Hamile olma ihtimali.

hahahahahahaaha ay bı de benim yaptıgım hatayı yapmayın evde buluşmayın mı demiş hahahahaha ay çok güldüm :)))))))))) duyanda herif üstüne atladı sanicak sen ve sevgilin uckurunuza sahip çıkamadınız iste bu kdr basit...
yaşadığının arkasında dur be kardesim iki yuzluluk senin bu yaptığın..yaparken oh ne güzel yaptıktan snr ay çok kötü..yok öyle yağma!!!!
hadi yaptın bı cahillik korunmadın hamile kaldın bı de eee bunun da acısını cekeceksin!!!dediğim gibi önünde iki yol var ya sevgiline söyler doğurursun ya da aldırırsın!!!!bı daha olmicak desen de yalan olucak o yüzden bı daha ki seferede korunursun!!!!

Son düzenleme:
Zavallı bebek...
Oysaki ne özenli ellere doğmalıydı...
Allah'ım sen büyüksün Yarabbim...
Sen en doğrusunu bilirsin, umarım böyle sırf 'zevk' uğruna bu bebeği kazara yapanlara değil, gerçekten isteyenlere verirsin...

:Saruboceq:

parkta,arabada,ormanda o isi yapanlarda var eve luzum yok her eve gitmekte yataga girmek degildir..kendine ve karsindakine guven ve niyet o kadar onemli ki..
hamile degil demekki bebegi icin hala alisverise cikmadigina goree..ee burayada ugramiyorrr

Son düzenleme:
simdi hac zamanı ya belki haca gitmiştir arkadaş buseferde sevgilisiyle hamile olmim die yakarış amaçlı

valla bidaha yapmam diye söz vermeyin bence
daha bakireyken düsünmeden yapmissan
olduktan sonra dahda korkmadan yaparsin
ama bu sefer ne olur korunma yollunu bul ve öyle yap
hamileysen annene babana ve bebege yazik
sana bisey olmaz valla olan onlara olur

Bayanlar tamam olmuş bir hata ama bu arkadaşın üstüne de gitmeyelim bu kadar

herkezin hayat görüşü ve tepkileri çokk farklı olabilir hayatta insanların başına ne geleceği hiç belli değil küçük yaşlarda gençler böyle cahillikler yapabiliyor düşünmeden bence bu kadar yadırgamaya gerek yok..sende korunsaydın kendini düşünerek iyi olurdu tabi seni tamamen haklı görmüyorum bunu sende biliyosun zaten ama bu kadar uzaması bile mentıksız bi konu açılmış o korun demiş ,o şunu demiş,o bunu demiş ölee uzayıp gidip bi tartşma konusu halini almış..canım bence acil bi kan testi yaptır ve kesin sonuç al ondan sonra ne yapacagına karar ver derim ama bu kezz aşığım söyle böyle yapacam deme mantığınla hayatını etkilemeyecek kararlar ver derim allah kolaylık versin..

bana saçma ve komik gelen hamile kalması değil zaten..evet yaptıgı hata tamam olabilir her insan hata yapabilir ona hiç bı laf söylemem ama bir insan hamileyse ztn 2 yolu vardır 3. yoktur..eğer sevgilin ve ailen uygun görürse evlenir doğurursun ya da gider aldırırsın..
yani hamileyim ne yapicam diye bir soru bana göre saçma ve komiktir!!!
bir daha iliskiye girmicem tovbe veya ben aynı evde kaldım böyle oldu..bunlar da insanı sinirlendiren laflar,yalanlar..
her zaman sunu söylerim,hata da yapsam yaptığımın arkasindayimdir..böyle olmalı herkes yoksa ikiyüzlülüğe girer..yaparken oh ne güzel yaptıktan snr ah çok kötü yok böyle bir şey!!acaba hamile olma ihtimali olmasaydı yine tövbe edermiydi??hiç sanmıyorum!!şimdi korkuyor o yüzden böyle konuşuyor yrn hamile olmadıgını öğrensin yine o eve gider yine erkek arkadaşıyla birlikte olur..o yuzden böyle asip kesmesin boş boş..
erkek arkadaşıyla yaşadığına da lafın yok..bana ne kendi hayatı ister birlikte olur ister olmaz..benim kızdığım nokta yaptığının arkasında durmayip sanki tecavüze uğramış gibi konuşması!!!

kesnlikle yadrgamiyorum
bizde anne oluyoruz ve ilerde basimiza ne gelecek bilmiyorum
ama birde ne yapmaliyim
iste siz benim yaptigim hatayi yyapmayin ve tövbe
ettim namaza basladim demesi sizce nekadar mantikli ??

batuhanim öncelikle bebeğine Allah uzun ömürler ve saglık versin :))
dediğin çok doğru..
herkesin basına her an hersey gelebilir..hatalar bizler için..neticede insanız robot değiliz..yeri geldi mı hata da yapicaz,yeri geldi mı dibe vurucaz..ama kalkmasını bilicez..
annemin bir lafı vardır;hata ilk yapıldığında hatadir..
şimdi hata yaptı ve hamile kaldı,bundan snr korunacak..veya erkek arkadaşıyla birlikte oldu(ki bana göre bu bir hata değildir)bir daha birlikte olmiycak..
ha dediğin gibi bu isin tövbesi olur mu??onu bilmiyorum ama olduğunu sanmıyorum!!
sevdiğin bir erkekle birlikte olmak değil burdaki hata korunmamak..

kimse onu böle bişe yaşadığı için yadırgamadıki, yorumları dikkatli okursanız tepkilerin sevgilisyle birlikte oluşuna değil, kaç defadır aynı korkuyu yaşamasına rağmen hala ders almamasına ve kendi zevkine dini duyguları alet etmesine olduğunu görürsünüz..

burda onlarca insan var Allaha dua eden bi bebekleri olsun die, insanlar hergün birbirlerine umut vermek için çabalıolar, herkes namazlarında bebek sahibi olmak için ağlayarak dua edio...

ben burda ve çevremde bebek sahibi olmak için çaba sarfeden onca insanı görüpte duyupta, bu arkadaşta kalkıp ayda bir hamilelik üzerine konu açarsa ve her defasında tövbe ettim namaza başladım Allaha söz verdim derse ben orda tepkimi gösteririm..:umursamaz:

kimse zevki için böle duyguları kullanamaz, çok yanlıştır bu...

eğer bişeyi yaşıycaksan arkasında durucaksın, sonuçlarına katlanıcaksın...

dediğini yapmışsın sonunda güzelim helal olsun çok başarılı.
madem yapıcaktın niye geçen sefer herkesi meşgul ettin!!!

amin canim cümlemizinkini
ve dedikerine katiliyorum ayrica bunuda belirtim

tepki gösteriyorum evet erkek arkadaşıyla istediğini yapabilir kimse karışmaz reşitse tabii ama geçen sefer sürtündük hamiile olabilir miyim sonra beraber oldum hamile miyim töbe ettim namaza başladım ne kadar mantıklıdır beraber olursun korunursun masum bir bebeğin kanına girmezsin haaa korunma yolarını bilmiyorsa int açacak soracak
hatta burada bir kız ben sevgilimle beraber olacam ama korunma yöntemleri hakkında bilgi istedi ve orada bayanlar ona şunu yap bunu yap dediler bu ok ama geçen sefer sürtündük hamiile olabilir miyim sonra beraber oldum hamile miyim töbe ettim namaza başladım derse o zaman söyleyeceklerim olacak

neden evlenmeyi dusunmuyorlar da tovbe edip birbirlerinden uzak kalma karari aliyorlar?? magdem birbirlerini bu kadar arzuluyorlar.evlensinler kurtulsunlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…