• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

canım bence telaş yapma seninle aynıyız bende 19+2yim. herkeste aynı olmuyormuş netten araştırdım kiloya görede değişiyomuş bide herkesin hamileliği aynı seyirde olmuyormuş. ilk gebeliği olanlar 20 haftadan sonra hissediyorlarmış genelde. bolca dinlen canım bide sırt üstü yat bacaklarını uzat karın tam gerginleşiyo ozaman belki hissedersin. ama bebişin suan içinde hareketli zaten telaş yapma sakın dr. gittiğinde ultrason cihazını sabit tutmasını iste hareketini görmek istiyorum de görüceksin hep hareketli

Çok teşekkür ederim inanın sürekli kalp atışı durdumu diye telaşlanıyorum. Akşam eve gider gitmez dediğinizi deneyeceğim. Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza .Allah onlara sağlık bizlerede sabır versin :) .

Çok teşekkür ederim inanın sürekli kalp atışı durdumu diye telaşlanıyorum. Akşam eve gider gitmez dediğinizi deneyeceğim. Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza .Allah onlara sağlık bizlerede sabır versin :) .

amiiiiiiin bende öyleyim annemde bana sana dediğimi diyo hemen telaşlanıyorum aklına sakın kötü şeyler getirme allah korusun yavrularımızı sabrederek dene inş en kısa zamanda nasip olur

birde sunu söylim mesela tekme atmaya başladıya sen günlük seyrine devam ederken suan tekmeleri cok hafif oldugundan sen hareketliyken hissedemezsin. rahat bi pozisyona geç dinlen güzel bide birazcık çikolata ye

birde sunu söylim mesela tekme atmaya başladıya sen günlük seyrine devam ederken suan tekmeleri cok hafif oldugundan sen hareketliyken hissedemezsin. rahat bi pozisyona geç dinlen güzel bide birazcık çikolata ye

Canım ben hamile kaldığımdan beri hiç çikolata yemedim hatta tatlı hiçbirşey yemedim desem olur ama bebişim için akşam alıp deniyeyim. Kızım hiç tatlı yedirmiyor hep eksi yiyecekler tükettim :)

Canım ben hamile kaldığımdan beri hiç çikolata yemedim hatta tatlı hiçbirşey yemedim desem olur ama bebişim için akşam alıp deniyeyim. Kızım hiç tatlı yedirmiyor hep eksi yiyecekler tükettim :)

kızınmı olucak maş. allah analı babalı büyüsün.benim bebiş daha göstermedi. bende tatlı çekmiyo canım ekşi ve baharatlı çekiyo.hareket etsin diye çikolata yemeye başladım arada yiyorum

benim moralim bozuldu biraz :( bugün doktora gittim kesen küçük gelişimi yavaş dedi bi sıkıntı olur mu acaba 10 gün sonraya kalp atışları tekrar gidicem çok sıkıldı canım :(

benim moralim bozuldu biraz :( bugün doktora gittim kesen küçük gelişimi yavaş dedi bi sıkıntı olur mu acaba 10 gün sonraya kalp atışları tekrar gidicem çok sıkıldı canım :(

arkadaşım hemen karamsarlıga kapılma üzülme. bende seninle aynı haftalardayken ilk doktorum suyun az dedi su içmiyomusun dedi. bende aksine hamileliğim başladıgından beri 6 lt altına düşmedim ama dr.suyun azalmış dedi benimde moralim bozuldu zaten dr. değiştirmek istiyodum 2 hafta sonra baska dr.gittim suan aynı dr.da devam ediyorum suyu gayet iyi azalma yok dedi. allaha sükür bu zamana kadar geldik. tavsiyem bi dr.a daha git bakalım aynı şeyimi dicek üzme kendini sıkıntı etme bebişinin sana ihtiyacı var

arkadaşım hemen karamsarlıga kapılma üzülme. bende seninle aynı haftalardayken ilk doktorum suyun az dedi su içmiyomusun dedi. bende aksine hamileliğim başladıgından beri 6 lt altına düşmedim ama dr.suyun azalmış dedi benimde moralim bozuldu zaten dr. değiştirmek istiyodum 2 hafta sonra baska dr.gittim suan aynı dr.da devam ediyorum suyu gayet iyi azalma yok dedi. allaha sükür bu zamana kadar geldik. tavsiyem bi dr.a daha git bakalım aynı şeyimi dicek üzme kendini sıkıntı etme bebişinin sana ihtiyacı var

Çok tşk ederim gerçekten çok güzel moral veriyorsunuz. zaten dr arıyordum bulunduğum şehire yeni geldim yabancıyım kimseyi tanımıyorm devlet hast. gitmiştik ordakiler de hiçbirşey sormama izin vermiyorlar acele edin vs die yeni bir dr bulmak ilk işim

rica ederim canım bende aynı sıkıntıları yasadım yardım etmezsem aklımda kalır :) aynen bende devlete gittim bende bulundugum yere yeni geldim mecbur netten falan arastırdım özel hastaneye gidiyorum şimdi birazcık para verdim tabi ama hiç aklım kalmıyo yavrumda valla ben bişey demeden söylüyo doktorum sagolsun. diğer doktorum beni konusturmuyodu bebişi göremiyodum bile diyebilirim. su gün muayene gel demiyodu 2 haftada bir ben gidiyodum aklım kalıyodu bebişte suan rahatım. nerede yaşıyorsun ben rizeye gelin geldim. aslen istanbulluyum

rica ederim canım bende aynı sıkıntıları yasadım yardım etmezsem aklımda kalır :) aynen bende devlete gittim bende bulundugum yere yeni geldim mecbur netten falan arastırdım özel hastaneye gidiyorum şimdi birazcık para verdim tabi ama hiç aklım kalmıyo yavrumda valla ben bişey demeden söylüyo doktorum sagolsun. diğer doktorum beni konusturmuyodu bebişi göremiyodum bile diyebilirim. su gün muayene gel demiyodu 2 haftada bir ben gidiyodum aklım kalıyodu bebişte suan rahatım. nerede yaşıyorsun ben rizeye gelin geldim. aslen istanbulluyum

:) ne güzelll. bende malatyaya gelin geldim :) denizliliyim

30 haftalik olduk ve masallah kucuk prensimiz cok hareketli ozellikle Ben yattigim zaman o uyanik kalip biraz oynamayi tercih ediyor ve bu cok guzel bir duygu :)) simdiye kadar butun buyuk kontrollerimiz yapildi cok sukur hersey iyi ikinci toxoplasmose testim tekrar yapildi oda iyi yani cig etten ve az pismis et salam sosis gibi seylerden uzak kalmaliyiz:) cuma gunu doktor bebegin kilosunu 1.590 kg oldugunu soyledi olcumlere Gore yani arkadaslar kisacasi hersey yolunda Allahim butun hamilelerimize bebis bekleyen Anne adaylarina kolaylik saglik sihhat sorunsuz dogumlar nasip Etsin insallah
Bebeklerimizi saglikli kucagimiza almayi nasip Etsin insallah

26. Haftamizdayiz. Benim de her sey yolunda cok sukur. Haftaya kontrolum var. Minik oglumu gormek icin sabirsizlaniyorum. Zaten o kadar hareketli ki her an hissediyorum onu. Allah im herkese yasatsin bunu

Hamilelik bu zamana kadar çok kolay geçti benim için mide bulantım da çok yoktu.ama şu son 1aydır karın ağrıları başladı genişleme oluyormuş 1haftadırda sırtım ağrıyor sol kürek kemiğim adeta batıyor ciğerlerime. ama çok şükür oğluşum sağlıklı olsunda biran önce onu kucağıma alıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum..

tüm arkadaşalara hayırlı olsun inş:) bizim de 20 hafta 3 gün oldu ve biz de bi prens bekliyoruz, ilk başlarda düşük tehlikesi vardı :( şimdilik bi sorun yok bakalım inş. rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inş :)

Back
X