Hamile olma ihtimali.

Yaa her seferinde pişman olup,muhterem zatlar üzerine ! yeminler edeceğinize gidip evlenin rahat rahat yapın madem o işi (!)
Aradaki bölümleri okuyamadım ama aradan bir süre geçmiş hamilemisin değilmisin ???

canım allah yardım etsin ne yap eğer o adam sana dürüstse söyle evlenin ya canım hamileysen test yaptır git doktora baktır doktor bilir ona ben şunu mu yaptım diyecen söyle test ol neçıkıcaksa ona göre davran oadama selam söyle bence seninle evlensin sende kurtul bu stresten almıyorsa inş.hamile değilsindir arkana bakma güçlü ol dimdik dur hayatına yön ver

Hey Allah'im dicek cok sey var da neyse, kizim iliskiye giriyorsun, cocuk istemiyorsun, madem giriyorsun korunun be, yazik gunah degil mi o dogacak cocuklara hay Allah'im ya sonumuzu hayr eyle Allah'im neyse beni ilgilendirmez ama bile bile boyle iliskiye de girmek ne kadar mantikli acaba ?

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de sonucu merak ettım. umarım hamıle değılsındır... zaten türk dızılerındekı gıbı bı seferde kalınır mı bılmıyorum ama ışı şansa bırakmasaydın keşke..

canim yaptiniz bir hata tövbe ettiniz, ama birdaha yapma benden sana nasihat ya kulak asarsin yada asmazsin senin bende de büyük oldugunu yada kücük oldugunu bilmiyorum ama ben yinede sölyiyeyim, bir daha ne olursa olsun yapmayin bu halti, ya hamile kalsan ya bu erkekden ayrilirsan ne olacak? evlenirken karsindaki seni bakire bilecek ama oysa sen biriyle iliskiye girdin bile, cidiyseniz evlenin o zaman bu halti yiyin, istediginiz kadar yaparsiniz o zaman kimse sizi tutamaz...

ay allahım yaa
konyya yorumum yok yazarsam gider çünkü
ama ben etiketlere koptum gülmekten... :roflol:

evlenmeden ilişkiye girmek değil burda olay
bunu yapan çok insan var herkes kendi istediği gibi yaşar
benm de sevglmle aramda o derecede bir ilişki var
ama ben pişman olmuyorum,yarın ayrılsak yine pişman olmam,çünkü pişman olacağım şeyi zaten yapmam,sevglmle evlenmesek ilerde hayatıma bir başkası girse bile benle bakire deilim diye evlenmeyecek insanı ben zaten hiç istemem beynimiz aynı değildir çünkü
ama sen hem pişman oluyorsun hem yapıyorsun hem de korunmuyorsunlmaz:

bikere ben size yazıklar olsun derim,nasıl konuşuyorsunuz siz ben burda paylaşmak için yazdım, siz ise oğlana yaranmak için diyorsunuz ben sevgilimden emin deilim demedim pişmanım doğru olmadığı için dedim ha evlenemiyoruz çünki ANNEM VERMİOR. anladınızmı şimdi hemde dört aydır uğraşıyoruz zerre yumuşamadı. annem.​

Şimdi geç annenin karşısına ve anne biz ilişkiye girdik.. hamile olma ihtimalim var de vs. anlat işte..
Belki annen yumuşar he??

Allah annene babana sabir versin yazik onlara...birgün sende anne olacaksin..senin kizinda yaptigin seyleri.. yapsa nasil hissedersin kendini bi anne olarak...allahim kimsenin evladini böyle durumlara düsürme...ne aci bir durum anne baba icin....yazik gercekten cok yazik...annen baban icin cok üzüldüm....:çok üzgünüm:...Rabbimiz ne verirse hayirlisini versin...hayirli evlatlar versin herkeze

Son düzenleme:
ayy daha kac tane böyle topik açılacak ya git bi test al ögren burdan millet nasıl bilsin hamile olup olmadıgını O ıŞ dediğin şeyi yapmayı biliosun nasıl hamile kalıp kalmadıgını öğrenmeyi bilmiomusun

doktora gıt test al annenı yumusat boyle yalan ıs olmaz annem ıstemıyormus ıstemıyosa evlenmezsın boyle ıs mı olur bebegıne bakarsınız ana kız
hahahaha

hayır evlenebılmek ıcın elınden ne gelyorsa ardına koymuyorsun bellı
anan bacın ızın vermıyor hamıle kalıyorsun bır de abılerın cocugu korkutup evlenmessen bu kızla senı doverız desın de tam olsun. gıt bıze anlatma bence bu hıkayelerını 2 ay gecmıs zaten hala bı cevap yazmamıssın bıze baslıgın acık keyıf mı alıyorsun ne hala ogrenemedın mı hamıle olup olmadıgını kım ınansın sımdı sana.!

bu kadar zaman da ogrenemediysen hala hamile olup olmadigin ve hamileysen yasal kürtaj vaktinde gecmek uzeredir yanlış bilmiyorsam..

Eee sen geçen de söz vermiştin Allah'a ..
Bunu da çocuk oyuncağı yaptınız,tövbe etmenin bile bir asaleti vardı,sayenizde o da bitti.

Yavrucum sen hiç tövbe falan etme bence,yani sürtünmeyle başladı bu iş diğer konudan biliyorum..
bu işin sonu çöpe atılacak yada hastanede bırakılıp kaçılacak bir bebek.. yani bu korku senaryosu değil,senin yol,yol değil..

ne yaptı tecavüz mü etti???
sanmam,madem keyfine göre bir cinsellik yaşadın buraya konu açıp durma,millet senin cinsel organın kahyası değil..

haksızsam,haksızsın de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…