Hamile olma ihtimali.

Kesinlikle katılıorum sna ama sanırım konu yine değişti:çok üzgünüm:

tam bööle herkesin birbirine saldırdığı msjları okuyorken bunu gördüm :roflol::roflol::roflol:

benimde aklıma bu mesajı okuduğumda annemin bi lafı geldi kaydirigubbakcemile3
bişey olmaz diye diye bi oğlun olur.. (mecaz ama konuyada cuk diye oturdu) kaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

neyse :)) konunun karışıklığında yeni oluşmuş olan özüne bende bir cevap yazayım..
kimsenin hayata bakışına görüşüne birşey diyemem..
isteyen bekarken istediğyle beraber olur..
isteyen de kendisini evleneceği adama saklar bu tamamen bakış açısıdır..
benim anlam veremediğim.. yemişssin bu haltı hem buraya gelip allaha söz verdim tövbe ettim deyip mutaassıp bi tavır sergileyip birde ardından bu sözü defalarca vermiş olduğunun ortaya çıkışı ve rahatlığı sıkıntı verici..
madem söz verdin ve yöntem araştırıyorsun bizene ki senin allaha olan tövbenden arkadaşlar hamile olduğumu en erken nasıl anlarım yaz sana yöntem tavsiye edelim..
hayır madem umursamıyorsun.. :)) ne bu foruma yazmalar ozaman forumda yeni bir topik açılsın her ilişkiden sonra yazalım (bekar bayanlar için) opuyorumnanaktan
hayır ben evli olduğum halde böyle konuları uluorta konuşmaktan çekinirim yatakta olan yatakta kalır kaydirigubbakcemile3
nese bence fikir çatışması yaşamayın.. konu bekarlık yada evlılık değil
sözünde durmayaan arkadaşın düştüğü durumdur..
herkesin hayata bakışı kendisini bağlar..opuyorumnanaktan

patiska losap rose öbür isimleri hatirlayamadim simdi kafamçokkarıştı....kokulari geliyo bana yine nedense:sinifsinif:

her seferınde devam edıp gelıp buraya yazacaksan bu son dıye .. kendıne saygını hatırlatayım sana

değilsindır bence.. kendıne yazık etme derım, doğru adımlar at

bak senin başına geleceği söyleyimmi bu ilişki hastalıklı bir şekilde 3 ay daha devam eder.. artık sen evlenmek isterim aileni de ikna etme kararı alırsın bu defa adam uzak durmaya başlar sonra sen soğursun sonra kendinden soğursun.. sonra allah inancın varsa ve kuvvetli ise tövbe istiğfar yaparsın... sonra yoluna o yokmuş gibi devam edersin bekaret önemli ise aile yapısında ve düşünce yapısında evlilik zamanı geldiğinde evleneceğim adam ne der diye düşünüp durup en güzel geçirmen gereken evlilik anlarını kendine zehir edersin..
yada aman boşver bu gider yenisi gelir dersin bu ilişkiyi sallarsın hamileysen aldırırsın değilsen bişey olmaz..

Cok yazik ama gercekler :1no2: Allahim cocuklarimizi korusun :1no2:
Akil fikir versin, duzgun insanlara es etsin :Saruboceq:

tabi cinnim senin baban bir nalçaktı yavrum
bi türlü tövbe tutmadı
sonrada sen sızmışın o ara hiç farkedemedik der dimikaydirigubbakcemile5

öncelikle böle alçak malçak laflarına dikkat ederseniz sevinirim. ayrıca netim yok dışardan giriyorum bu yüzden yazamadım.
arkadaşlar nekadar boş bir insan olayımki gırgırına konu açayım allah aşkınaya.
bir sorun olunca yazınca ben anlamıyorum derdim va rbölümü dalga geçilme bölümü değil

arkadasım bu tarz konuşmaları hak edecek komik seyler yazma o zmn sende!!
iliskiye girdin de tövbe ne???bu dediğine kimse inanmaz!!yaptığının arkasında durursan saygı görürsün ciddiye alınırsın!!!
ha hamileysem ne yapcam demen de ayrı bı komedi!!
iki seçeneğin var ya evlenip dogurucan ya da aldirican..
böyle boş muhabbetler acarsan insanlar seninle kafa da buluuur dalga da geceeer lafta söyler!!!

adet gününü bir gün geçsin eger hamile isen çok silikte olsa 2 çizgi çıkar
yani beeli olur hamile olup olmadıgın

aslında seni yargılamak istemem ama yazık yaa
seni bin türlü emekle yetiştiren o ananın babanın yüzüne nasıl bakıyosun

bence olay şöyle kız oğlanı seviyor kendine bağlamak için sürtünmüş ,bakmış olmamış oğlan gidiyor tam vermiş böylece oğlan onunla evlenmek zorunda kalacak ama bebeği hesaba katmamış ya da oğlana hamileyim evlen benimle karnımda çocuğunu taşıyorum demiş .
rabbim sana sığınıyorum hamile kalmak için her ilişkide ayaklarımı duvara dikiyorum yine olmuyor ilaç da kullanıyorum yine olmuyor ateşimi ölçüyorum yine olmuyor
zannederim yanlış yapıyorum
sana nasihat vermiyeceğim zaten olan olmuş yemeğini yiyen kaşığını da hazırlar olarak düzelteyim
umarım hamile değilsin senin için değil bebeğe acırım onu elde etmek için uğraşan insanlara gelmiyor da ...........offf beee oooffff
haaa eğer sırf ekşınn için yazdıysan sana sadece yazıklar olsun derim

hamileysen;

bebeği 9 ay bol giysilerle korselerle karnında taşıı

kız arkadaşınla gizlice bir hastanede doğum yap

tahtakaleye gidip kendine hasır bir sepet all

etilere yada bebeğe gidip gözüne en zengininden bir villa kestir

yada sana en yakın caminin avlusuna git bak kimse varmı yokla

bebeği sepete attığın gibi bu iki yerdn birine bırak, hemen kaç

sevgiler

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

iliskiye girdikten sonra neden iliskiye girdim diye degil, neden korunmadim diye kendine hesap sormalisin. bunlar basina iliskiye girdigin icin degil, cahil hareketinden dolayi gelmis olabilir. evli insanlar bile korunuyor, neden bu kadar zor geliyor ki korunmak? 10 liraya kiyip prezervatif bulundurun. bir daha iliskiye girmemekten ziyade, bir daha girersen korunmak olayini benimse. evlenince Allah ne verdiyse doguracak miyiz?
evlenmeden cinsel iliskiye asla sozum yok, cunku bu "cinsel iliskiye girersen tabi ki basina boyle seyler gelir" meselesi degil, "korunmazsan basina gelir" meselesi. ayrica ailesi, cevresi kesinlikle kaldiramayacak, yaptiginin arkasinda duramayacak insanlarin boyle seyleri gozu kapali yasamamasi gerektigini dusunuyorum.

bnm yaptğm hatayı kmse yapmasın erkek arkadaşlarınızla evlerde buluşmayın

Erkek arkadaşla evde buluşmayın mı?
Canım sen kaç yaşındasın?
Hayatta irade denen bir duygudan haberin var mı?
Nefs terbiye ne demek biliyor musun?
İnsanın kendine hakim olamayacağı tek bir durum bile yoktur.
Yeter ki inanın kendinize.
Neyse, hamile olma ihtimaline gelince git hastaneye test yaptır bunun 'acaba' sı mı var?
Hangi devirde yaşıyoruz ya?
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…