- 18 Eylül 2017
- 42
- 52
- 3
- 37
Hayırlı olsun
İnşallah bende bu güzel haberi alırım![]()
Teşekkürler, inşallah canım Allah'ım bu güzelliği isteyen herkese yaşatsın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun
İnşallah bende bu güzel haberi alırım![]()
AminnTeşekkürler, inşallah canım Allah'ım bu güzelliği isteyen herkese yaşatsın.
selam canm biz 6 haftalıkken keseyi gördük 8 haftada miniği ve kalp atışlarını dinledik biraz öncede doktordan geldim tekrar kalp atışlarını ve miniği gördük ayaklarını oynatıyordu ya kuzumSelammm kizlar bende 6+3 oldum cok sukurbiraz sikintili kanamali geciyor hamilelik ama kesede sikinti yok. Bugun bebis goruldu ama kalp atislari gozukmedi sizler ne zaman duydunuz kalp atislarini
![]()
hayırlı olsun canm sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba kizlar benimde ilk gebeligim ilk cocugum olcak insallah. 5 haftalik hamileyim
Merhaba kizlar benimde ilk gebeligim ilk cocugum olcak insallah. 5 haftalik hamileyim
Cok sevindim canimm masallah. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahselam canm biz 6 haftalıkken keseyi gördük 8 haftada miniği ve kalp atışlarını dinledik biraz öncede doktordan geldim tekrar kalp atışlarını ve miniği gördük ayaklarını oynatıyordu ya kuzum![]()
saol canm amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım minikleriCok sevindim canimm masallah. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallah![]()
Cok tesekkur ediyorum hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallahHayırlı olsun
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım![]()
Amin canim tesekkur ederim:)hayırlı olsun canm sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Amin inşallahCok tesekkur ediyorum hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallah![]()
Sislik degilde sertlik ve hareket solda oluyor benim.cinsiyet erkek olarak belirlendi.Kızlar karnınızda sag yada solda meyillenme var mı hafif şiş gibi ? Sagda özellikle![]()
Ben hamile degilmişim tamamen psikolojik benimki.Sislik degilde sertlik ve hareket solda oluyor benim.cinsiyet erkek olarak belirlendi.
Allah gönlünde olanı nasip etsin inşaallah...Ben hamile degilmişim tamamen psikolojik benimki.
Güzel tatlı hamiledaşlarım nasılsınız iyi misiniz,benim taşınma tayin işlerim vardı yazamadım topigimize.
Poison Women
@Katrina_
K Kara_kizz
Ve adını anımsayamadığım tüm güzel anne adaylari...
İyi akşamlar Katrinacım,ilk haftalar zorlu geçiyor benim de öyle oldu,ilerleyen vakitlerde iyice bünye alıştıkça rahatlarsın inşaallah.Yalnız lekelenme neden oluyormuş sebebi belli mi,kendine dikkat et,çok ayakta kalma mümkünse.Merhaba canim. Benim hamilelik gayet iyi ilerliyor masallah derken bebis biraz zorlamaya baslamadi degil. Bir yandan calisiyor olmak surekli ayakta kalmak cok yorucu oluyor. Bulantilarim vardi geçen hafta. Su ara azalıyor gibi ama koku hassasiyeti hat safhada. Ara ara lekelenmelerim oldugu icin progestan verdi doktorum. Bir an önce ileri haftalara gecip daha normal bir yasam tarzina donmek istiyorum artik :) sen nasisn?
İyi akşamlar Katrinacım,ilk haftalar zorlu geçiyor benim de öyle oldu,ilerleyen vakitlerde iyice bünye alıştıkça rahatlarsın inşaallah.Yalnız lekelenme neden oluyormuş sebebi belli mi,kendine dikkat et,çok ayakta kalma mümkünse.
Bana gelirsek ben hamdolsun iyiyim,karnım şiştikçe biraz zorlanmaya başladım sırt ve bel ağrısı oluyor,geceleri de yaramazım çok hareketli,sağa sola yatmak istiyorum karnıma baskı oluyo,sırt üstü yatsam belim ağrıyo:) ama daha büyük bir sorun yok şükür.İyice alıştım hamileliğe:)