- 13 Eylül 2017
- 46
- 25
- 3
blueees ne zaman alcaksin sonucunuHmm bende de var akıntı
Belki bi umut diyorum o zaman inşallah hamileyimdir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blueees ne zaman alcaksin sonucunuHmm bende de var akıntı
Belki bi umut diyorum o zaman inşallah hamileyimdir
Canim üzülme sakın belliki zamanı var ama neden adet olmadığını arastirNegatif maalesef 1.20
ve 0-4.99 IU/L
BÖYLE YAZIYOR
Psikolojik işteCanim üzülme sakın belliki zamanı var ama neden adet olmadığını arastir
Anlıyorum canim aslında hepimiz aynı durumdayız biz plan yapıyoruz şöyle olsun böyle olsun diyoruz ama Allah inşa bir planının olduğunu unutuyoruz iştePsikolojik işte
Aynen hayırlısıAnlıyorum canim aslında hepimiz aynı durumdayız biz plan yapıyoruz şöyle olsun böyle olsun diyoruz ama Allah inşa bir planının olduğunu unutuyoruz işte
Ne acayip tekrar yap istersen birde farklı markaylaBirde ben idrar testi yapmıştım sabah
Az önce baktım 2. Çizgi görünüyordu çok net ama şimdi farklı birşey olmuş
Şimdi Böyle![]()
İlk hamileliğin dimi canımKızlar bugün öğrendim anne olacagimi yani artık bende hamile oldugunu öğrenen acemi annelerdenimAllah herkese nasip etsin çok guzel bi duygu
![]()
Allah o duyguyu bana da yaşatsın inşallahKızlar bugün öğrendim anne olacagimi yani artık bende hamile oldugunu öğrenen acemi annelerdenimAllah herkese nasip etsin çok guzel bi duygu
![]()
Gözünaydın cnm allah acısını göstermesin inş rabbim olmayanlarada nasip etsinKızlar bugün öğrendim anne olacagimi yani artık bende hamile oldugunu öğrenen acemi annelerdenimAllah herkese nasip etsin çok guzel bi duygu
![]()
Nasıl öğrendin hamile olduğunuBen de acemi annelerdenim. 5. haftamın içindeyim. Ama ara ara bir ağlama geliyor mutlulukla karışık bir korku çöküyor üzerime ki sormayın3 düşükten sonra çok bekledim bu bebeğimi...
Nasıl öğrendin hamile olduğunu
reglin geçip öyle mi test yaptırdın
Hayırlı olsun1 gün geçmişti erken gebelik testi yaptım, pozitif çıkınca ertesi gün de hemen doktora gidip kan testi yaptırdım, çok şükür onda da pozitif çıktı