veya gün içinde de olur.
ben mesela bir tuvaletten bir tuvalete gitmeye kadar koyup geri cikariyordum
Sagol canim aklimda bulunsun bi zamani varmi yumurtlamadan once veya sonra yapilacakmis gibi???canım bak
elma yagi diyerek aktardan alacaksin .
pamuga 3 -4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru tampon olarak koyacaksın.
en fazla 1 hafta ama 3 gün deyince tuplerinde tikaniklik kist ne varsa alıp indiriyor aşağı.
sıkıntısı olanlar denesin lütfen beni bulup dönüş yapsın birde dua etsin yeter
arkadaşlar mesajimi duzenleyemiyorum .
elma yağını en fazla 1 hafta kullanıyoruz.
pamuga 4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru koyuyoruz çok girmesine gerek yok.
mesela akşam yatarken koyun sabah cikarin veya hiç vaktiniz yoksa ben gün icinde 2 kere koyuyordum tuvaletten tuvalete değişiyordum.
tuplerde tikaniklik falan ne varsa açıyor.
zaten 3 gün sonra felan akintiniz çok artıyor alip indiriyor anlıyorsunuz zaten
evet canim iyi geliyor. adetleri de duzenliyorCanım bu polikistik overe iyi gelirmi?
canım yanlış bilmiyorsam adet bittikten sonra başlanacak.Sagol canim aklimda bulunsun bi zamani varmi yumurtlamadan once veya sonra yapilacakmis gibi???
Anladım canım...evet canim iyi geliyor. adetleri de duzenliyor
Tsh da onemli bi hormon. Bu duşüge bide hamile kalmayi zorlastirabiliyor. Ama ilacla halloluyor. Nodul cogunlukta herkrste.ilacla hallolur takible birlikte. Bide senin sagliginla ilgili bir sknti varsa once onu halletmelisin ki bebegine ve hamileligine daha saglikli ve iyi adabte ol. Takibini yaptir ilacla hallolur
26 yaşındayım canım neden23 24 gibi mi yasiniz?
Ortalama o yaslarda bebek bebek diye bir durum oluyor.sosyolojik arastirmalarda da cevremde de hatta bende de olmustu : )26 yaşındayım canım neden
üzülmeyin inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim ben 4 yıl sonra anca kalabildim çok iyi anliyorum seni beklemek çok zor aklınızdan çıkarabilseniz keşke cok iyi olurdu..Ben 5 yıllık evliyim... son zamanlarda böyle bi hal aldı bende. 3 senedir uğraşıyoruz ama son zamanlarda çok fazla istekliyim ((
Evet dereotu cok iyi geliyor kahvaltinda salatanda eksik etme. Doktor vermediyse bir dusundugu vardir izlenimi yapan o cunku.birsey diyemem ne derece oldugunu doktor daha iyi bilir degerlendirir
Canım eşim çok yoğun çalışan birisi. Maalesef öyle seyahat işlerini yazdan yaza 10-15 gün kadar yapabiliyoruz ondada memlekete gidiyoruz. Birbirimize öyle fazla zamanda ayıramıyoruz genel anlamda da sürekli kv kp içiçe yaşıyoruz. (Ortalama o yaslarda bebek bebek diye bir durum oluyor.sosyolojik arastirmalarda da cevremde de hatta bende de olmustu : )
Aslinda zamana birakip hic dusunmeyip evliliğinizde bebek ile yapilmayacak seyahat gezi eglence vs faliyetlerine yonelseniz.
Pek tabi tibbi bir problem yoksa.
Diger turlu kendinize psikolojik baski yapmis olacaksınız