Hamile olma ihtimali.

iliskiye girmisin ve namaza baslamisin

hamileysen cocuguda aldirip hacca gidersin artik.........

ne yaparsan yap belli ki akillanmicaksin
daha oncede buna benzer konu acip arkadaslar gerekli seyleri yazmislar ama sen anlamamisin belli ki suan yazilanlardanda anlamicaksin.....

dün,
""sessizlikkkkkkkk"" ti konunun adı

bugün,
""hamile olma ihtimali""ne dönmüş,

bakalım hergün takip edicem,günlere aylara belirtilere göre ne gibi isimler alacak,meraktayım....

dün,
""sessizlikkkkkkkk"" ti konunun adı

bugün,
""hamile olma ihtimali""ne dönmüş,

bakalım hergün takip edicem,günlere aylara belirtilere göre ne gibi isimler alacak,meraktayım....

Konu başlığı içerikle alakalı olmadığı için,
tarafımca değiştirilmiştir arkadaşlar...

fakülteden benim ark.larda da böyle sorunlar epey olmuştu hatta nerdeyse aynı sorular aynı tarz ilişkiler...akannehir malesef çok acı biliyorum ama inanın düşündüğünüzden çok fazla bu şekilde ilişki yaşayan gençler var :mymeka: öyleki düşünün bir hocamız kendisi yıllarca cumhuriyet savcılığı yapmış madem yapıyorsunuz korunun diye uyarıyor herkesi akannehirbazı şeylerin çivisi çıktı malesef ama özenmektende oluyor gibime geliyor bilmiyorum :1no2: allah sonunu hayır etsin ne diyim ama işin zor, psikolojik olarak yıprattığını gözlerimle gördüm

Son düzenleme:

koptumm :roflol:

konuyu açan da yine karıştırdı ortalığı gitti.
uyuz oluyorum böyle şeylere!
madem bi konu açarsınız mesajlara da cevap yazın ya

fenaaa :roflol: vodafone bile anı yaşa derken bu kadarını beklemiyordur :roflol:
ben suçu vodafone'da buluyorum :roflol:

Son düzenleme:
Tamamen tartışma çıkarmaya yönelik açılmış bir konu , konu sahibi kuyuya taş attı şimdi kenardan çıkarmaya çalışanları izliyor

Zekanıza falan laf etmemiştim ama öngörüde bulunmuşsunuz. Söylediğim onca şeye rağmen bi sinir, bir dediğim dediklik, neyin neden söylendiğini anlamak istememek, herkesi zan altında bırakmakla suçlamak falan... Söylediğim cümlede ima değil direk bir söylem olduğunu zaten söylemiştim, bir de deyim kullanmıştım. Bildiğimiz "ar damarı çatlamak deyimi" size göre çok terbiyesiz anlamlar taşıyormuş bilemedim, ama başkalarına göre şekillenmiyor benim yorumlarım. Pardon siz bu sitenin ahlak bekçisi misiniz? Kötü bir deyim dahi kullanmış olsam bu beni bağlar, hakaret yok aşağılama yok.. Çok acayip şeyler oluyor bu sitede..
Yanlış anladınız theshe bu yorumu diğer yoruma hitaben yapmış diyen kişiye bile sarmışsınız.
Ben direk olarak hiç kimseye suçlama yada hakarette bulunmadım, tatlişoğlu'nun yorumunda bunu ima ettiğini düşündüm, ima ettiğiniz bu mu demek istedim, sonradan o da açıklamış ben o an bekarların daha çok empati yaptığını düşündüm demiş. Olay bu kadar aslında siz kimin avukatı, neyin savunucusu olarak atladınız konuya bilmiyorum, bu muhalefet yapma arzusu nedir.. Ama benden size tartışma çıkmaz. Kendimi açıklamak için daha fazla enerjimi sarfetmem. Burası sanal bi platform, yorumumu yaparım, beğenen alır, beğenmeyen almaz, olay bundan ibaret..

ya kıslar boşuna tartışmayın ilişkiye girmeyi bilen hamile kalınıp kalınmadığınıda bilir.konu sahibide hep yeminler etmiş bidaha yok olmuyacak diye sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer ama konu sahibinin kaçıncı hatası dili hiç yanmamış boşverin boşa tartışmayın

:enbuyukkk:
ya neden bir tek kişide bana nasihat vermiorda herkez kötülüyor.
emin olun hepimiz insanız ben eskiden iyi şimdi kötü isem
siz hep iyi olacaksınız diye birşey yok ama umarım yine öyle olur

Peki nasihat mı istiyosun?
Arkadaşlar evet her sözünüzde hemen hemen haklısınız hatta size katılıyorum bile ama gerçekten ağır sözler sarfediyorsunuz peki tamam o arkadaşımız yemin etti 1,2,3, herneyse yine aynı olayla burda olay şu olan zaten olmuş bu saatten sonra kızmanın anlamı yok en mantıklı şekilde olayın nasıl çözülmesi gerektğini bulmak daha iyi bence...Şu yöndende bakalım bi bazı erkekler cinsellik konusunda çok ısrarcı olabiliyo hatta yapış yapış ve çoğu bayanda mecbur kalıyor aslında 1.olay bu mu? ve bir kere yaptın gerisi gelir diye bişey yok ben buna inanıyorum etkenler haric bir bayan ilişkiye grmk istemiyorsa kimse onu zorlayamaz ve kendine hakim olan ve gerçekten kendine karşı dürüst olan insan girmez ben KADININ 9 ERKEĞİN 1 nevsi mevzusuna müthiş gülüyorum böyle bişey yok her iki taraf içinde geçerli bence.Ve arkadaşım en kısa zamnda erkek ark.seninle ciddi olup olmadığını öğren bence çünkü bazı erkeklerin niyeti hiçte iyi deil buda san 2. darbe olmasın imam nikahı kıyabilsiniz gerçi tam olarak kimseye duyurmadan olur mu bilmiyorum ama sen yinede araştr enazından zina olayı var ki ne demek istedğimi anladın umarım ve sanırım akıllanmayn birisin eger yinede ilişkiye grerseniz korunun sen olmazsan bari o kullansın benden bu kaadar arkadaşım aklını başına topla bu senin hayatın ve sorumlusu sensın aileni düşün ve kararını ver yada burayada yazıp bizden akıl alabılırsın tabıkı kızanlar olucak ama senın için bi bakıma kımse ılglenmese zaten yazmaz oki doki

@TheShe,
ilk yorumunuzu dün gördüğümde kendimi yeterince enerjik hissetmediğimden sustum.

galiba bir yeri eksik anlıyorsunuz,
konu sahibi arkadaş evlilik dışı ilişkiye giriyor,
ben de bekarım ve kendi özelidir, istediğini yaşar diyorum.
sadece konu sahibi için de demiyorum bunu.
siz evlilik öncesi ilişkiye karşısınızdır, biz değilizdir. bizim karşı olmamamız bizim ar damarımızın çatladığı anlamına gelmez.
ar damarı çatlamış demek kişiye göre yorumlanabilecek, kimine terbiyesiz kimine normal gelecek bir deyim değildir. (Türk Dil Kurumu)
kusura bakmayın ama benim kim olduğumu, nasıl yaşadığımı, nasıl bir aileden geldiğimi bilmeyen biri tutup da "ar damarı çatlamış" diyemez. o yüzden kullandığınız deyimler de sadece sizi bağlamaz bilakis karşı tarafı bağlar.
sanal bir platformdur burası doğrudur ama bu kendi fikrinizde olmayan kişilere hakaret edebileceğiniz, savurabileceğiniz anlamına da gelmez.

bu konu yine evlenmeden birlikteliğe karşı olanlar ve
evet çok normal diyenlerin tartıştığı bir konu mu olmuş ne.....

Princess benim de şu an tekrar tekrar geriye dönüp o cümleyi neden kurduğumun alıntısı yapacak enerjim yok. Dilim döndüğünce tekrar anlatayım.
Ar damarı çatlamak, yada bekarların ar damarı çatlamış diye bir düşünceye sahip değilim.. Kaldı ki ben de bekarım, bu konuyu tenzih ediyorum ama cinsellik benim için tabu değil, cinsellik yaşayan insanlar da tü kaka değil.
Ama evli biri çıkıp bekarlar da çok rahat yorum yapıyo, nerdeyse iyi yapmışsın diyecekler, ama evli hanımlar çok akıllı yorumlar yapıyor derse ben de cevap olarak "evliler namusuyla evlenmiş, bekarların ar damarı mı çatlamış acaba" derim. Burda ne evlilere gönderme yaparım, ne de bekarlara, sadece yapılan yorumdan benim algıladığım ima budur ve yorum sahibini sorgulamak istememdir. Ben bu hamileyim konusu açan kişiye yorum dahi yapmadım, evet evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama bu demek değildir ki bu kişi durup durup hamile miyim diye topic açınca ona iyimser şeyler yazayım, yada kızıp hatasını sorgulayayım, bunlar yapılmış zaten ben de çekimser kaldım.
Ama bekarlara bir gönderme yapılınca da sessizliğimi sürdüremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…