Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Sadece ayak kismimda sislik var.doktor kontrollerinde bilekten yukariya bakip odem yok diyor.
Kan hapi kullaniyor musun.onun yan etkilerine bak istersen ondan kaynakli olabilir.
Ben yumurta biber ya da kuru kayisi uzerine oldukca su icerek oyle sikintim varsa rahatliyorum.nazar degmesin.dogru durust sikinti cekmedim.ama kayisi 've durumunu ara ara gerek olmasa da yapiyourm.umarim ise yarar
Sağol cnm dediklerini ve daha bi çok şey denedim zeytin yağı bile çok içtim tık yok felçli gibiyim belden aşağımı hissetmiyorum ağrıdan :KK42: rabbim kimseye böle acı vermesin inş..

Kızlar doğum yaptım:rolleyes: :anne::KK73:rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın, olmayan herkesede hayırlı çoçuk nasip etsin:dua:
Ayyy çok sevindim,Allah sağlık sıhhat versin..Amin inşaallah hepimiz bir avazda kurtuluruz..
Nasılsın şimdi,geç gördüm,toparlanabildin mi? Bebiş nasıl,doğum iyi geçti mi ayyy bizlere de nasip et Allah'ım...

Ayyy çok sevindim,Allah sağlık sıhhat versin..Amin inşaallah hepimiz bir avazda kurtuluruz..
Nasılsın şimdi,geç gördüm,toparlanabildin mi? Bebiş nasıl,doğum iyi geçti mi ayyy bizlere de nasip et Allah'ım...
Çok rahattı doğumum dikişlerden dolayı tam oturamıyordum ama bi hafta içersinde hemen toparlandım şuan bende iyiyim yavrumda :KK54:

Ben de bir hafta once ogglumu kucagima aldim
Plesanta erken yaslanmasi 33.haftada grade3 idi.38+4 de sezeryan ile dogum yaptim arto 1.5tam tur boynuna kordon dolanmasi 1tam tur seklinde doguma girdim
Belki benzeri seyler yasayanlar.olur ve yardimci olur diye yazmak istedim.
Herhangi bir sorun ya da eksiklik yok allaha sukur
Benim biraz sezeryan sonrasi zor ama bir haftada iyi ilerledim

Ben de bir hafta once ogglumu kucagima aldim
Plesanta erken yaslanmasi 33.haftada grade3 idi.38+4 de sezeryan ile dogum yaptim arto 1.5tam tur boynuna kordon dolanmasi 1tam tur seklinde doguma girdim
Belki benzeri seyler yasayanlar.olur ve yardimci olur diye yazmak istedim.
Herhangi bir sorun ya da eksiklik yok allaha sukur
Benim biraz sezeryan sonrasi zor ama bir haftada iyi ilerledim
Geçmiş olsun canım,Allah iyilik versin ikinize de..Hayırlı olsun...

Ben de 16 gün önce doğum yaptım çok şükür.Tam 40 haftalıkken geldi oğlum...Normal doğum oldu,dikişlerim hala tam anlamıyla iyileşmedi,çok rahat oturamıyorum.Bebişim biraz huysuz bi çocuk,baya zor geçiyor lohusalık ama buna da bin şükür.Allah isteyen herkese nasip etsin,hamile olanlara sağlık versin,bir avazda kurtarsın...

Kızlar doğum yaptım:rolleyes: :anne::KK73:rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın, olmayan herkesede hayırlı çoçuk nasip etsin:dua:
Cok guzel haber hayirli olsun simdi ilk mesajini okudum dogum yapmisin bile Allab saglik sihat versin.Birsey soracagim kan uyusmazligi icin nzmanlar.igne oldun ben henüz gebelgimi ogrenmedm ama tedavi goruyorum suan test yapmadm beklemedym bizdede kan uyusmazligi var kan uyusmazligi cikinca süreç nasil ilerliyor merak ettm

Cok guzel haber hayirli olsun simdi ilk mesajini okudum dogum yapmisin bile Allab saglik sihat versin.Birsey soracagim kan uyusmazligi icin nzmanlar.igne oldun ben henüz gebelgimi ogrenmedm ama tedavi goruyorum suan test yapmadm beklemedym bizdede kan uyusmazligi var kan uyusmazligi cikinca süreç nasil ilerliyor merak ettm
Bana dedilerki bebeğinin kan grubu eşininkiyle aynıysa iğne yapcaz seninkiyle aynıysa yapmicaz eşiminkiyle aynı çıktı doğumdan sonra iğne yaptık bikere başkada yapmadık.

Bana dedilerki bebeğinin kan grubu eşininkiyle aynıysa iğne yapcaz seninkiyle aynıysa yapmicaz eşiminkiyle aynı çıktı doğumdan sonra iğne yaptık bikere başkada yapmadık.
Anladm cnm bebek anne kanindan iğneye gerek kalmiyor.Babadan olursa dogumda iğneyle cozuluyorsa iyi ben her ay igne diye dusundum oh cok iyi

Kızlar hepinizden dua bekliyorum .suanda izmirde ablamlardayım.15 gündür burdaydım şimdi manisaya annemlere gectim kızım bugün tam 3aylık ablamın oğlu 7 yasında ve su çiçeği geciriyormus biz kapıdan cıktığımızda farketmis 15 hün aynı yerdeydik kızımada bulasmısmıdır basına böyle bişi gelen yada duyan varmı hastalık hemen belli etmexmiş kendini mapmalıyımdua edin sütüm korusun daha cok küçük nolur arkadaslar rabbim meleklerimizi tün kötülüklerden korusun :(

Merhaba. medicalpark esra aktepe keskin e gittinizmi acaba ? nasıl birisi ? tavsiye edermisiniz ?
Esra aktepe medikal parkta değil medisis hastanesine geçti. Kendisi temmuz da dogumumu yaptırdi. Çok zor bir gün ve dogum geçirdim. Dogumun başından sonuna kadar nadir gelip halimi sordu. Acil sezerayana alindim epidural sezeryan dedi esra hanim ama haberim olmadan genel anestezi yapti. Daha sonra 2 dakikalık bir vizite ziyareti dışında ne geldi ne de ilgilendi. Normalde 1 afta yada kisa bir sure sonra muayneye cagirmasi lazim. Fakat umrunda bile olmadi. Yaptırdigi doğumdaki hatasi varsa allaha havale ettim o doktoru. Ama ilgisizligi, soğukluğu çok kötü hissettirdi. Kesinlikle tavsiye etmem. Giden benim.gibi büyük hata yapar

Back
X