Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Arkadaslar 17 mayıs son adetim 8 haziranda gelmesi gerekiyordu gelmedi 9 haziranda kan da gebelik negatifti hala adetm gelmedi göğüslerim şiş ayrıca sağ alt karnmda batma oluyo oturup kalkarken batıyo ara ara idrr testi yaptm onlarda negatif ve karnm sanki adet olacakmşm gbi ağrıyo birde oruçtan mj bilmem çok tükürük salgılıyorum aranızda hiç gebelk öncesi adet sancısı çeken oldu mu yardım please
Senin belirtilerin bendede vardı ilk zamanlar bende adetim yaklaşıyo ondan sanıyodum adetten 10 gün geçtikten sonra test yaptım hemen çift çizgi çıktı biraz bekle istersen sende

merhaba kızlar :)) ben henüz doktora gitmedim Salı günü gideceğim kısmetse.. 3 gün geciktim test sonucum 5,5 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi ama içime hiiç sinmedi.. bekledim bekledim stres yapmamaya çalıştım ve 3 gün sonra yeni bir kan testi yaptırdım sonuç 68 oldu. bunu gören doktor gebelik var dedi.. 68i gördüğümde yaklaşık 1 haftalık gecikme yaşamıştım.. 1 hafta geçince bazıları bakıyorum 1000lerden falan bahsediyor. benimki biraz düşük ama canımı sıkmayacağım.. bireysel farklılıklar oluyordur eminim kii.. geç döllenme olabilir gibi geldi bana.. çünkü salı 16:00da idrar yaptım negatif.. çarşamba sabahı 08:00de çokkk silik hayal mi görüyorum demiştim. çarşamba sabahı 10:00da yaptım ikia saat sonrası direkt çift çizgiyi gördüm yani tüm değerler o ara arttı. çizgiyi gördüğüm gibi kan verdim 68 çıkmıştı.. sizinle de paylaşmak istedim. şimdi heyecanla Salı gününü bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah sizlere.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Rabbim inş gönlüne göre verir cnm senden iyi haberler bekliyoruz :anneadayı:

Kizlar bende sali gun adetim 3 gun gecmisti idrarda silik cikmisti kan testi yaptirdim 22 cikti doktor gebelik var ama daha cok yeni dedi oruc tutma bol bol dinlen dedi ins onumzdeki carsamba bi daha gidecem umarim hersey yolundadir. Hic bir belirtim yok cok hafif halsizlik var cok az kasik agrisi var bide ara ara midemde eksime var o kadar. Bu arada ceviz yiyorum badem yiyorum sut yumurta yogurt yiyorum ve bol uyuyorum yatiyorum ins tutunur bebegim
Benimde 28 çıkmıştı ama ka c haftalık olduğuna dair bile bir bilgi vermedi galiba bu doktorlar bizi prof. Sanıyor belirtilerim kasık ağrısı arada karin agrisi baş dönmesi başka da belirtim yok

Benimde 28 çıkmıştı ama ka c haftalık olduğuna dair bile bir bilgi vermedi galiba bu doktorlar bizi prof. Sanıyor belirtilerim kasık ağrısı arada karin agrisi baş dönmesi başka da belirtim yok
Canim benim gecikmenin 8. Gunu adetim geldi yarin doktora gidecem bakalim belki bir mucize olur

Rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ben de yeni öğrendim inşaallah şubat 2018 de evladımı kacağıma alacağim :)
Ben de şubatta alacam inşaallah,hayırlı olsun arkadaşım,sağ sağlim doğumlarımız olsun:)

merhaba kızlar :)) ben henüz doktora gitmedim Salı günü gideceğim kısmetse.. 3 gün geciktim test sonucum 5,5 çıktı acil doktoru gebelik yok dedi ama içime hiiç sinmedi.. bekledim bekledim stres yapmamaya çalıştım ve 3 gün sonra yeni bir kan testi yaptırdım sonuç 68 oldu. bunu gören doktor gebelik var dedi.. 68i gördüğümde yaklaşık 1 haftalık gecikme yaşamıştım.. 1 hafta geçince bazıları bakıyorum 1000lerden falan bahsediyor. benimki biraz düşük ama canımı sıkmayacağım.. bireysel farklılıklar oluyordur eminim kii.. geç döllenme olabilir gibi geldi bana.. çünkü salı 16:00da idrar yaptım negatif.. çarşamba sabahı 08:00de çokkk silik hayal mi görüyorum demiştim. çarşamba sabahı 10:00da yaptım ikia saat sonrası direkt çift çizgiyi gördüm yani tüm değerler o ara arttı. çizgiyi gördüğüm gibi kan verdim 68 çıkmıştı.. sizinle de paylaşmak istedim. şimdi heyecanla Salı gününü bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah sizlere.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hiiç stres yapma,çok rahat ol,inşaallah salı günü değerlerin olması getektiği gibi çıkar haberlerini bekliyorum.Amin cümlemize nasip etsin...

Arkadaslar 17 mayıs son adetim 8 haziranda gelmesi gerekiyordu gelmedi 9 haziranda kan da gebelik negatifti hala adetm gelmedi göğüslerim şiş ayrıca sağ alt karnmda batma oluyo oturup kalkarken batıyo ara ara idrr testi yaptm onlarda negatif ve karnm sanki adet olacakmşm gbi ağrıyo birde oruçtan mj bilmem çok tükürük salgılıyorum aranızda hiç gebelk öncesi adet sancısı çeken oldu mu yardım please
Biraz bekle arkadaşım,adet gecikmesi devam ederse yine test yaparsın,ancak,idrar testi ilişkiden en az onbeş gün sonra yapılıyo diye biliyorum.Çok idrar testi yapmadım.
Kan testleri kesin ve kısa sürede sonuç verdiği için kan testinden yanayım...

Hakkaten fazla bilgi vermiyorlar,e biz acemiyiz çoğu konuda:KK43:

Cnm senin beta hcg değerin neydi ve ne zaman baktırdın

Cnm senin beta hcg değerin neydi ve ne zaman baktırdın
Hamileliğimi ilk öğrendiğim gün beta hcg 484 çıktı,iki gün sonra doktor tekrar çağırdı,bu kez de 1024 çıktı canım,sonrasında kontrollere çağırdı sürekli ama beta hcg istemedi,ultrosona girdim keseyi gördük,bikaçgün sonra tekrar ultrosana girdim,herşey olması gerektiği gibi ilerliyo dedi.
Bayramdan sonra kontrolüm var yine...

Ayyyyy bebişimi gördüm çok mutlu oldum herşey çok iyi gidiyor dedi doktor :dua::halay::KK71:

Ve ben 9 haftalık hamileymişim en son adet olduğum tarihten itibaren hesaplanıyormuş tuhaf doğrusu

İnş cnm dualarım seninle çok sağol rabbim sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin:anne:

Ayyyyy bebişimi gördüm çok mutlu oldum herşey çok iyi gidiyor dedi doktor :dua::halay::KK71:
Gözünaydın canım sen ilk kez mi girdin ultrasona,ben girdin diye hatırlıyordum,bir de en son adet tarihinden itibaren hesaplanıyor evet ama,doktorumun ultrasona bakıp söylediği tarih ile en son adet tarihimle yaptığım hesaplama birbirini tutmuyor,anlayamadım,tekrar gittiğimde soracam

Evet ilkkez geç kalmıştım ya geçen cuma gircektim ama ben en son adetimde bekardım 10 gün sonra evlendim bunu doktora söledim saçmalık bu son adet tàrihime göre hesaplanırsa 30 nisanda evlendim 20 nisanda adet gördüm imkansız bu yani benim hesaplamama göre 7+4 doktora göre 20 nisandan bu yana 9 haftalık çok şaşırdım doğrusu:skandal:

Back
X