Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

8 haftamiz kaldi insallah oglum 10 Gun Erken alinacak Sezeryan olacagi icin kizlar aranizda Sezeryan olan varmi tam narkozmu yoksa peridual anestesi mi onerirsiniz

8 haftamiz kaldi insallah oglum 10 Gun Erken alinacak Sezeryan olacagi icin kizlar aranizda Sezeryan olan varmi tam narkozmu yoksa peridual anestesi mi onerirsiniz

öncelikle bebiş bekleyen tüm annelere hayırlı olsun bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı almayı nasip etsin rabbim. az zamanın kalmış aaayy heyecanlımısın stresin varmı ben şimdiden korkuyorm acıkcası nasıl yapıcam bilmiyorum benim ilk hamileliğim ya epidural normal doğum yada sezeryan yapıcam ama tam narkoz istemiyorum epidural anestezi bence daha güzel olur biliç açık olucak bebişi görebilirim diye suanlık 2 seceneğim var ama sonlara dogru bi aksilik olur nasıl olur bilemem canım benim fikrim bu. bebişin nasıl buarada sezeryanı senmi istedin.

Sadece 7 haftamız kaldı :) Merakla bekliyorum güzel kızımı :) hazırlıkları da henüz tamamlayamadım... Ama her an gelebilir diye de çok korkuyorum..

Sadece 7 haftamız kaldı :) Merakla bekliyorum güzel kızımı :) hazırlıkları da henüz tamamlayamadım... Ama her an gelebilir diye de çok korkuyorum..

aaay bende şimdiden korkuyorum. normal dogummu yapıcaksın. hayırlısyla bebişini kucagında gördüğün günleri nasip etsin inş.

merhabalar
benim 3 yaşında bir oğlum var 2. bebişime yeni hamileyim. oğlumu 36 haftanın sonunda normal doğumla dünyaya getirdim iyiki normal doğum olmuş mecbur olmadıkça normal düşünün ki doğum sonrasının tadını acsız bebişlerinizle geçirin.

Mrb arkadaslar rabbim izin verirse ins 11 haftalik hamileyim ikinci hamilelik 7 yasinda 1 kizim var cok sukur ama hamileliklerim birbirinden cok farkli kizimda zordu ama bu daha da zor acayim gaz hazimsizlik sorunum var en ufak seyde sisiyorum nefes almakda zorlaniyorum normalde usume bilmezdim bunda donuyorum ins temennim kisa zamanda vucudumun normal degerlerine donmesi rabbim hepimizin evlatlarini bagislasin

Yok canim sezeryani Ben secmedim diger dogum Sezeryan oldugu icin bunuda Sezeryanla alacaklarmis yalniz ilk dogumumda tam narkoz olmadi ve Ben cok aci hissettim tam uyusmadi sanki canli canli kesdiler beni acilardan bayilmisim bana tam narkoz vermisler keske normal dogum imkanim olsaydi kimseye Sezeryan tavsiye etmem
Hepimize hayirli dogumlar Allahim sag saglim kucaklarimiza almayi nasip Etsin insallah bebislerimizi

allah bagıslasın her iki yavrunuda hayırlıda olsun canım hamilelikten önce sezeyan istiyodum ama epidural normal dogum var acı hissetmeden normal dogum olucak kısmet olursa onu istiyorum bende inş.sağlıklı kucagımıza alırız bebişerimizi

allah yardımcın olsun canım inş. düzelir 3 aydan sonra geciyo bazı seyler falan diyolarya belki öyle olur. dediğn gibi rabbim evlatlarımızı bize baıslasın ve yokluklarını aratmasın inş.

mecburen yani olsun kısmet canım. niye acı hissettin ya niye öyle yaptılar aayyy normalde zaten sezeryana dayanmak zor bide öyle olunca nasıl dayandın allah bilir. off epidural sezeryanda oluyo diye biliyorum bide öyle denesen doktoruna sorsan

bebeğin cinsiyeti ne zaman belli oluyor ben 12. haftayı bitirmek üzereyim haftaya olurmu ki??? bide ben birden çok acıkıyorum ya normal mi böyle olan var mı?? ne zaman hareketlerini hissetmeye başlarım ki??

ikimizde uzaktayız yani

merhaba canım hamilelik nasıl geçiyor. ya bişe sorcam bu hamilelikte hangi haftalarda hangi testler yapılıyor? ikili test falan diye geçiyor buralarda ne işe yarıyor bilgin var mı? sen yaptırdınmı bu testleri yaa bir de büyük ihtimalle senin bulantıların geçmiştir bunun için herhangi bişe yaptınmı doktor bulantı için ilaç yazmıyor bana yemek yiyemiyorum tiksindim herşeyden

bebeğin cinsiyeti ne zaman belli oluyor ben 12. haftayı bitirmek üzereyim haftaya olurmu ki??? bide ben birden çok acıkıyorum ya normal mi böyle olan var mı?? ne zaman hareketlerini hissetmeye başlarım ki??

Bebegin cinsiyeti en Erken 14-16 lik belli oluyor canim Bende 16 haftada belli olmusdu. Erkek bebeklerde daha cabuk belli oluyor:) hayirli olsun

Canim iste tam uyusmamis ve Ben dayanamadigim icin bayilmisim gerisini hatirlamiyorum uyandigimda oglusum dogmusdu ama kuveze almislar hemen goremedim
Hayirlisi artik insallah hepimizin dogumu guzel gecer sag saglim bebeklerimiz ve kurtuluruz:)
Senin kac aylikdi bebisin kizmi erkekmi:)?

merhaba hanımlar bende yeni hamileyim bu sabah akıntıyla beraber 1 damla bile olmayan kırmızı leke gördüm. Sonra herhangi birşey olmadı.Devamı gelirse dr başvurucam. çok korkuyorum bi tehlikesi olabilir mi acaba? Bilgisi olan var mı?

kızlar ben yeni hamile olduğumu öğrendi yarın ilk muayenem var aşılama ile tuttu bu ay değerlerim 592 çıktı 4 yada 5 haftalık dediler benim korkum dış gebelik olmasından dolayı değerlerim normalmi sizce keseyi göremezsek diye çok tedirginim korkulacak bişey olsaydı dr söylerdi heralde demi kızlar telefonda söyledim değeri kadın sevinçten havalara uçtu anormal bişey yoktur inşallah

BEN 12. HAFTADA KIZ OLDUGUNU ÖĞRENDİM KESİN DEĞİL TEYİT EDRİZ GENE DEDİ 19.HAFTALIKKEN YİNE KIZ DEDİ AYRINTILIDA TAM BELLİ OLUR DEDİ BAKALIM YARIN KONTRL VAR ÖĞRENİCEKMİYİZ. BENDE Bİ ARA ANİDEN ACIKIYODUM TAM SENİN OLDUGUN HAFTALARDA 1 AY KADAR SÜRDÜ SUAN ZAMAN ZAMAN ANİ ACIKMAM OLUYOR AMA İŞTAHIM YERİNE GELDİ ŞÜKÜR. BEN 13 HAFTALIKKEN SAĞ TARAFIMDA MİNİK Bİ AĞIRLIK HİSSETTİM SIRTÜSTÜ YATIYODUM SANKİ BİRİ PARMAGINI DOKUNUP CEKMİŞ GİBİ ANLIK OLDU TAHMİNİM BEBİŞİMDİ GİTTİKÇE GÜNDE 2 VEYA 3 DEFA PITPIT HİSSETTİM SONRA 15 HAFTALIKKEN BAYA Bİ COGALDI TEKMELERİ SUAN UZAKDOGU SPORU YAPIYO MİNİĞİM BİZDE BÖYLEYDİ BİRAZCIK UZUN OLDU

MERHABA ARKADAŞIM HAMİLELİK İYİ ALLAHA ŞÜKÜR. EVET 2Lİ OLAN 11 İLE 14 HAFTA ARASINDA ÜÇLÜ 16 İLE 18 ARASINDA YAPILIYOR. BEN 3LÜYÜ 19 HAFTALIKKEN YAPTIRDIM CANIM. TESTLER BEBEĞİN SAĞLIGIYLA ALAKALI TESTLER CANIM. BEBEKTE KROMOZOM BOZUKLUGUNDAN OLUŞAN ZİHİN VEYA BEDENSEL ENGELİ VARMI YOKMU TESBİT AMACLI TESTLER %100 DEĞİL TABİ AMA YAPTIRMAKTA FAYDA VAR. SADECE ÖN BİLGİ ANNEM YAPTIRMAMI İSTEMEDİ SANKİ HASTA OLSA COCUGU ALDIRICANMI FALAN DEDİ AMA BUNUNLA ALAKASI YOK ALLAH KORUSUN YAVRUM ÖYLEDE OLSA BENİM YAVRUM KESİNLİKLE AKSİ BİŞEY DÜŞÜNÜP ALDIRMAM AMA SAĞLIKLI OLUP OLMADIGINI BİLMEK HER KONUDA ÖNEMLİ BENCE. SÖYLE BİŞİ DİYİM 2Lİ TESTİM COK GÜZELDİ AMA 3LÜ TESTTE DOKTOR COK COK AZ Bİ RİSK VAR DEDİ KÖTÜ OLDUM ELBET AGLADIM AMA RİSK COK KÜÇÜK ALLAHIM HERSEYİN EN İYİSİNİ BİLİR. ANNEMİN Bİ ARKADAŞINA COCUK ENGELLİ DOĞUCAK ALINMASI LAZIM DEMİŞ DOKTOR KADIN ALDIRMADI VE COCUK SUAN 3 YASINDA KOSTURUYO KONUSUYO DÜZGÜN VEDE COK AKILLI COCUGU BOŞ YERE HAYATINDAN EDİCEKLERDİ. BULANTIM 13 HAFTADAN SONRA GECTİ SUAN İYİYİM BENDE BİKAÇ BİŞEYDEN TİKSİNDİM İLAÇ FALAN HİÇ BAHSETMEDİM DOKTORA Bİ ZAMN SONRADA GECTİ BİRAZ DAHA DAYAN GECMEZSE GENE 3 AYDAN SONRA TEKRAR DOKTORA AC BU KONUYU ZATEN İLLAKİ BU SEFER YARDIMCI OLUR CÜNKÜ BEBİŞİN ARTIK BESİNE İHTİYACI OLUCAK OYÜZDEN BİŞEYLER YAPAR.

canım bilgim yok ama inşallah benimle birlikte doğum yapacaksın dra gitmeyi ihmal etme benim bildiğim ağrılı kanama tehlikeli idi muayene için gitmişmiydin cnm kan değerin ne çıktı

ben çok üşüyorum bu sıcak havalarda bile benim gibi üşüyen var mı?

ben de tam tersi terliyorum cokta su içiyorum canım. Doktoruna bi söyle kan değerlerini ölçüyomu gebelikte ter bezleri daha fazla calısıyor ama suan bulantılarında var yemek yemediğin için açlıktanda belki üşüyosun

hayırlı olsun arkadaşım değerler hakkında bilgim yok ama korkma sakın inş.güzel haberi alıcaksın kan değerin normalse kese görülmesi gerek zaten keseyide görünce bi kalp atısını duyunca ooooohh dünyalar senin olucak. Merak etme olucak dua et bol bol inş. Güzel bi hamilelik gecirirsin ama sen özel annesin bizlerden birazcık daha dikkatli olman gerek agır falan kaldırma oturu kalkarken hep dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…