E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi FashionbyHatis
Olağan üstü olay yaşayıp rüyasında damgalanan bir sevgili.
Bu sevgili aynı zamanda bu hanım kızımıza yasaklar koyup, kendisi uymayan aynı zamanda yalan da söyleyebilen biri.
Sonrasında bu hanım kızımız ayrılıp ayrılmamak konusunda kararsız kalıyor ama sürtünmeyi ihmal etmiyor.
Daha sonrasında da yarım kalan sürtünme faslını tamamladığı için flaş flaşş flaşş diye başlık açılası bir konu.
Çocuk mu kandırıyorsunuz Allah aşkına.
Konu sahibi gitti..
Önceki konusundaki gibi, sık sık tuvalet ihtiyacı varsa, onu gideriyordur belki de..
Hamileler sık tuvalete gider ya..:hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol:dosya kabarıkmışş akannehir
yakında önce sürtünüp sonra sevişp sonrada kaçarak evlendiğim kocam erkek doğurmazsam beni terketcekmiş, karnımdaki bebek sizce erkekmi die konu açarsa şaşmayalım ozaman
dosya kabarıkmışş akannehir
yakında önce sürtünüp sonra sevişp sonrada kaçarak evlendiğim kocam erkek doğurmazsam beni terketcekmiş, karnımdaki bebek sizce erkekmi die konu açarsa şaşmayalım ozaman
Yaşını filan söylese de, çin takvimine bi baksak yaaa..bu takvim tutuyoo..
o zaman cinsiyet hususunda yardımcı olabilirik..
bişey dikkatimi çekti bekar arkadaşalar konuyu açan arkadaşa az tepki veriyor yada haksız bulmuyorlar evliler ise daha temkinli ve haksız oluduğu kanısında:))neden acaba:))
ya neden bir tek kişide bana nasihat vermiorda herkez kötülüyor.
emin olun hepimiz insanız ben eskiden iyi şimdi kötü isem
siz hep iyi olacaksınız diye birşey yok ama umarım yine öyle olur
Evliler namuslarıyla evlenmişler, bekarların ar damarı çatlamış mı acaba:umursamaz: