Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

inşallah canım dua delim biirbirimize inan içime su serptin allah sağlıklı kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

inşallah canım dua delim biirbirimize inan içime su serptin allah sağlıklı kucağımızada almayı nasip etsin inşallah

aynen öyle canım bizim için artık en iyisi bol bol dua suan en hassas dönemimizdeyiz birbirimize destek olmalıyız bizi hep haberdar et canım yarınmıydı kontrol bende yarın gidicem inş. Rabbim tüm annelere bebek bekleyen bebek isteyen herkese inş. Yavrularını sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin

amin canım evet yarın saat 13.00 gibi orda olcam çok heyecan var içimde inanki haberleşiriz burdan inşallah öğleden sonra gelişmeleri yazarım yine burdan birbirimizi takip edelim inşallah cnm

amin canım evet yarın saat 13.00 gibi orda olcam çok heyecan var içimde inanki haberleşiriz burdan inşallah öğleden sonra gelişmeleri yazarım yine burdan birbirimizi takip edelim inşallah cnm

tabiki her zaman konuşalım hatta her konuda derdimize çare bulmaya calısalım. Bende 8:50de kontrolüm haberlerini beklicem canım. çoğul gebelik olma ihtimali varmı canım

MERHABA CANIM HAYIRLI OLSUN İNŞ. BENCE TEKRAR OLURSA MUTLAKA DANIŞ BEBİŞ BÜYÜYOYA ONUNDA ETKİSİ OLUR AĞRIN FALAN OLDUMU PEKİ[/QUOTE]

Aradım doktorumu coraspin içiyordum onu kesmemi korkulacak bişeyin olmadığını söyledi. Çok fazla ağrım yok..

canım bilgim yok ama inşallah benimle birlikte doğum yapacaksın dra gitmeyi ihmal etme benim bildiğim ağrılı kanama tehlikeli idi muayene için gitmişmiydin cnm kan değerin ne çıktı

evet muayene için gitmiştim herşey normaldi. Kan değerim 1122 çıkmıştı canım. Senin değerinde gayet güzel içini ferah tut.

tabiki her zaman konuşalım hatta her konuda derdimize çare bulmaya calısalım. Bende 8:50de kontrolüm haberlerini beklicem canım. çoğul gebelik olma ihtimali varmı canım

TMM CNM SENDE HABER VER ZATEN 2 TANE YUMURTA VARDI HİÇBİR FİKRİM YOK CANIM ALLAH TARAFINDAN 2 SİDE TTUTYSA YOKTA DEMEM hayırlısı olsun bakalım allah yardımcımız olsun

evet muayene için gitmiştim herşey normaldi. Kan değerim 1122 çıkmıştı canım. Senin değerinde gayet güzel içini ferah tut.

inşallah cnm yarın muayeneye gidcm bakalım hayırlısı beklemedeyiz şimdilik allah yardımcımız olsun inşallah sonuna kadar bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

aaay bende şimdiden korkuyorum. normal dogummu yapıcaksın. hayırlısyla bebişini kucagında gördüğün günleri nasip etsin inş.

Şimdilik normal gibi görünüyor :) ben de çok korkuyordum ama buradaki hikayeleri okuyunca ve de doğum yaklaşınca ben de normal bir normal doğum istiyorum inan, büyük haz alacağımı düşünüyorum herşey yolunda giderse :)

Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Sevgilerle....

teşekkür ederim canım bilgilerin için :)) bende dün ilk kez bi kıpırdama hissettim ama konduramadım belki benim bebişimde hareket etmiştir :)) ben kız diye hissediyorum zaten anneler hisseder diyorlar ilk öğrendiğim andan beri kız diye düşünüyorum haftaya doktora gideceğim bakalım belli olur inş :))

Aradım doktorumu coraspin içiyordum onu kesmemi korkulacak bişeyin olmadığını söyledi. Çok fazla ağrım yok..[/QUOTE]

inş.bişey olmaz canım aman dikkat et sen suan önemli dönemlerdesin.

TMM CNM SENDE HABER VER ZATEN 2 TANE YUMURTA VARDI HİÇBİR FİKRİM YOK CANIM ALLAH TARAFINDAN 2 SİDE TTUTYSA YOKTA DEMEM hayırlısı olsun bakalım allah yardımcımız olsun

ooooyyy ne güzel olur hayırlısıyla inş.kısmetse allah nasip eder amiin allah yar ve yardımcımız olsun

( o an tabiki cok cok güzel olucak ilk bebeğimizle bulustugumuz an güzel sesini duyucaz meleğimizin inş.hayırlıs ıyla tek nefeste dogumumuzu yaparız ama korkuyorm hala

bence bebişin hep sırtüstü yat ben öyle yapınca daha net hissediyorum. bide çikolata ye sırtüstü yat ama hep yapma bebiş alısmasın tam net hissedince o kadar mutlu olucaksın ki inş. en kısa zamanda nasip eder rabbim.

merhaba arkadaşlar doktordan geldim kan verdim gene miniğime baktılar cok iyi yavrum allaha binlerce şükür olsun . kızımızın olacagı kesinleşti. pazartesi günü ayrıntılı ultrasonumuz var kısmetse gidicez. 414 gr.olmuş miniğim haftasıyla uyumlu yarım kilo olucak yakın zamanda inş. tugbabebegm nasıl gectiş konntrolün bize yaz. inş. güzel haber verirsin bize allahım nasip etsin inş.

şimdi geldim cnm toplu iğne tepesi gibi dedi kese bu dedi tekrar kan verdim 2 saat sonra alıcam 15 gün sonra kalp atışı için çağıracak sonuca göre erken bile çağırabilirim dedi herşey yolundaymış allaha şükürler olsun cnm

inş.hayırlısıyla rabbim nasip etsin canım sabrediceksin artık beklicek ve dua ediceksin hayırlısı olsun diye bizi gene haberdar et her türlü haberede hazırla kendini ne zaman kısmetse ozaman olur kaç sene deneyenler var sakın moralini bozma güzelce yat dinlen yorma kendini moralini yüksek tut stres yapma arada gelmeyi unutma sakın

canıımm 1908 olmuş değerim güzel heralde 10 gün sonra bir takım tetkikler yapılacakmış her gebede yapılıyomus ne yapılacak ki

canıımm 1908 olmuş değerim güzel heralde 10 gün sonra bir takım tetkikler yapılacakmış her gebede yapılıyomus ne yapılacak ki

verdiğin bilgiler için öncelikle çok teşekkür ederim canım. kontrolün güzel geçmiş çok sevindim darısı hepimizin başına benim bebeğiminde normal şu an geçen hafta boyunca yattım bende düşük tehlikesi olabilir dedi doktor ilaç kullanıyordum ama çok şükür düzeliyor :) böyle güzel haberler duyunca çok seviniyorum yaa :) bir de kızın olacak haa isim düşünüyomusun inş sağlıklı eli ayağı tam sağ salim doğar yavrun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…