• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

Arkadaşlar ben bugün kontrole gittim. Adetin 7. Günü kanamam kesildi ama iğmeye devam ettim. 4 kez vuruldum... bugüm yumurtalıklarıma baktık sadece 2-3 tanesi büyümüş ve 9 mm ulaşmış. Doktorum ipnenin dozunu yükseltti.
İlk 2 gün 200
Sonraki 2 gün 150
Bugünde 225 kullanıcam... bugün e2 tahlili yaptık bide oda sanırım 74 çıkmış doktor 500 lerde olması gerekirdi dedi. :( yolunda gitmiyo sanırım hiç bişey :( bilgisi olan varmı

Merhaba Kızlar;

Bende yeni katıldım aranıza :)
Önceden üye olmadan okuyordum yazılanları.

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.

Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?

Yanına kalp koyduklarım ilişki günlerimiz

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
27/12/2017 12. gün 36,3 (beyaz akıntım gelmeye başladı ve kasık ağrısı oldu) ♥
28/12/2017 13. gün 36,3 (akıntı devam, kasık ağırısı) ♥
29/12/2017 14. gün 36,1

Merhaba Kızlar;

Ben 7 aylık evliyim 27 yaşındayım ve artık hamile kalmak istiyorum. Geçen ay denemeye başladık olmadı. Bu ay umudum var. Dün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı 13.günümdü ve çalışma yaptık :) Ovulasyon testine devam edeceğim ama inşallah yumurtlamamı kaçırmamışımdır.

Aynı zaman da vücut ısımı da ölçüyorum yumurtlamamı öğrenebilmek için, vücut ısısı ve ovulasyon testi ile var mı takip eden bu şekilde ?

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
29/12/2017 14. gün 36,1

canım gebelik topikleri var orada yaz istersen.

Merhaba Kızlar;

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
29/12/2017 14. gün 36,1
iliski gunleriniz?
Ne ara bu kadar XxxxxxxxxLarge olduk arkadas yaa

her yere kopyalayıp yapıştırmış birde hangi konuyu açsam bunu görüyorum.
o zaman ozel bir sebebi var, ilgi cekmeye calisiyor. Gerci gozardi ettim.

Hani gebelige hazirlik konularinda eyvallah yumurtlama gunu, son adet tarihi tabi ki konusuluyor da, simdiye kadar kocasiyla birlikte oldugu gunleri takvim gibi yazip bir de yanina kalp koyanini gormedim.

o zaman ozel bir sebebi var, ilgi cekmeye calisiyor. Gerci gozardi ettim.

Hani gebelige hazirlik konularinda eyvallah yumurtlama gunu, son adet tarihi tabi ki konusuluyor da, simdiye kadar kocasiyla birlikte oldugu gunleri takvim gibi yazip bir de yanina kalp koyanini gormedim.
troll olabilir.

Arkadaşlar yanlış anladınız sanırım beni. Ben sadece gebelik düşünüyorum gebelik takibi yapıyorum ve bu siteyle karşılatım. Bugün yeni üye oldum ve kullanmaya yeni başladım yeni öğreniyorum yoksa kötü bir amacım yok.
Her şeyi oluruna bırakın. Benden size tecrübeli tavsiyesi. Böyle ilişki günlerini sayarak testler yaparak olmaz bu iş. Önce kafanız rahat olacak. Benim 5 yılı aşkın olmadı bebeğim. Bu sene artık tamamen aklımdan çıkardım sürekli tatile gittim, yüzdüm hopladım zıpladım ve tatildeyken Regl gecikmesi yaşadım. Eve geldiğimde adetim 13 gün falan geçmişti. Sonra test yaptım ve çıktı.
Yani bir sıkıntı yoksa böyle stres yapmayın. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur. Siz hayırlı sağlıklı evlat isteyin yeter.

Rabbim nasip eder insallah. Herseyin bir zamani vardir bizim bilmedigimiz ama Rabbimizin bizim icin uygun buldugu. Sabir ve dua ile..

Merhaba Kızlar;

21/12/2017 6. gün 36,1
22/12/2017 7. gün 36,1 ♥
23/12/2017 8. gün 36,1
24/12/2017 9. gün 35,8 ♥
25/12/2017 10. gün 36,2
26/12/2017 11. gün 36,2
29/12/2017 14. gün 36,1
Can'ım Allah herkese saglıklı hayırlı gebelikler nasip etsin ama böyle hesapla,takvimle olmuyor.O bir günü yakala geri gün olmasa bile oluyor.Bak Ovulasyon testi yapanlar ben dahil.O günü denk getirip diğer günler olmasa bile tutabiliyor.Çok düşünmemek çok incelememek lazım.Onun yerine dua herşeyden daha makbul.

Her şeyi oluruna bırakın. Benden size tecrübeli tavsiyesi. Böyle ilişki günlerini sayarak testler yaparak olmaz bu iş. Önce kafanız rahat olacak. Benim 5 yılı aşkın olmadı bebeğim. Bu sene artık tamamen aklımdan çıkardım sürekli tatile gittim, yüzdüm hopladım zıpladım ve tatildeyken Regl gecikmesi yaşadım. Eve geldiğimde adetim 13 gün falan geçmişti. Sonra test yaptım ve çıktı.
Yani bir sıkıntı yoksa böyle stres yapmayın. Allah ne zaman nasip ettiyse o zaman olur. Siz hayırlı sağlıklı evlat isteyin yeter.
senin adına gerçekten çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin ama doğru söylüyorsunuz stres çok etkiliyor insanı

Can'ım Allah herkese saglıklı hayırlı gebelikler nasip etsin ama böyle hesapla,takvimle olmuyor.O bir günü yakala geri gün olmasa bile oluyor.Bak Ovulasyon testi yapanlar ben dahil.O günü denk getirip diğer günler olmasa bile tutabiliyor.Çok düşünmemek çok incelememek lazım.Onun yerine dua herşeyden daha makbul.
evet canım insnaın bu durumu aklından çıkartıp rahat olması da çok önemli okuduğum yorumlarda hep akıllarından çıkartıp rahatladıktan sonra çok kolaylıkla hamile kaldıklarını yazmışlar. Ama akıldan çıkarmakta çok kolay olmuyor malesef :( Hayırlısı inşallah

senin adına gerçekten çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin ama doğru söylüyorsunuz stres çok etkiliyor insanı
Benim tavsiyemi muhakkak dinle olur mu? Ve eşin de sen de gerekli tetkikleri yapın. Kendinizi strese sokmayın, daha yeni evlisiniz. Hayatın tadını çıkartın.

Bende bebegimin olmasini cook istiyorum
Neredeyse 10 aylik evli olacagim hala tik yok. Iki devlet hastanesine gittim. Hormon testi istedim, bebeim olmuyor dedim. Bana sadece bir kac hormon testi yaptilar vajinal ultrasyonla baktilar hicbirseyin yok bekle dediler geri gonderdiler. Yasim 34 olacak. Zamanim kisaliyor oyle kendiliginden olsun diye iki uc yil bekleyecek zamanim yok. eltim ucuncu bebegini dogurdu gorumcemin desen iki tane var. Kayinvalidemler olsun annemler olsun benimde bir bebegim olsun istiyorlar ki annemle babamin daha torunu hic olmadi :( Yaslari zaten 60 a yakin artik torun sevgisini tatmak istiyorlar icim burkuluyor. Dun esime pko olmasamda Inofolic Combi tablet aldirdim yumurta kalitem artsin diye bu ay uzerinde duracagim ins Rabbim tum isteyenlere saglikli sihhatli bebek nasip eder

Bende bebegimin olmasini cook istiyorum
Neredeyse 10 aylik evli olacagim hala tik yok. Iki devlet hastanesine gittim. Hormon testi istedim, bebeim olmuyor dedim. Bana sadece bir kac hormon testi yaptilar vajinal ultrasyonla baktilar hicbirseyin yok bekle dediler geri gonderdiler. Yasim 34 olacak. Zamanim kisaliyor oyle kendiliginden olsun diye iki uc yil bekleyecek zamanim yok. eltim ucuncu bebegini dogurdu gorumcemin desen iki tane var. Kayinvalidemler olsun annemler olsun benimde bir bebegim olsun istiyorlar ki annemle babamin daha torunu hic olmadi :KK43: Yaslari zaten 60 a yakin artik torun sevgisini tatmak istiyorlar icim burkuluyor. Dun esime pko olmasamda Inofolic Combi tablet aldirdim yumurta kalitem artsin diye bu ay uzerinde duracagim ins Rabbim tum isteyenlere saglikli sihhatli bebek nasip eder
inşallah bebeğini en kısa sürede kucağına alırsın. Ben yeni bebek düşünmeye başlamama rağmen beklemek gerçekten çok zormuş

Back