Hamile olma ihtimali.

bişey dikkatimi çekti bekar arkadaşalar konuyu açan arkadaşa az tepki veriyor yada haksız bulmuyorlar evliler ise daha temkinli ve haksız oluduğu kanısında:))neden acaba:))

Evliler namuslarıyla evlenmişler, bekarların ar damarı çatlamış mı acaba :nazar::umursamaz:

yok daha neler??:1shok:
o ne biçim bir laf öyle??imalı bir şaka olsa dahi ne biçim bir laf yani??kafamçokkarıştı

Hangi laf, ben mi göremiyorum acaba :bbo:
Hakaret yok, aşağılama, kinaye, çirkin bir kelime? Hiç duyulmamış okunmamış ayıp günah bir cümle fisfisfis
Bekarlar ve evliler ile ilgili yapılan yorumdan ima edilenin bu olduğunu düşündüm ve düşündüğüm gibi de yazdım, garip olan ne ki :sinifsinif:

Bekarlar kendilerini arkadasin durumuna daha rahat koyabiliyor bence evlilere göre. Bu nedenle daha ilimli yaklasmis olabiliriz. Ama kesinlikle büyük bir yanlis oldugu cok bariz ortada. Tatlisoglum neyi ima etmis anlamadim bende ama belki gercekten bu dikkatini cekmistir, niyeti illa kötü olacak degildir bacilar..

Hangi laf, ben mi göremiyorum acaba :bbo:
Hakaret yok, aşağılama, kinaye, çirkin bir kelime? Hiç duyulmamış okunmamış ayıp günah bir cümle fisfisfis
Bekarlar ve evliler ile ilgili yapılan yorumdan ima edilenin bu olduğunu düşündüm ve düşündüğüm gibi de yazdım, garip olan ne ki :sinifsinif:

size onu düşündüren ne olduki yazılanlardan??
deyiminizle ar damarı çatlamış diye ima ettiğiniz bekarların çoğuda aynı tepkiyi vermiş..
onlar da bekarlariyoksa ar damarları çatlamamışlar mı??
ar damarı çatlamak demek gerçekten kötü bir cümle,direk hakaret yok ama hakaret yerinede geçebilecek bir cümle..dediğiniz kadar masum değil..

bnm yaptğm hatayı kmse yapmasın erkek arkadaşlarınızla evlerde buluşmayın

sakamisin gercekmisin???
diger konularini okumadim etmedim bilmiyorumda
sadece yorumlardan yola cikiyorum
birincisi herkezi kendin gibi sanma sakin
ikincisi demekki akillanmamis uslanmamissin
ücüncüsü töbe etmek cocuk oyuncagi diil bukadar basitte diil
ne yani her ay acaba miyim diye düsünüp drcan
ohh sükür diilim dedikden sonraki rahatlamadan sonra yine tekrarlican bi sekilde
sonra korku ve vijdan azabiyla yemin ser edip tekrarlican
derken dönüp dolascak bu böyle
sözüm meclisden disari asla
bekarken iliski yasiyanlari yadirgamam kinamamda
benimde kizim var
büyükde konusmak istemem
ha ben yapmadim
kiziminda evlilik öncesi yapmasini istemem
ama sonucda her koyun kendi bacagindan asilir
sen sözde akil fikir isterken
bide akil dagitiyosun kendince
erkek arkadaslarinizin evinde bulusmayin diye
her bulusan o oso yapicak yada yapiyo diye bisey yok
sonucda kendi bilicekleri sey
zorlamada yok ortada
dedim ya her koyun kendi bacagindan asilir diye
kendine ceki düzen vericeksin
allahdan önce kendini biliceksin
ya korunmayi biliceksiniz
yada mesafenizi koymayi

anı yaşarken oh oh diyeceğinizi biliyorsunuz...
sonunda of oooff diyeceğinizi neden kestiremiyorsunuz....
iki kişiden birinin aklına gelemeyecek kadar mı ?
bile bile lades değil de ne bu ...
sonunu düşünmeden ,boşverek yaşanmaz ki hatalar...
istediğinizi yaşayın ama akılı ,mantığı ve tedbiri elden bırakmayın ne olur...

size onu düşündüren ne olduki yazılanlardan??
deyiminizle ar damarı çatlamış diye ima ettiğiniz bekarların çoğuda aynı tepkiyi vermiş..
onlar da bekarlariyoksa ar damarları çatlamamışlar mı??
ar damarı çatlamak demek gerçekten kötü bir cümle,direk hakaret yok ama hakaret yerinede geçebilecek bir cümle..dediğiniz kadar masum değil..

Benim o cümleleri neye hitaben sarfettiğimi anlamadığınızı düşünüyorum hala, iki kez alıntı da yaptım halbuki..
Ben de bekar olarak görünüyorum değil mi, bekarlara kötü söz söyleyecek değilim, bekar olmasam dahi söylemem de neyse.. Orda "bekar arkadaşlar çok normal karşılamışlar olayı ama evliler hatalı buluyor, tepkileri daha sert" anlamında birşeyler söylemiş ve "neden acaba" diye eklemiş. Benim tepkim de bunaydı..
Ar damarı çatlamak" benim bilmediğim fevkalade kötü anlamları mı var acaba dedim sözlüğe de baktım;
alnının ar damarı çatlamak; Utanma, sıkılma duygularını yitirmiş bulunmak
Gerçekten çok kötü bi kelime söylemişim ben hiç masum değilmiş bilemedim mirmirmirmir

TheShe tatlişoğlum adlı kullanınıcın yazdıgı yazıya bunu mu demek istiyorsun anlamında CVP vermiş ıı OKUYUN ARKADaSLAR gereksiz yere yüklenmeyin

Benim o cümleleri neye hitaben sarfettiğimi anlamadığınızı düşünüyorum hala, iki kez alıntı da yaptım halbuki..
Ben de bekar olarak görünüyorum değil mi, bekarlara kötü söz söyleyecek değilim, bekar olmasam dahi söylemem de neyse.. Orda "bekar arkadaşlar çok normal karşılamışlar olayı ama evliler hatalı buluyor, tepkileri daha sert" anlamında birşeyler söylemiş ve "neden acaba" diye eklemiş. Benim tepkim de bunaydı..
Ar damarı çatlamak" benim bilmediğim fevkalade kötü anlamları mı var acaba dedim sözlüğe de baktım;
alnının ar damarı çatlamak; Utanma, sıkılma duygularını yitirmiş bulunmak
Gerçekten çok kötü bi kelime söylemişim ben hiç masum değilmiş bilemedim mirmirmirmir

söylediğiniz cümlenin imalı olarak birilerine gönderme yapılarak söylendiğini anlayabilecek zekaya sahibim şükür sayın the she!
altında yatan imayı direk söyleseniz emin olun;şu an bu kadar çeviz kazı yanmasın durumuna girmezdiniz..ki ben tekrar okudum sevgili derins üyesi de aynı imayı yaptığınızı düşünmüş..
demekki siz neyi nasıl yazdığınızın fakında değilsiniz;olabilir!
zaten yaptığınız ima ile masum hale dönüşmüyor o deyim..
herneyse..

TheShe tatlişoğlum adlı kullanınıcın yazdıgı yazıya bunu mu demek istiyorsun anlamında CVP vermiş İİ OKUYUN ARKADaSLAR gereksiz yere yüklenmeyin

pardon avukat mısınız??meslek kısmınızda turizmci yazıyorda!kafamçokkarıştı
yada the she üyesi kendini koruyamayacak ne söylediğini anlatamayacak kadar aciz mi??
neden 3. kişi olarak dahil olup;iki kişinin anlaşacağı yerde 3.kişi olarak geriyorsunuz yüklenmeyin diyerek..sengözlerimebaksanab

sürtündün olmadı, birlikte oldun gene gebelik olmazsa bu sefere amuda kalkarak yap..
aaa ama ondan sonra tövbe etme sakın, sanırım seninki tutuyor çünkü.
bir dahakine mutluluktan uçtuğunuz haberlerde hamilelik haberini görmek üzere....zemuszemus

yahuu ben sadece dikkatimi çeken bişeyi söyledim ya yani şöyle düşündüm bekarlar snaırım kendilerini yerine koyup daha çok empati yapıyor anlamında bişeydi . lafa başka anlamlar yüklemeyin..

yazık çok yazık... ailene yazık, seni büyütenlere yazık.. hayatına yazık kaderine yazık..

kendine yazık..

diyecek bişey bulamıyorum..

Hımmm...Çok kötü bir durum...
Keşke olmasaydı dicem ama olan olmuş..
İnş. hamile değilsindir:çok üzgünüm:

""Bir müsibet bin nasihattan iyidir"" kızlar...
arkadaşın bence böylesi bir deneyime ihtiyacı var...

bende aynısını diyecektim ama,
daha öncede yaşamış bir müsibet, akıllanmamış.
ne halin varsa gör diyesi geliyor insanın.
Evlilik öncesi ilişkiye hep karşı olmuşumdur.
Allaha yalvarırken ,yaptığının da günah olduğunu biliyordun dimi.

Nedir aceleniz,nedir bu korkusuzluk,
nedir bu aşırı özgür olma hali....
kaç yaşındasınız bilemiyorum,sizi yaptığınızdan dolayı
yargılamak da hakkım değil ama ya tedbirinizi alacaktınız ya da
kendinizi biraz koruyacaktınız...şimdi yaşadığınız stres size keşke
dedirtecektir ama keşkelerden dönüş yok...
ne yapacağınıza siz karar vereceksiniz bundan sonra...
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim...

pardon ama burada herkes size akıl vermiş akıl verilmesini istemişsizniz hoş bu durumdan sonra neye yarayacaksa sonra konuyu bırakıp gitmişsiniz amacınızın ne olduğunu hala anlayamadım..ama diğer arkadaşlarla aynı düşüncedeyimm Allah ı dini karıştırmanız çok saçma geldi bana.. madem bu kadarda cesaretli deildiniz yapmayacaktınız

belki stres yaptığından gecikiyordur reglnin..
hemen kan tahlili yaptırmanı öneririm sana..
aktif bir cinsel yaşamınız varsa korunun lütfen..
sonra ahlanıp vahlanmak neye yarar...

yani gerçekten pess noldu acıgerçek arkadaşımız test yaptınmı? ya ben şeyi çok merak ediyorum ya hamileysen nolcak bukadar strese girdiğine göre evlenmicek seninle peki çocuk aldırcakmısın?

yaşınız kaç acaba?
erkek arkadaşın kondom taksaydı keşke onda da suç var ...
inşallah hamile değilsindir...

X