Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Valla rahimde bir sorun gözükmüyor, kanama alani vs yok. Ama ben cok ayakta kaliyorum gun icinde isim geregi ister istemez. Yoruldugum gunlerde oldu hep lekelenme. Azami dikkat etmeye calisiyorum gerci. Ilaci kullanirken yok birakinca basliyor. Yarin ikili tarama testi icin randevum var tekrar bir konusacagim bakalim.
Evet genelde yorgunluk ve uzun süre ayakta kalma durumlarında oluyo diye biliyorum,benim doktorum da ayakta kalma ağır iş yapma dedi.İzne ayrılmayı hiç düşünmedin mi canım?

Evet genelde yorgunluk ve uzun süre ayakta kalma durumlarında oluyo diye biliyorum,benim doktorum da ayakta kalma ağır iş yapma dedi.İzne ayrılmayı hiç düşünmedin mi canım?
Bir hafta rapor alip dinlendim o donem iyiydi ama surekli de olmuyor işte cnm. Doktor kirmiziya donmedigi surece endise edecek bir durum yok dedi o yuzden cok da kafaya takmamaya calisiyorum . Akinti gibi oluyor cogu zaman zaten. Bazen bir damla. Ins tamamen biter artik.

Bir hafta rapor alip dinlendim o donem iyiydi ama surekli de olmuyor işte cnm. Doktor kirmiziya donmedigi surece endise edecek bir durum yok dedi o yuzden cok da kafaya takmamaya calisiyorum . Akinti gibi oluyor cogu zaman zaten. Bazen bir damla. Ins tamamen biter artik.
Ben, bir haftadan ziyade,hamilelik boyunca alma imkanın yok mu diye sormuştum.
Elbette kendi şartlarını sen daha iyi bilirsin.

Güzel tatlı hamiledaşlarım nasılsınız iyi misiniz,benim taşınma tayin işlerim vardı yazamadım topigimize.
Poison Women Poison Women
@Katrina_
K Kara_kizz
Ve adını anımsayamadığım tüm güzel anne adaylari...
Tesekkur ederim ☺sen nasilsin nasil gidiyor?Bizim simdilik iyi.pazartesi kontrole gidecegiz sanirim seker yuklemesi icin.artik hareketlerini hissediyorum

Tesekkur ederim ☺sen nasilsin nasil gidiyor?Bizim simdilik iyi.pazartesi kontrole gidecegiz sanirim seker yuklemesi icin.artik hareketlerini hissediyorum
Hamdolsun iyi gidiyo,alıştım yavaş yavaş.Sadece bel ve kasık ağrısı oluyo,göbüşüm şişti iyice :)
Senin kaç haftalık oldu canım,takvimin görünmüyor da.Şeker yüklemesi için beni de bir ay sonra çağırdı doktor ben yüklemeyi düşünmüyorum...

selam kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor hamilelikler?
Ben4. Ayı bitirdim herşey yolunda idi ama dün tartıldığımda 1,5 2 kilo verdiğimi farkettim.
Birşey olur mu neden kilo kaybı olur bilemedim de. Var böyle olanlar

Hamdolsun iyi gidiyo,alıştım yavaş yavaş.Sadece bel ve kasık ağrısı oluyo,göbüşüm şişti iyice :)
Senin kaç haftalık oldu canım,takvimin görünmüyor da.Şeker yüklemesi için beni de bir ay sonra çağırdı doktor ben yüklemeyi düşünmüyorum...
24.haftanin sonunda yukleme.yaptirdim.su an 25+3 gunluk olduk.karar senin ama o kadar sekeri ben tuketiyorum.ve ogrenecegim seyler sebebiyle yuklettim.Allaha sukur bir sey cikmadi

selam kızlar nasılsınız?
Nasıl gidiyor hamilelikler?
Ben4. Ayı bitirdim herşey yolunda idi ama dün tartıldığımda 1,5 2 kilo verdiğimi farkettim.
Birşey olur mu neden kilo kaybı olur bilemedim de. Var böyle olanlar
Ben 5kilo.almistim.sanirim o zamanlarda.25+3 su an 10kilo aldim.almamak sakincali degil diye biliyorm.ama.duydugum kadari ile bebek+su ile 5kilo kadar dogum.sonrasi gitmis olackmis.o zaman bunun 3kilo kadari cocugun dersek bence vermeseniz daha iyi olur.ama bende kilo kirilmasi 5.ayda oldu.oraya kadar 1er kilo aldim her ay.

İyiyim cnm seni sormalı sen nasılsın ne var ne yok neler yapıyosun:anneadayı:
Ben de bi rahatsızlık geçirdim,geçen hafta canım. Ama şuan iyiyim çok şükür.Onun dışında bi sorun yok,bir de sürekli tekrarlayan mantar enfeksiyonu var,sende de oldumu hiç,antibiyotik fitil kar etmedi gidip gidip geliyo:(

Ben de bi rahatsızlık geçirdim,geçen hafta canım. Ama şuan iyiyim çok şükür.Onun dışında bi sorun yok,bir de sürekli tekrarlayan mantar enfeksiyonu var,sende de oldumu hiç,antibiyotik fitil kar etmedi gidip gidip geliyo:KK43:
Yok ta arada kaşıntım oluyo geçiyo sonra hemen şeker yüklemesi yaptım geçen hafta kötü oldum bi ara onun dışında bi sıkıntım yok şiştim çok ve bebeğim biraz daha fazla hareketlenmeye başladı:anne::KK200:

Yok ta arada kaşıntım oluyo geçiyo sonra hemen şeker yüklemesi yaptım geçen hafta kötü oldum bi ara onun dışında bi sıkıntım yok şiştim çok ve bebeğim biraz daha fazla hareketlenmeye başladı:anne::KK200:
Benimki de çok hareketli:)
Şişmek derken kilo mu ödem mi,bazen gereksiz şişkinlik oluyo,ellerde ayaklarda..
Benim de kilom iyi gidiyodu, son zamanlarda birden arttı hareketsiz mi kaldım acaba:(

Benimki de çok hareketli:)
Şişmek derken kilo mu ödem mi,bazen gereksiz şişkinlik oluyo,ellerde ayaklarda..
Benim de kilom iyi gidiyodu, son zamanlarda birden arttı hareketsiz mi kaldım acaba:KK43:
Göbeğim artık çok belirgin ödemle ilgili bişi demedi doktor :anneadayı:

Göbeğim artık çok belirgin ödemle ilgili bişi demedi doktor :anneadayı:
Şiştim deyince göbeğinden ziyade ayakların falan ödem oldu zannettim canım,benim de göbeğim çok değişik geliyo kendimi tanıyamıyorum bazen aynada:) ne tuhaf dimi,bi okadar da güzel.Allah sağlık versin hepimize...

Şiştim deyince göbeğinden ziyade ayakların falan ödem oldu zannettim canım,benim de göbeğim çok değişik geliyo kendimi tanıyamıyorum bazen aynada:) ne tuhaf dimi,bi okadar da güzel.Allah sağlık versin hepimize...
Amin cnm Çok güzel tabide karnımda top var sanki yanlarımda bişi yok orta şişiyo sizinkiler nasıl orantılımı :KK48:

Ben de çok fazla kilo belli olmuyo yani görünürde pek bişey yok,sadece karnım şişti,bakalım doğum yapınca neler olacak merak ediyorum:) Ne kadarı bende ne kadarı bebişte kalacak...

Ben de çok fazla kilo belli olmuyo yani görünürde pek bişey yok,sadece karnım şişti,bakalım doğum yapınca neler olacak merak ediyorum:) Ne kadarı bende ne kadarı bebişte kalacak...
Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş ben şimdiden çok heyecanlandım yavrumu bian önce kucağıma almak istiyorum:anne::KK200:

Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş ben şimdiden çok heyecanlandım yavrumu bian önce kucağıma almak istiyorum:anne::KK200:

Back
X