- 25 Ekim 2009
- 23
- 0
-
- Konu Sahibi FashionbyHatis
Princess benim de şu an tekrar tekrar geriye dönüp o cümleyi neden kurduğumun alıntısı yapacak enerjim yok. Dilim döndüğünce tekrar anlatayım.
Ar damarı çatlamak, yada bekarların ar damarı çatlamış diye bir düşünceye sahip değilim.. Kaldı ki ben de bekarım, bu konuyu tenzih ediyorum ama cinsellik benim için tabu değil, cinsellik yaşayan insanlar da tü kaka değil.
Ama evli biri çıkıp bekarlar da çok rahat yorum yapıyo, nerdeyse iyi yapmışsın diyecekler, ama evli hanımlar çok akıllı yorumlar yapıyor derse ben de cevap olarak "evliler namusuyla evlenmiş, bekarların ar damarı mı çatlamış acaba" derim. Burda ne evlilere gönderme yaparım, ne de bekarlara, sadece yapılan yorumdan benim algıladığım ima budur ve yorum sahibini sorgulamak istememdir. Ben bu hamileyim konusu açan kişiye yorum dahi yapmadım, evet evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı değilim ama bu demek değildir ki bu kişi durup durup hamile miyim diye topic açınca ona iyimser şeyler yazayım, yada kızıp hatasını sorgulayayım, bunlar yapılmış zaten ben de çekimser kaldım.
Ama bekarlara bir gönderme yapılınca da sessizliğimi sürdüremedim.
akşam yediğin hurmalar sabah gelir poponu tırmalar
tam bööle herkesin birbirine saldırdığı msjları okuyorken bunu gördüm :roflol::roflol::roflol:
patiska losap rose öbür isimleri hatirlayamadim simdi kafamçokkarıştı....kokulari geliyo bana yine nedense:sinifsinif:
bak senin başına geleceği söyleyimmi bu ilişki hastalıklı bir şekilde 3 ay daha devam eder.. artık sen evlenmek isterim aileni de ikna etme kararı alırsın bu defa adam uzak durmaya başlar sonra sen soğursun sonra kendinden soğursun.. sonra allah inancın varsa ve kuvvetli ise tövbe istiğfar yaparsın... sonra yoluna o yokmuş gibi devam edersin bekaret önemli ise aile yapısında ve düşünce yapısında evlilik zamanı geldiğinde evleneceğim adam ne der diye düşünüp durup en güzel geçirmen gereken evlilik anlarını kendine zehir edersin..
yada aman boşver bu gider yenisi gelir dersin bu ilişkiyi sallarsın hamileysen aldırırsın değilsen bişey olmaz..
tabi cinnim senin baban bir nalçaktı yavrum
bi türlü tövbe tutmadı
sonrada sen sızmışın o ara hiç farkedemedik der dimikaydirigubbakcemile5
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbence olay şöyle kız oğlanı seviyor kendine bağlamak için sürtünmüş ,bakmış olmamış oğlan gidiyor tam vermiş böylece oğlan onunla evlenmek zorunda kalacak ama bebeği hesaba katmamış ya da oğlana hamileyim evlen benimle karnımda çocuğunu taşıyorum demiş .
rabbim sana sığınıyorum hamile kalmak için her ilişkide ayaklarımı duvara dikiyorum yine olmuyor ilaç da kullanıyorum yine olmuyor ateşimi ölçüyorum yine olmuyor
zannederim yanlış yapıyorum
sana nasihat vermiyeceğim zaten olan olmuş yemeğini yiyen kaşığını da hazırlar olarak düzelteyim
umarım hamile değilsin senin için değil bebeğe acırım onu elde etmek için uğraşan insanlara gelmiyor da ...........offf beee oooffff
haaa eğer sırf ekşınn için yazdıysan sana sadece yazıklar olsun derim
bnm yaptğm hatayı kmse yapmasın erkek arkadaşlarınızla evlerde buluşmayın