Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Merhaba 5 haziranda ozelde transferim.2 embriyo yapildi.dun 10.gunu sabah az lekelenme oldu aksam uzeri 17:30 civari peçete ye kirmizi kan geldi bende telaş hastaneye gittim Hcg verdik aksam 21:00de aldik 14.03 çıkmış sabah idrar ucuzlardan aldim cookkkk silik 2.ci çizgiyi gördüm gece ve 1saat once camur gibi lekelenme devam ediyor ve cocuk iyi yerlesmesi icin 10 gundur progestan 0.5mg kabadan igne yiyorum acaba onu: etkisimi acaba hamile miyim
Canım bu çıkan değere doktor bişey demedi mi?

Ben herşeyi yiyorum ama az ve sık sık catlaklık için araştırmalarıma ve tecrübeli kişilerin verdiği bilgiye göre seçenekler var;
#kakaolu vazelin
#hakiki zeytin yağı
Bunlardan herhangi biri ama özelliklede çok fazla su tüketimi yapmak gerekiyor günde en az 2 ltre :işsiz:

Acil doktoru istirahat et dedi ozel doktoruma yazdim ama halen donmedi prof olunca muhatap sadece hemsireler oluyor .19 haziran test gunune kadar ilaclara ve igneye devam ediyirsun dendi dun adet gunum 19 haziran cunku yarin aksam tekrar acile gitcem 48 dsatte yukselirse. Iyiye gidiyor tahminimce

Ben herşeyi yiyorum ama az ve sık sık catlaklık için araştırmalarıma ve tecrübeli kişilerin verdiği bilgiye göre seçenekler var;
#kakaolu vazelin
#hakiki zeytin yağı
Bunlardan herhangi biri ama özelliklede çok fazla su tüketimi yapmak gerekiyor günde en az 2 ltre :işsiz:
İlginç bir şekilde normalde su içmeyen ben hamileliğim başladı başlayalı içim yanıyo,sürekli su içiyorum.Zararlı abur cubur da canım çekmiyo normalde olduğu gibi,hamilelik yaradı bu açıdan:anneadayı:.Çatlaklar için bir de badem yağını duymuştum tam net araştırmak gerek ayrıca İbrahim Saraçoğlu'da brokoli tüketmek gerek demişti yanlış hatırlamıyorsam,tabi bunları tekrar tekrar araştıracam inşaallah:KK16:

Acil doktoru istirahat et dedi ozel doktoruma yazdim ama halen donmedi prof olunca muhatap sadece hemsireler oluyor .19 haziran test gunune kadar ilaclara ve igneye devam ediyirsun dendi dun adet gunum 19 haziran cunku yarin aksam tekrar acile gitcem 48 dsatte yukselirse. Iyiye gidiyor tahminimce
Acil doktoru da değerinle ilgili bi yorumda bulunmadı mı,neyse yarın akşam daha net anlaşılır,evet yükselirse iyiye işaret,benim iki gün arayla beta hcg tavan yapmıştı..
İnşaallah hayırlı haberlerini alırız,yaz buraya,beklerim...

Evet şimdi arandim, yarin gitme dedi,19 haziranda tum tahlilleri yaptir dendi,hcg ye onem verme dedi yaniltabilirmis,14.03 cikti ya e2 ve progestan ve hcg üçünü pazartesi istiyor ,lekem cok silik pecete de belli oluyor demin baktim bugun sağ kasigim ici ağrıdı vucudumu takip ediyorum aynen adet belirtisi gibi agri yapiyor allahim ne olur yerleşme kanamasi olsun bu

Evet şimdi arandim, yarin gitme dedi,19 haziranda tum tahlilleri yaptir dendi,hcg ye onem verme dedi yaniltabilirmis,14.03 cikti ya e2 ve progestan ve hcg üçünü pazartesi istiyor ,lekem cok silik pecete de belli oluyor demin baktim bugun sağ kasigim ici ağrıdı vucudumu takip ediyorum aynen adet belirtisi gibi agri yapiyor allahim ne olur yerleşme kanamasi olsun bu
İnşaallah yerleşme kanamasıdır:KK200:

Ben de oldukca acemilerdenim.6+5 gunluk hamileyim.sehir disinda olmam gerektigi icin denk gelen bir doktora gitmek zorunda kaldim.karindan ultrason ile ufacik da olsa gorduk.olcumunu yapti 3mm.yanip sonen ışık ise kalp atışı dedi doktor.su tuketimini onemli oldugunu soyledi.folik asit ve balik yagi takviyesi icin hap verdi ilac degilmis.
Normal hayatina devam et dedi cinsellik is hayati hasta degilsin hamilesin dedi.
Bulantilarin olunca yemek yiyemiyorum diye sorun yapma sendeki var olanlar bebek icin yeterli dedi.
Gunluk 2-3bardak kadar sut urunu tuket dedi.sut ayran peynir secenekleri de olur dedi
kanaman olursa sakin panik yapma bska seylerin de habercisi olabilir diyerek doktora gorun dedi.
Bir form verdi kan tahlili istedi bunlari uzun zamaninds bu sonuclari icerecek sekilde istiyorum diyerek ver kanini dedi
Bazi tarihler belirtti.Birisi down sendromlu olma ihtimali icin test yapilmasi gereken tarih.Digeri organlarinin olusma zamani.
Bu iki tarihlerde doktora gitmeyi ihmal etme dedi

Ben de oldukca acemilerdenim.6+5 gunluk hamileyim.sehir disinda olmam gerektigi icin denk gelen bir doktora gitmek zorunda kaldim.karindan ultrason ile ufacik da olsa gorduk.olcumunu yapti 3mm.yanip sonen ışık ise kalp atışı dedi doktor.su tuketimini onemli oldugunu soyledi.folik asit ve balik yagi takviyesi icin hap verdi ilac degilmis.
Normal hayatina devam et dedi cinsellik is hayati hasta degilsin hamilesin dedi.
Bulantilarin olunca yemek yiyemiyorum diye sorun yapma sendeki var olanlar bebek icin yeterli dedi.
Gunluk 2-3bardak kadar sut urunu tuket dedi.sut ayran peynir secenekleri de olur dedi
kanaman olursa sakin panik yapma bska seylerin de habercisi olabilir diyerek doktora gorun dedi.
Bir form verdi kan tahlili istedi bunlari uzun zamaninds bu sonuclari icerecek sekilde istiyorum diyerek ver kanini dedi
Bazi tarihler belirtti.Birisi down sendromlu olma ihtimali icin test yapilmasi gereken tarih.Digeri organlarinin olusma zamani.
Ne kadar harika bi doktora denk gelmişsin herşeyi anlatmış benimki beni panik yapmaktan baska işe yaramıyor :) Saglıcakla devam etsin saglıklıca al kucağına inşallah :)

Ne kadar güzel, her detayı belirtmiş.Hayırlı olsun ,sağlıklı hamilelikler geçirelim inşaallah..Yazın ara ara,destek olalım birbirimize...

Kizlar bende sali gun adetim 3 gun gecmisti idrarda silik cikmisti kan testi yaptirdim 22 cikti doktor gebelik var ama daha cok yeni dedi oruc tutma bol bol dinlen dedi ins onumzdeki carsamba bi daha gidecem umarim hersey yolundadir. Hic bir belirtim yok cok hafif halsizlik var cok az kasik agrisi var bide ara ara midemde eksime var o kadar. Bu arada ceviz yiyorum badem yiyorum sut yumurta yogurt yiyorum ve bol uyuyorum yatiyorum ins tutunur bebegim

Kizlar bende sali gun adetim 3 gun gecmisti idrarda silik cikmisti kan testi yaptirdim 22 cikti doktor gebelik var ama daha cok yeni dedi oruc tutma bol bol dinlen dedi ins onumzdeki carsamba bi daha gidecem umarim hersey yolundadir. Hic bir belirtim yok cok hafif halsizlik var cok az kasik agrisi var bide ara ara midemde eksime var o kadar. Bu arada ceviz yiyorum badem yiyorum sut yumurta yogurt yiyorum ve bol uyuyorum yatiyorum ins tutunur bebegim
Belirtiler kişiden kişiye değişir canım endişelenme,ama zaten sende de baya belirtiler mevcut zaten.İnşaallah tutunur sıkı sıkı,bırakmaz annesini:KK200:

Selam hamileler banada yardimci ola bilirmisiniz lutfen.ben test yapdim erken gosteren bir test boyle oldu rengi hicbirsey anlamadim lutfen yardimci olurmusunuz cok stresliyim

Eklentiler

• 20170616_141248.webp
    20170616_141248.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 159
  • 20170616_141211.webp
    20170616_141211.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 164
Kızlar merhaba 6+2 bugün kontrol vardı kese 17mm bebek 3mm dedi ama haftaya kalp dinleriz dedi sizde durumlar nasıl ? :anneadayı::KK200::KK200:
Maşaallah Maşaallah pirinç tanesine bak sen:anne: ..Ben de bugün gittim kontrole,herşey yolunda hamdolsun,ultrasona girdim,olması gerektiği şekilde ilerliyor dedi doktorum.Biz daha 5+3 olduk ablası,kalp atışımızı henüz dinleyemedik:KK19:...

Selam hamileler banada yardimci ola bilirmisiniz lutfen.ben test yapdim erken gosteren bir test boyle oldu rengi hicbirsey anlamadim lutfen yardimci olurmusunuz cok stresliyim
Negatif görünüyor,ama şüpheleriniz varsa kan testi yaptırın,bu testler belli bir sürenin altında negatif çıkıyor,kan testi kesin sonuç.

Benimde randevum vardı bugün trafikten dolayı geç kaldım p.tesi aldım tekrar :kızgın::skandal::mad:çok canım sıkıldı ya 10 dk geç kaldım diye bakmadılar ...:KK42:

Back
X