• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

Kim istemiyorki istiyoruz ama nasip kismet iste. Ama surekli bunu dusunmekle gecmiyor zaman.ne tedavi olasim ne doktora gidesim hicbirsey yapasim gelmiyor gelicek gibi de degil. Hastane fobim var strese giriyorum hastaneye gidince doktorlarin sacma sapan yorumlari da cabasi. Bilmiyorum allah hayirlisini versin cocuk buyutmekte zor is tabiki allah kaldiramayacagimiz sorunlar vermesin. ALLAH Kerim dir oluruna birakmak en iyisi. Allah en kisa zamanda nasip eder senin icin de insallah isteyen herkrse. Zor kolay degil ama tek care kafadan atmak.

Oluruna bırakmak lazım aslında herşeyi. Olmicak denmedi şuana kadar zaten hiç demekki bi vakti zamanı var. Aşılama olucam bende canım bakalım nasıl geçicek bu süreç ilk defa denicez

Ben de istiyorum 25 yaşındayım ama rezervim çok kotu 2 folikul görünüyor her ay 3 bile olmadı hiç. Tup bebek için bekliyorum 3 aydır hep bi hazırlık süreci. Bu ay rapor hazırlığı da ekledi doktor inşallah ilk adetimle başlayacağız.

Oluruna bırakmak lazım aslında herşeyi. Olmicak denmedi şuana kadar zaten hiç demekki bi vakti zamanı var. Aşılama olucam bende canım bakalım nasıl geçicek bu süreç ilk defa denicez
Vakti zamani kesinlikle var benim yengem ve gorumcem asilamada kalmadi soraki aylar kaldilar hamile biri 7 yillik biri 5 yillik evliydi. Asilamada tutmadi ama 1 ay sora kaldilar. Kismet sebeb olursa olur elinden geleni yapmis olursun hic olmazsa Allah buyuk.

Ben de istiyorum 25 yaşındayım ama rezervim çok kotu 2 folikul görünüyor her ay 3 bile olmadı hiç. Tup bebek için bekliyorum 3 aydır hep bi hazırlık süreci. Bu ay rapor hazırlığı da ekledi doktor inşallah ilk adetimle başlayacağız.
2 3 olmasi bile guzel 1 evlat olmani saglar hic olmazsa sen elinden geleni yap allah buyuk. Incir kürü denedinmi

Ya ben bı konularla ilgili çok bilgim Yok acıkcası siz yumurta rezervinizi nasıl anladı dr sizde mi rahim röntgenı cekildi mi ? Folikul nedir ?ayyy kadın olmak ne zor şey yahuu:işsiz:

kaç kilosun canım aklını başını fikrini düşünceni kilo vermeye ver bırak bebeği çocuğu hamileliği kilo ver bak nasıl geliyor bebek beni dinle :)
bende 7 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım dış gebelik oldu tüpümün biri alındı bir yıl sonra tekrar hamile kaldım düşük oldu vee 5 yıl olmadı bu 5 yıl içinde 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek hiç biri tutmadı canım en son rapor aldım özele gittim tüp bebek için dr bana kilo ver dedi 98 kilo idim eğer vermezsen tüp bebekte yapsak tutmayacak dedi mayıs başı gibi diyete girdim ekime kadar ve ekimde raporum bitiyor diye strese girdim adet günüm geldi 6 gün geçti eşim soruyor coldun mu diye verdiği cevap olursun olursun oldu :) düşün hiç beklemiyorum hamileliği ve ben artık dayanamadım kan testi yaptım ve 5+0 günlük hamileydim lütfen sil aklından kilo vermeye bak

Ya ben bı konularla ilgili çok bilgim Yok acıkcası siz yumurta rezervinizi nasıl anladı dr sizde mi rahim röntgenı cekildi mi ? Folikul nedir ?ayyy kadın olmak ne zor şey yahuu:işsiz:
Himm pek arastirmadin sanirim. Doktoruna sor herseyi iş basa dusunce herseyi ogreniyorsun. Rezervin bi takim hormon testlerinle inceleniyor. Ben henuz tup bebek merkezine basvurmadim ama herseyi yaptirdim hemen hemen. Duzenli yumurtlayan biriydim evlendigimden beri ne zaman son zamanlar stresim cogaldi polikistik oldum. Boyle bi prob yoktu aslinda. Mutlaka ultrason kontrollerime filan gittim hep testlerim tekrarladim. Benim esimde biraz prob var zaman aldirdi elimizden geleni yaptk guzel sonuclarda aldk ama hamilelik olusmadi. Asilmaya ve tup bebege gecmedim henuz biraz akisina biraktim. Suan tayin yerindeyiz yeniyiz o yuzden daha sora insallah. Rahim flimm filan temiz cikti

kaç kilosun canım aklını başını fikrini düşünceni kilo vermeye ver bırak bebeği çocuğu hamileliği kilo ver bak nasıl geliyor bebek beni dinle :)
bende 7 yıllık evliyim ilk yıl hamile kaldım dış gebelik oldu tüpümün biri alındı bir yıl sonra tekrar hamile kaldım düşük oldu vee 5 yıl olmadı bu 5 yıl içinde 2 aşılama 1 çatlatma 1 tüp bebek hiç biri tutmadı canım en son rapor aldım özele gittim tüp bebek için dr bana kilo ver dedi 98 kilo idim eğer vermezsen tüp bebekte yapsak tutmayacak dedi mayıs başı gibi diyete girdim ekime kadar ve ekimde raporum bitiyor diye strese girdim adet günüm geldi 6 gün geçti eşim soruyor coldun mu diye verdiği cevap olursun olursun oldu :) düşün hiç beklemiyorum hamileliği ve ben artık dayanamadım kan testi yaptım ve 5+0 günlük hamileydim lütfen sil aklından kilo vermeye bak
Evet acikcasi bende biraz buna yoruyorum kendimi suan. Asiri kilolu degilim ama var yine onlari ustumden atma derdimdeyim. Allah sonuna kavustursun insallah ne guzel sabrin sonu selamet olmuz

Tedavi falan olmadım ama istiyoruz tabikide.kafam baya karıştı acaba doğal yolla hamile kalmış olabilir miyim ki.o_O :işsiz:

Bence bir psikolok destek alın bu süreçte. Siz stres yaptıkca çocuk sahibi olma şansınız düşecek. Olmadıkça daha çok kafaya takacaksınız. Kısır döngüye gireceksiniz. Önce kafanız rahat olsun.

Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin isteyen herkese.

Ne dedi peki iğne filan mı verdi?? Adetinin kacıncı günü bugün canım?
Bana da adet olunca gel dedi de perşembe ya da cuma gidicem
Canım adet olmadım henüz. İlk görüşmeydi neler yapılması gerektiğini tedavi sürecini anlattı. 1 hafta içinde olmazsam bugün 24. Günüm tarlusal kullanıcam söktürücü. Sonra adet olunca 2. Yada 3. Günü gel dedi

Bence bir psikolok destek alın bu süreçte. Siz stres yaptıkca çocuk sahibi olma şansınız düşecek. Olmadıkça daha çok kafaya takacaksınız. Kısır döngüye gireceksiniz. Önce kafanız rahat olsun.

Allah hayırlısıyla bir evlat nasip etsin isteyen herkese.

Evet dogru almak gerekir gercekten. Benim kafam tedavi olmaya hic musait degil mesela. Yani o iradeyi kendimde goremiyorum. Boyle daha relax bide doktoruna rastlamak lazim ya olumlu ilimli samimi...

Ben de varımmm :KK43: temmuzda konu açmıştımm ama hala daha takvimim yok :KK43: sabırla bekliyoruz bakalım elbet o gün de gelecek ..
V Veaskgittibizden canım ben de seninle aynı durumdayım benim evleneli 16.aya girdik ve hiç hamile kalamadım hani en azından düşüğüm filan olsa hamiş kalabiliyorum diye kendimi avuturdum ama yokk belki evleneli kısa zaman oldu ama yaşım 30a geldi herşeyin daha da zorlaşacagını düşünüyorum
canım sana elma yağını yazmıştım denemedin mi . ?

Ne ise yariyormus bu elma yagi????
canım bak
elma yagi diyerek aktardan alacaksin .
pamuga 3 -4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru tampon olarak koyacaksın.
en fazla 1 hafta ama 3 gün deyince tuplerinde tikaniklik kist ne varsa alıp indiriyor aşağı.

sıkıntısı olanlar denesin lütfen beni bulup dönüş yapsın birde dua etsin yeter

canım bak
elma yagi diyerek aktardan alacaksin .
pamuga 3 -4 damla damlatip vajinanin icerisine doğru tampon olarak koyacaksın.
en fazla 1 hafta ama 3 gün deyince tuplerinde tikaniklik kist ne varsa alıp indiriyor aşağı.

sıkıntısı olanlar denesin lütfen beni bulup dönüş yapsın birde dua etsin yeter
Gercekten etkilimi hic duymadim elmayi

Back