Princess benim de şu an tekrar tekrar geriye dönüp o cümleyi neden kurduğumun alıntısı yapacak enerjim yok. Dilim döndüğünce tekrar anlatayım.
Ar damarı çatlamak, yada bekarların ar damarı çatlamış diye bir düşünceye sahip değilim.. Kaldı ki ben de bekarım, bu konuyu tenzih ediyorum ama cinsellik benim için tabu değil, cinsellik yaşayan insanlar da tü kaka değil.
Ama evli biri çıkıp bekarlar da çok rahat yorum yapıyo, nerdeyse iyi yapmışsın diyecekler, ama evli hanımlar çok akıllı yorumlar yapıyor derse ben de cevap olarak "evliler namusuyla evlenmiş, bekarların ar damarı mı çatlamış acaba" derim. Burda ne evlilere gönderme yaparım, ne de bekarlara, sadece yapılan yorumdan benim algıladığım ima budur ve yorum sahibini sorgulamak istememdir. Ben bu hamileyim konusu açan kişiye yorum dahi yapmadım, evet evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama bu demek değildir ki bu kişi durup durup hamile miyim diye topic açınca ona iyimser şeyler yazayım, yada kızıp hatasını sorgulayayım, bunlar yapılmış zaten ben de çekimser kaldım.
Ama bekarlara bir gönderme yapılınca da sessizliğimi sürdüremedim.