• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

Allah guzel dogumlar nasip etsin canim.ben henuz folik asit kullaniyorum doktor baska ilac vermedi.yarin tekrar gidip bebisimizi gorcez cinsiyetini ne zaman ogrendin.bizde cok merak ediyoruz.bi oglum var birde hayirlisiyla bi kizim olsun istiyorum

cinsiyetini öğrenmişsindir şimdi :) ben 8 e girdim :)

merhabalarr..forma yeni üye oldum 6+4 haftalık hamileyim.burada kendim gibi birilerini görmek ve yaşadıklarını okumak bana iyi geldi.herkese bebeğini sağlıklı ve güzel bir şekilde kucağına almayı diliyorum

merhabalarr..forma yeni üye oldum 6+4 haftalık hamileyim.burada kendim gibi birilerini görmek ve yaşadıklarını okumak bana iyi geldi.herkese bebeğini sağlıklı ve güzel bir şekilde kucağına almayı diliyorum

amiin canım cümlemize nasip olsun.. hayırlı olsun canım buarada inş.güzel ve rahat bi hamilelik gecirirsiniz hem yavrun hemde sen. rabbim saglıklı bagıslasın yavrunu size analı babalı büyümeyi nasip etsin inş.

Ben normalde 10+2 gebeyim ama ultrasonda 9+4 görünüyor bi sıkıntı olur mu sizce

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba :) minikten minik bebeğim.. yeni öğrendim.. 4+5 haftalık hamileymişim. Bu dönemi atlatan arkadaşlara sorum var :) Ağrım var sizlerdede olmuşmuydu? Azda olsa akıntım var.kese gördünmedi görünmemesi normalmiş. Hatırlıyorsanız Beta hcg değerleriniz kaçtı bu haftalarda? Doktor bunların normal olduğunu söyledi ,internettende araştırdım benden önce hamilelik yaşayan birkaç arkadaşımada sordum normal olduğunu söylediler söylemesine ama.. tatmin olamıyorum bir türlü :) Daha önce 1 düşük yaptığım için sürekli olumsuz düşünüyorum. Özetle yardımlarınıza ihtiyacım var. Bu dönemde sizlerde aynı şeyleri yaşadınızmı?
Merhaba canım benim kesemde 6 haftada gözüktü ve adet oluyormuşum gibi ağrım vardı akıntım hâlâ var 19 haftaya gireceğim bende normal yani 👍

Back
X