Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

İnşallah yarın 6. ayımızı bitiriyoruz =) bebeğimizin cinsiyeti erkek. Bizimki bayağı bi hareketli, sürekli tekmeliyor dönüyor.
Şimdiden bu kadar mutlu ediyor ki doğunca neler hissedeceğim bilemiyorum.
Yavaş yavaş alışverişlere de başladık.
Rabbim herkese bu duyguları tattırsın inşallah ..

Canim ne guzel Allah sag saglim kucagina almayi nasip Etsin insalah:) Ben daha 13 haftalik cinsiyetini henuz bilmiyorum hareketlerinide daha hissetmiyorum ama yakindir sanirim :) iki oglum var zaten bakalim bu ne olacak as ermelerim pek Yok sadece et gormek bile istemiyorum:))) bebislerimizi saglikli sihhatli kucagimiza alir koklariz insallah

Ben 14+5 haftalığım. Mide bulantilarim gecti. Gercekten kötü günlerdi ama hic önemli değil. Bebeğim yeter ki sağlıklı olsun. İkili testleri de atlattık Allah'a şükür onlarda iyi. 31.12.2012 de cinsiyetini öğrenicez bakalım. Yeni yıla surprizle gidicez :) cinsiyet hic önemli değil. Ben ilk gebeliğimde Trizomi 18 yasadım. Gecti o Gunler. Ama tabi bu zamana kadar cok endiseliydim. Sağlıklı olsun yeter. Allahım herkesin bebeğini sağlıklı olarak kucağına alıp büyütmesini nasip etsin inşallah.

Dogru canim tabiki en onemlisi saglikli olmasi Allah herkese saglikli bebecikler nasip Etsin herkesin gonlune Gore versin insallah .. Benim mide bulantilarim pek olmadi ama 12 haftayi gecince rahatladim sanki yorgunluklarim hala devam ediyor ve Bel agrilarimda var ama normal sanirim:) cinsiyete gelince daha bilmiyoz prens yada prenses ne gelirse hepsi bizim :))

Selamlar kizlar.. Ben de artik sonlardayim.. 6 hafta kaldi hayirlisiyla.. Yakisikli bi oglum olacak insallah :) butun gun tekmeliyo dönüyo karnim dalga dalga oluyo.. Yalanci kasilmalarim bir iki gundur basladi galiba karnım kaskati oluyo arada.. Ocak sonu subat basi gibi bekliyorum prensimi :)

Ay ne guzel canim Senin cogu gitti Azi kaldi hayirlisiyla o kasilmalari bilirim diger hamileliklerimden:) birde insanin karni yamuk yumuk oluyor bir sag bir Sol cok Komik :)) Allah hayirli dogumlar nasip Etsin insallah canim

Ay ne guzel canim Senin cogu gitti Azi kaldi hayirlisiyla o kasilmalari bilirim diger hamileliklerimden:) birde insanin karni yamuk yumuk oluyor bir sag bir Sol cok Komik :)) Allah hayirli dogumlar nasip Etsin insallah canim
inşallah canım :) sanki sonsuza kdar boyle kalicakmisim gibi geliyo.. Alistim galiba artık :)

mrb,
benim henüz 9 haftalık ama daha simdiden 4 kilo verdim... mide bulantıları, koku duyarlılığı, halsizlik, hiç bir sey yiyememe hepsi tam gaz. Ama bütün bunlara rağmen içimde inanılmaz bir heyecan ve mutluluk var.. İkinci kez anne olucam inşaallah ama sanki ilk kez anne oluyormusum gibi hissediyorum..
İNŞAALLAH hepimiz güzel bir hamilelik sonrası sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız

Bunyeden bunyeye degisiyor demekki dedigim gibi hic mide bulantim olmadi. Sadece et den tiksiniyorum :) cinsiyetini cok merak ediyorum ayin 10 da Doktor Randevu var belki gosterir kendisini bebisim:)Hepimiz icin heyecanli mutlu bir zaman bu kizlar insallah saglikli dogduklarinda mutlulugumuz dahada artacak

hamilelikte aşırı alınganlık sinir duygusallık stres ne ararsanız var bende :26: :26:
bu yüzden eşimle aram acılıyor .dengem pozuldu ya bazen kendimi tanıyamıyorum artık tatmin olmayan hicmiseyi begenmeyen surekli hata bulan sinirlenip aglayan ucube bişey oldum.
nasıl taparlarım kndimi bilemiyorum .evliligimi bazen baya tehlikeye atıyorum . 9hafta kaldı doguma allahım hayırlısını nasıp etsın .gecermi bu durum acaba :97:

Selam kizlarr,
Benim dogumuma da az kaldii 2 gun sonra 37 haftalik olacgm bir Prensesimm olacak insallah . Herseyi hazir odasi kiyafetleri , birsuru cici cici elbiseler aldim . Cok tatlli ' '

Kasilmalarim var bel agrilarim var mide yanmasi var kalp carpintilarim var ne ararsaniz var bende hehe .. ' bide demir kanim düsuk baya onu yukseltmeye ugrasiyo doktorum
' serum falan verdiler (demir) bi ara duzeldi geri hemen düstu ama . Insallah sorun olmaz dogumda 'da yukselir .

Canim ne guzel sonlara yaklasmissin:) ama demir eksikligin icin gidalarinada Dikkat et kirmizi et ispanak kirmizi meyva sulari üzüm suyu felan onlarda iyi geliyor

benim de 22 haftam doldu ama hala yorgun ve halsizim... 17. haftama kadar sürekli istifra ve balgam vardı sadece nar suyu ile besleniyordum; raporluydum(( 8. haftada başlayıp da hala bitmeyen tükrük ve balgam çıkarmam devam edio.. elimde poşetle peçeteyle geziyorum, çalışıyorum 6haftadır ve bir an önce iznimi bekliyorum; ağzım yüzüm yara olup iyileşio elim kolum şaştı her geçen güne umut bağlıyorum.. amaaaaaaaaa prensesim el sallayınca anlık da olsa kıpır kıpır oluyorum... ama n'olur dua edin ben de mutlu ve heyecanla hazırlanmak istiyorum bebişime (((

Bende 15 haftalık hamileyim 2 cı hamılelıgım ilk gebelıgım cok rahattı bunda mıde bulantısı oldu ama sımdılık en buyuk sıkıntım plesentanın rahım duvarına yerlesmıs olması bu cok canımı sıkıyor her aksam pıskolojık kabuslar goruyorum doktor anne ıcınde bebek ıcınde hayatı tehlıkesı var dedıya sureklı sarıl sarıl kanamam gelcek gıbı hıssedıyorum pıskolojım bu konu uzerınde bozudu ınsallah bırazcıkta olsa yukarı cıkar 28 haftaya kadar beklemem gerekıyormus gunler gecmıyor sankı offf offf

Kızlar merhaba son adet tarihim 16 kasımdı adetlerım cok düzenli değildir 3 4 gün atar ya da daha önce 2 kez kımyasal gebelık gecırdım hep adet gununden ıtıbaren lekelenmeyle kaybettım bugun 11.gün ve ben de adet yok sadece sancısı goguslerımın damarlasması ve kabızlık var kan testı yaptırmadım daha 8 gun gecıkme de ıdrar testı yaptım negatıftı gec dollenme olduguna emınım 10 aralık gıbı doktor takıbı yaptırdım sızce hamıle olabılır mıyım adet sancısı ve sumuksu akıntı normal mı o da bugun basladı?

Canim ne guzel sonlara yaklasmissin:) ama demir eksikligin icin gidalarinada Dikkat et kirmizi et ispanak kirmizi meyva sulari üzüm suyu felan onlarda iyi geliyor

Evet canimm az kaldi ! ediyorum canim ya ama yok hic fayda etmiyor ki.
Cok dusuk diye demir vercekler bu sabah serumla. ' skldm
Artik surekli kan aldirmaktan serum yemekten. ' .. Ama
Mecburen iste . az kaldi zaten ins 2 /3 haftaya dogumum olurr, cok heyecanliyimm normal dogum yapacgm.

herkese günaydın
bende 10 haftalığım daha 15 ay uğraştık en sonunda nazlı bebeğimiz geldi
çok şükür fazla bulantım olmadı 2 hafta biraz oldu geçti
tek derdimiz gece çok tuvalete kalkmak
birde sabahları diş fırçalamak ızdırap oldu feci kalkıyo midem :)

benim hamilelik belirtilerim erken oldu ve ben hissettim ama dr um adetime iki gün kala baktı ve yok dedi
ben ısrarla hamileyim dedim ve sonuç benim dediğim gidi oldu

Allahım kimseye bu özlemi yaşatmasın isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda bebişlerini versin inşallah
umarım hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görürüz

mrb benim 9+2 hiç mide bulantım olmadı allaha şükür çok rahat geçiriyorum inşallah sonuna kadar böyle devam eder hamilelik belirtisi olarak sadece göğüslerim aşırı büyüdü başkada bi belirtim yok mide yanmam vardı ilk zamanlar oda geçti allah herkeze rahat hamilelik geçirmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…