T
TheShe
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi FashionbyHatis
bişey dikkatimi çekti bekar arkadaşalar konuyu açan arkadaşa az tepki veriyor yada haksız bulmuyorlar evliler ise daha temkinli ve haksız oluduğu kanısında:))neden acaba:))
Evliler namuslarıyla evlenmişler, bekarların ar damarı çatlamış mı acaba:umursamaz:
yok daha neler??:1shok:
o ne biçim bir laf öyle??imalı bir şaka olsa dahi ne biçim bir laf yani??kafamçokkarıştı
Hangi laf, ben mi göremiyorum acaba :bbo:
Hakaret yok, aşağılama, kinaye, çirkin bir kelime? Hiç duyulmamış okunmamış ayıp günah bir cümle fisfisfis
Bekarlar ve evliler ile ilgili yapılan yorumdan ima edilenin bu olduğunu düşündüm ve düşündüğüm gibi de yazdım, garip olan ne ki :sinifsinif:
bnm yaptğm hatayı kmse yapmasın erkek arkadaşlarınızla evlerde buluşmayın
size onu düşündüren ne olduki yazılanlardan??
deyiminizle ar damarı çatlamış diye ima ettiğiniz bekarların çoğuda aynı tepkiyi vermiş..
onlar da bekarlariyoksa ar damarları çatlamamışlar mı??
ar damarı çatlamak demek gerçekten kötü bir cümle,direk hakaret yok ama hakaret yerinede geçebilecek bir cümle..dediğiniz kadar masum değil..
Benim o cümleleri neye hitaben sarfettiğimi anlamadığınızı düşünüyorum hala, iki kez alıntı da yaptım halbuki..
Ben de bekar olarak görünüyorum değil mi, bekarlara kötü söz söyleyecek değilim, bekar olmasam dahi söylemem de neyse.. Orda "bekar arkadaşlar çok normal karşılamışlar olayı ama evliler hatalı buluyor, tepkileri daha sert" anlamında birşeyler söylemiş ve "neden acaba" diye eklemiş. Benim tepkim de bunaydı..
Ar damarı çatlamak" benim bilmediğim fevkalade kötü anlamları mı var acaba dedim sözlüğe de baktım;
alnının ar damarı çatlamak; Utanma, sıkılma duygularını yitirmiş bulunmak
Gerçekten çok kötü bi kelime söylemişim ben hiç masum değilmiş bilemedim mirmirmirmir
TheShe tatlişoğlum adlı kullanınıcın yazdıgı yazıya bunu mu demek istiyorsun anlamında CVP vermiş İİ OKUYUN ARKADaSLAR gereksiz yere yüklenmeyin
geçin arkadaşlar bence de...feyk konu bu...:icecream::icecream:
arkadaş bebk odası takımı bakmaya gitti galiba
""Bir müsibet bin nasihattan iyidir"" kızlar...
arkadaşın bence böylesi bir deneyime ihtiyacı var...