Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Selammm kizlar bende 6+3 oldum cok sukur:super: biraz sikintili kanamali geciyor hamilelik ama kesede sikinti yok. Bugun bebis goruldu ama kalp atislari gozukmedi sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini :KK19:
selam canm biz 6 haftalıkken keseyi gördük 8 haftada miniği ve kalp atışlarını dinledik biraz öncede doktordan geldim tekrar kalp atışlarını ve miniği gördük ayaklarını oynatıyordu ya kuzum :emir_bebek::nazar:

Merhaba kizlar benimde ilk gebeligim ilk cocugum olcak insallah. 5 haftalik hamileyim

selam canm biz 6 haftalıkken keseyi gördük 8 haftada miniği ve kalp atışlarını dinledik biraz öncede doktordan geldim tekrar kalp atışlarını ve miniği gördük ayaklarını oynatıyordu ya kuzum :emir_bebek::nazar:
Cok sevindim canimm masallah. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah :anne::KK15:

Ben de acemi anneyim ;)
Doktorun dediğine göre 5,5 haftalık hamileyim. :anneadayı:
Cuma günü ultrasonda keseyi göremedik.
Ayın 28 yada 29 unda tekrar gidicem.
Keseyi görebiliriz inşallah :)
Ayy çok heyecanlıyım yaaa :spor:
İlk kez anne oluyorum :anneadayı:

Güzel tatlı hamiledaşlarım nasılsınız iyi misiniz,benim taşınma tayin işlerim vardı yazamadım topigimize.
Poison Women Poison Women
@Katrina_
K Kara_kizz
Ve adını anımsayamadığım tüm güzel anne adaylari...

Merhaba canim. Benim hamilelik gayet iyi ilerliyor masallah derken bebis biraz zorlamaya baslamadi degil. Bir yandan calisiyor olmak surekli ayakta kalmak cok yorucu oluyor. Bulantilarim vardi geçen hafta. Su ara azalıyor gibi ama koku hassasiyeti hat safhada. Ara ara lekelenmelerim oldugu icin progestan verdi doktorum. Bir an önce ileri haftalara gecip daha normal bir yasam tarzina donmek istiyorum artik :) sen nasisn?

Merhaba canim. Benim hamilelik gayet iyi ilerliyor masallah derken bebis biraz zorlamaya baslamadi degil. Bir yandan calisiyor olmak surekli ayakta kalmak cok yorucu oluyor. Bulantilarim vardi geçen hafta. Su ara azalıyor gibi ama koku hassasiyeti hat safhada. Ara ara lekelenmelerim oldugu icin progestan verdi doktorum. Bir an önce ileri haftalara gecip daha normal bir yasam tarzina donmek istiyorum artik :) sen nasisn?
İyi akşamlar Katrinacım,ilk haftalar zorlu geçiyor benim de öyle oldu,ilerleyen vakitlerde iyice bünye alıştıkça rahatlarsın inşaallah.Yalnız lekelenme neden oluyormuş sebebi belli mi,kendine dikkat et,çok ayakta kalma mümkünse.
Bana gelirsek ben hamdolsun iyiyim,karnım şiştikçe biraz zorlanmaya başladım sırt ve bel ağrısı oluyor,geceleri de yaramazım çok hareketli,sağa sola yatmak istiyorum karnıma baskı oluyo,sırt üstü yatsam belim ağrıyo:) ama daha büyük bir sorun yok şükür.İyice alıştım hamileliğe:)

İyi akşamlar Katrinacım,ilk haftalar zorlu geçiyor benim de öyle oldu,ilerleyen vakitlerde iyice bünye alıştıkça rahatlarsın inşaallah.Yalnız lekelenme neden oluyormuş sebebi belli mi,kendine dikkat et,çok ayakta kalma mümkünse.
Bana gelirsek ben hamdolsun iyiyim,karnım şiştikçe biraz zorlanmaya başladım sırt ve bel ağrısı oluyor,geceleri de yaramazım çok hareketli,sağa sola yatmak istiyorum karnıma baskı oluyo,sırt üstü yatsam belim ağrıyo:) ama daha büyük bir sorun yok şükür.İyice alıştım hamileliğe:)

Valla rahimde bir sorun gözükmüyor, kanama alani vs yok. Ama ben cok ayakta kaliyorum gun icinde isim geregi ister istemez. Yoruldugum gunlerde oldu hep lekelenme. Azami dikkat etmeye calisiyorum gerci. Ilaci kullanirken yok birakinca basliyor. Yarin ikili tarama testi icin randevum var tekrar bir konusacagim bakalim.

Back
X