Hamile Olmak İstiyorum :((((

Bi hafta bekleticekmiyim zarari olmazmi herhangi. Bide ne zaman koymak lazm hic cikarmicakmiyiz bide nasil durcak ya degistirmek lazim malum akinti flan pamukta hayir kalmaz abdest namaz olayida var

Bi hafta bekleticekmiyim zarari olmazmi herhangi. Bide ne zaman koymak lazm hic cikarmicakmiyiz
hayir . pardon hemen duzenleyim yazdigimi.

akşam yatarken tampona 3 4 damla koyup yatiyorsun veya gün içinde de olur.
ben mesela bir tuvaletten bir tuvalete gitmeye kadar koyup geri cikariyordum

hayir . pardon hemen duzenleyim yazdigimi.

akşam yatarken tampona 3 4 damla koyup yatiyorsun veya gün içinde de olur.
ben mesela bir tuvaletten bir tuvalete gitmeye kadar koyup geri cikariyordum
Himm yatarken olabilir uzun kalir biraz sende ne gibi etki yapti peki

arkadaşlar mesajimi duzenleyemiyorum .

elma yağını en fazla 1 hafta kullanıyoruz.
pamuga 4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru koyuyoruz çok girmesine gerek yok.

mesela akşam yatarken koyun sabah cikarin veya hiç vaktiniz yoksa ben gün icinde 2 kere koyuyordum tuvaletten tuvalete değişiyordum.
tuplerde tikaniklik falan ne varsa açıyor.
zaten 3 gün sonra felan akintiniz çok artıyor alip indiriyor anlıyorsunuz zaten

Sagol canim aklimda bulunsun bi zamani varmi yumurtlamadan once veya sonra yapilacakmis gibi???

Canım bu polikistik overe iyi gelirmi?

Hanımlar bu troidin hormonlarla alakası oluyomu ya. Yaklaşık 3-4 ay gibi bi süredir troidimde ağrı var başlarda lenf bezi sanıyodum ayın 6 sında biyopsi yaptırdım sorunun troidde olduğunu söylediler. Nodül varmış sanırım zaten elime gelen nohut büyüklüğünde bi sertlik var. Bugun aşılama için gittiğim doktor troid değerinin biraz fazla olduğunu söyledi tsh ve zannedersem prolaktin testi istedi... Onlarada bi bakalım dedi. Bende ayrı bi stres oldum şimdi acaba tedaviye ertelemeye neden olurmu diye. Zaten biyopsi sonucundan ayrı bi endişem var... (

Tsh da onemli bi hormon. Bu duşüge bide hamile kalmayi zorlastirabiliyor. Ama ilacla halloluyor. Nodul cogunlukta herkrste.ilacla hallolur takible birlikte. Bide senin sagliginla ilgili bir sknti varsa once onu halletmelisin ki bebegine ve hamileligine daha saglikli ve iyi adabte ol. Takibini yaptir ilacla hallolur

Bu troid sorunlarına saraçoğlunun dereotu kürü var çok iyi geliyomuş. Onu uygulamayı düşünüyorum da gebe kalmış olsam dereotu yemek sıkıntı olurmu acaba canım ?

Canım 15-20 doktora gittim bunun için hiç bi sorun olmadığını söylediler , herhangi bi ilaç falanda vermediler hiç... Çok istedim ya biriniz bi ilaç verin dedim o aralar çok ağrısı oluyodu yazdıkları sadece bi parol oldu...

Evet dereotu cok iyi geliyor kahvaltinda salatanda eksik etme. Doktor vermediyse bir dusundugu vardir izlenimi yapan o cunku.birsey diyemem ne derece oldugunu doktor daha iyi bilir degerlendirir

26 yaşındayım canım neden
Ortalama o yaslarda bebek bebek diye bir durum oluyor.sosyolojik arastirmalarda da cevremde de hatta bende de olmustu : )
Aslinda zamana birakip hic dusunmeyip evliliğinizde bebek ile yapilmayacak seyahat gezi eglence vs faliyetlerine yonelseniz.
Pek tabi tibbi bir problem yoksa.
Diger turlu kendinize psikolojik baski yapmis olacaksınız

Ben 5 yıllık evliyim... son zamanlarda böyle bi hal aldı bende. 3 senedir uğraşıyoruz ama son zamanlarda çok fazla istekliyim ((
üzülmeyin inşallah en kısa zamanda nasip eder rabbim ben 4 yıl sonra anca kalabildim çok iyi anliyorum seni beklemek çok zor aklınızdan çıkarabilseniz keşke cok iyi olurdu..

Evet dereotu cok iyi geliyor kahvaltinda salatanda eksik etme. Doktor vermediyse bir dusundugu vardir izlenimi yapan o cunku.birsey diyemem ne derece oldugunu doktor daha iyi bilir degerlendirir

Orası öyle tabi canım.Sağlık problemini hallet önce demişsin ya canım ondan dedim. Doktora gitmekten bende eşimde bıktık artık her doktordan aynı cevabı duymayı. Sen takıntı yapmışsın bişey yok dediler her seferinde... Biyopsilik bi durum olmadığınıda söylediler ama ben istedim... Bakalım sonuç herşeyi söylicek...

Canım eşim çok yoğun çalışan birisi. Maalesef öyle seyahat işlerini yazdan yaza 10-15 gün kadar yapabiliyoruz ondada memlekete gidiyoruz. Birbirimize öyle fazla zamanda ayıramıyoruz genel anlamda da sürekli kv kp içiçe yaşıyoruz. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…