Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Peki orada kirmizilik var o neden oldu analmadim o zaman pozitif olmazmi?
O kırmızılık çizgi gibi değil yani ne anlama geldiğini bilemiyorum,ben de ilk kez gördüm,bazen hatalı test de olabilir,geçersiz de olabilir,ozman bu testi saymayın,ya tekrar yapın idrar testini ya da,dediğim gibi şüpheleriniz varsa kan testi yaptırın en net sonuç.Varsa bişey yanlış olmasın

Malesef bakmadılar bende baya tartıştım fiş kesen kadınla sinirimi ondan çıkardım yoksa bu gece uyuyamazdım :KK59:

Selam hamileler banada yardimci ola bilirmisiniz lutfen.ben test yapdim erken gosteren bir test boyle oldu rengi hicbirsey anlamadim lutfen yardimci olurmusunuz cok stresliyim

Icinr rahat etmedi ise tekrarlamani oneririm ancak ikinci cizgi silik de olsa hamilelik var denilmesi senin aklini karistirmis gibi.o durum soyle oluyor:ney gozuken cizginin kalinliginda ancak onun kadar koyu degil.bir de cok uzaginda degil.

Icinr rahat etmedi ise tekrarlamani oneririm ancak ikinci cizgi silik de olsa hamilelik var denilmesi senin aklini karistirmis gibi.o durum soyle oluyor:ney gozuken cizginin kalinliginda ancak onun kadar koyu degil.bir de cok uzaginda degil.
Anladim canim.ama bir cubuk test daha yapdim negatif cikdi.neden boyle oldu anlamadim

Sinirlenmemek elde değil ama bebeğim için buna mecburum yarın görcez inş çok merak ediyorum çünkü:dua:

Kizlar bugun adet geceli 8 gun oldu dun 1 saatlik bir yola gittik geldik bide bayram alisverisi falan yaptik yorgunluktan mi bilmiyorum dun aksam kahve lekem geldi bugunde sabah kahve lekem geldi sadece peceteye geliyor simdi de biraz kan geldi peceteye acaba adet mi oluyorum yoksa dunku yorgunluktan mi anlamadim lutfen dua edin

Kizlar bugun adet geceli 8 gun oldu dun 1 saatlik bir yola gittik geldik bide bayram alisverisi falan yaptik yorgunluktan mi bilmiyorum dun aksam kahve lekem geldi bugunde sabah kahve lekem geldi sadece peceteye geliyor simdi de biraz kan geldi peceteye acaba adet mi oluyorum yoksa dunku yorgunluktan mi anlamadim lutfen dua edin
Test yapdinizmi hic?

Bemce doktorunuza soyleyin.Allah yardimciniz olsun

Daha once hic adet gecikmesi yasamis miydiniz?
Eger yasamadi iseniz bir an once test yapin derim.eger negatif cikarsa daha once yasamadiginiz bir durum ise doktora gidin sebebine bir bakin derim

Anladim canim.ama bir cubuk test daha yapdim negatif cikdi.neden boyle oldu anlamadim
Test sorunlu olmus olmali netten de baktiginizda goreceginiz pozitif sonuclari ile ayni cizgi halinde pozitif sonuclar.
Insallah en yakin zamanda sizin de dileginiz yerine gelir
Sadece stres yapip sartlandirmayin kendinizi

Test sorunlu olmus olmali netten de baktiginizda goreceginiz pozitif sonuclari ile ayni cizgi halinde pozitif sonuclar.
Insallah en yakin zamanda sizin de dileginiz yerine gelir
Sadece stres yapip sartlandirmayin kendinizi
InsAllah canim sizinde Allah dileklerinizi kabul etsin

Daha once hic adet gecikmesi yasamis miydiniz?
Eger yasamadi iseniz bir an once test yapin derim.eger negatif cikarsa daha once yasamadiginiz bir durum ise doktora gidin sebebine bir bakin derim
Daha once adet gecikmesi yasamadim da adetim 3.gun gectiginde kan testim 22 cikti doktor gebelik var demisti iste bugun 8. Gun

Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de yeni öğrendim inşaallah şubat 2018 de evladımı kacağıma alacağim :)

merhaba kızlar :)) ben henüz doktora gitmedim Salı günü gideceğim kısmetse.. 3 gün geciktim test sonucum 5,5 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi ama içime hiiç sinmedi.. bekledim bekledim stres yapmamaya çalıştım ve 3 gün sonra yeni bir kan testi yaptırdım sonuç 68 oldu. bunu gören doktor gebelik var dedi.. 68i gördüğümde yaklaşık 1 haftalık gecikme yaşamıştım.. 1 hafta geçince bazıları bakıyorum 1000lerden falan bahsediyor. benimki biraz düşük ama canımı sıkmayacağım.. bireysel farklılıklar oluyordur eminim kii.. geç döllenme olabilir gibi geldi bana.. çünkü salı 16:00da idrar yaptım negatif.. çarşamba sabahı 08:00de çokkk silik hayal mi görüyorum demiştim. çarşamba sabahı 10:00da yaptım ikia saat sonrası direkt çift çizgiyi gördüm yani tüm değerler o ara arttı. çizgiyi gördüğüm gibi kan verdim 68 çıkmıştı.. sizinle de paylaşmak istedim. şimdi heyecanla Salı gününü bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah sizlere.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)

Arkadaslar 17 mayıs son adetim 8 haziranda gelmesi gerekiyordu gelmedi 9 haziranda kan da gebelik negatifti hala adetm gelmedi göğüslerim şiş ayrıca sağ alt karnmda batma oluyo oturup kalkarken batıyo ara ara idrr testi yaptm onlarda negatif ve karnm sanki adet olacakmşm gbi ağrıyo birde oruçtan mj bilmem çok tükürük salgılıyorum aranızda hiç gebelk öncesi adet sancısı çeken oldu mu yardım please

Back
X