Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inş ben şimdiden çok heyecanlandım yavrumu bian önce kucağıma almak istiyorum:anne::KK200:
Amin canım .Zaten doğumdan aşırı derecede korkuyorum..
Öte yandan rüyamda sürekli bebek görüyorum,sıcaklığını hissediyorum,çok güzel bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin.

Benim ilk zamanlardaki uyku durumlari geri geldi kizlar.sizde durumlar nasil? Daha cabuk yorulup cok uyumak istiyorum

Kızlar bebe time gebelik testi aldım ikitane birini dün yaptım silik çıktı bu sabah tekrar yaptım daha koyu silik çıktı sizce dogrumudur

Eklentiler

• 20171031_124029-1.webp
    20171031_124029-1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 58
Amin canım .Zaten doğumdan aşırı derecede korkuyorum..
Öte yandan rüyamda sürekli bebek görüyorum,sıcaklığını hissediyorum,çok güzel bi duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Amin inş bende hep bebekli rüya görüyorum korkum yok eğer doğum yaklaşınca olursa bilemem :halay:

Selamlar
Ben femara ilaç ve ovitrelle iğne tedavisi ile bekliyorum bugün 14.gunü iğnenin..gunde 2 tanede duphaston aliyorum..pzt test yaptırmaya gidicem..amaaa
Son 3 5 gündür artarak giden cok huzursuz eden alt özellikle ayaktayken yoğun rahim icinde bi dolgunluk hissi zonklama gibi birsey ve çok sık idrar var boyle birsey yasayan oldumu aranizda??

Benim minik cok hareketli dinlenirken uyurken ayakta hic farketmiyor nerdeyse cikacak.oyle bir baski yapiyor ki oturuyorum hemen.3-4 gundur de adet olmaya baslarken ufak ufak sizlama gibi sancilar olur ya oyle sancilarim oluyor.duze li degil ama.atiyorum sabah 10da ise oglen 13.40ta ardindan 15te diye...alakasiz araloklarla oluyor.sekil degistirince duzeloyor.bu normal mi emin de degilim
sizde durumlar nasil kizlar?

Benim minik cok hareketli dinlenirken uyurken ayakta hic farketmiyor nerdeyse cikacak.oyle bir baski yapiyor ki oturuyorum hemen.3-4 gundur de adet olmaya baslarken ufak ufak sizlama gibi sancilar olur ya oyle sancilarim oluyor.duze li degil ama.atiyorum sabah 10da ise oglen 13.40ta ardindan 15te diye...alakasiz araloklarla oluyor.sekil degistirince duzeloyor.bu normal mi emin de degilim
sizde durumlar nasil kizlar?
Aynısı bendede mevcut cnm sorun etme bebek hızla gelişiyor ve hareketleri artık daha net beni geceleri hiç uyutmuyor çok hareketli doktorum gayet normaldir dedi hareket etmese sıkıntı zaten :anneadayı:

Kizlar benim devreler yandi.size sormak istedim.
Benim bugun 34+5.
36yi ne zaman DOLDURMUS olacagim?
6 ocak mi 13ocak mi?

Kizlar benim devreler yandi.size sormak istedim.
Benim bugun 34+5.
36yi ne zaman DOLDURMUS olacagim?
6 ocak mi 13ocak mi?
Bence ayın 6'sından itibaren 36. Haftaya girceksiniz 13 de dolduracaksınız haftanızı :anneadayı:kızlar durumlarınız nasıl artık son ayımızada girdik hazırlıklar ne durumda ben çok heycanlıyım:KK69::rolleyes::KK73:rabbim bebek bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:dua:

Bence ayın 6'sından itibaren 36. Haftaya girceksiniz 13 de dolduracaksınız haftanızı :anneadayı:kızlar durumlarınız nasıl artık son ayımızada girdik hazırlıklar ne durumda ben çok heycanlıyım:KK69::rolleyes::KK73:rabbim bebek bekleyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu:dua:
Ben de cok heyecanliyim.nasil olacak ne zaman olacak diye heyecan tavan
Hazirliklar yap yap bitmez gibi aklima gelenleri yaptim dedim.ama dogunca daha da cikacakmis gibi geliyor
Saglikla kucagimiza alalim da gerisi hallolur

Ben de çok heyecanlıyım,ayrıca aşırı korkuyorum.Son aylarda iyice zorlanmalar başladı,geceleri rahatsızlanıyorum biraz,ilk kez ayaklarım ve ellerim şişti.8 ayda yaşamadıklarımı son ayda topluca yaşamaya başladım.Birbirimize dua edelim.
Bu arada eksikler tamam mı?

Ben de cok heyecanliyim.nasil olacak ne zaman olacak diye heyecan tavan
Hazirliklar yap yap bitmez gibi aklima gelenleri yaptim dedim.ama dogunca daha da cikacakmis gibi geliyor
Saglikla kucagimiza alalim da gerisi hallolur
Sen nasılsın kara kız?

Bende hala ödem yok amaçok güzel bir gebelik geçiriyofum ki 1 haftadır kabızlık var tuvalete gidemiyorum çok fenayım doktor ilaçta verdi fayda etmedi napcam bilmiyorum kızlar yerimden kalkamıyorum kalktımmı sancı ıkınma ve yanma hissediyorum ne olur yardım bi fikri olan varsa paylaşın lütfen:dua::skandal::cry:

Sen nasılsın kara kız?
Ayniymisiz aslinda ayaklarim sisiyor eskisi gibi inmiyor☺gece gunduzkaristi.plesanta yaslanmasi ve 1.5tam tur boyna kordon dolanmasi durumu var doppler ile bakildi.33.haftada onu ogrendim.3gunde bir hastandeyim.doktor kontrolu siklasti.ben hareket takibi yapiyorum.kilo alimi durmadi.3kilo idik 3gun once.plesanta son asamada oldugundan beslenme durabilir diye bekledi doktor.ama devam.ediyor.sezeryan olacak gibi.
Sendedurumlar ne?

Bende hala ödem yok amaçok güzel bir gebelik geçiriyofum ki 1 haftadır kabızlık var tuvalete gidemiyorum çok fenayım doktor ilaçta verdi fayda etmedi napcam bilmiyorum kızlar yerimden kalkamıyorum kalktımmı sancı ıkınma ve yanma hissediyorum ne olur yardım bi fikri olan varsa paylaşın lütfen:dua::skandal::cry:
Sadece ayak kismimda sislik var.doktor kontrollerinde bilekten yukariya bakip odem yok diyor.
Kan hapi kullaniyor musun.onun yan etkilerine bak istersen ondan kaynakli olabilir.
Ben yumurta biber ya da kuru kayisi uzerine oldukca su icerek oyle sikintim varsa rahatliyorum.nazar degmesin.dogru durust sikinti cekmedim.ama kayisi 've durumunu ara ara gerek olmasa da yapiyourm.umarim ise yarar

Back
X