hayırlı olsun arkadaşım değerler hakkında bilgim yok ama korkma sakın inş.güzel haberi alıcaksın kan değerin normalse kese görülmesi gerek zaten keseyide görünce bi kalp atısını duyunca ooooohh dünyalar senin olucak. Merak etme olucak dua et bol bol inş. Güzel bi hamilelik gecirirsin ama sen özel annesin bizlerden birazcık daha dikkatli olman gerek agır falan kaldırma oturu kalkarken hep dikkat et
inşallah canım dua delim biirbirimize inan içime su serptin allah sağlıklı kucağımızada almayı nasip etsin inşallah
aynen öyle canım bizim için artık en iyisi bol bol dua suan en hassas dönemimizdeyiz birbirimize destek olmalıyız bizi hep haberdar et canım yarınmıydı kontrol bende yarın gidicem inş. Rabbim tüm annelere bebek bekleyen bebek isteyen herkese inş. Yavrularını sağlıklı kucagımıza almayı nasip etsin
amin canım evet yarın saat 13.00 gibi orda olcam çok heyecan var içimde inanki haberleşiriz burdan inşallah öğleden sonra gelişmeleri yazarım yine burdan birbirimizi takip edelim inşallah cnm
canım bilgim yok ama inşallah benimle birlikte doğum yapacaksın dra gitmeyi ihmal etme benim bildiğim ağrılı kanama tehlikeli idi muayene için gitmişmiydin cnm kan değerin ne çıktı
tabiki her zaman konuşalım hatta her konuda derdimize çare bulmaya calısalım. Bende 8:50de kontrolüm haberlerini beklicem canım. çoğul gebelik olma ihtimali varmı canım
evet muayene için gitmiştim herşey normaldi. Kan değerim 1122 çıkmıştı canım. Senin değerinde gayet güzel içini ferah tut.
inşallah cnm yarın muayeneye gidcm bakalım hayırlısı beklemedeyiz şimdilik allah yardımcımız olsun inşallah sonuna kadar bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
aaay bende şimdiden korkuyorum. normal dogummu yapıcaksın. hayırlısyla bebişini kucagında gördüğün günleri nasip etsin inş.
BEN 12. HAFTADA KIZ OLDUGUNU ÖĞRENDİM KESİN DEĞİL TEYİT EDRİZ GENE DEDİ 19.HAFTALIKKEN YİNE KIZ DEDİ AYRINTILIDA TAM BELLİ OLUR DEDİ BAKALIM YARIN KONTRL VAR ÖĞRENİCEKMİYİZ. BENDE Bİ ARA ANİDEN ACIKIYODUM TAM SENİN OLDUGUN HAFTALARDA 1 AY KADAR SÜRDÜ SUAN ZAMAN ZAMAN ANİ ACIKMAM OLUYOR AMA İŞTAHIM YERİNE GELDİ ŞÜKÜR. BEN 13 HAFTALIKKEN SAĞ TARAFIMDA MİNİK Bİ AĞIRLIK HİSSETTİM SIRTÜSTÜ YATIYODUM SANKİ BİRİ PARMAGINI DOKUNUP CEKMİŞ GİBİ ANLIK OLDU TAHMİNİM BEBİŞİMDİ GİTTİKÇE GÜNDE 2 VEYA 3 DEFA PITPIT HİSSETTİM SONRA 15 HAFTALIKKEN BAYA Bİ COGALDI TEKMELERİ SUAN UZAKDOGU SPORU YAPIYO MİNİĞİMBİZDE BÖYLEYDİ BİRAZCIK UZUN OLDU
TMM CNM SENDE HABER VER ZATEN 2 TANE YUMURTA VARDI HİÇBİR FİKRİM YOK CANIM ALLAH TARAFINDAN 2 SİDE TTUTYSA YOKTA DEMEMhayırlısı olsun bakalım allah yardımcımız olsun
Şimdilik normal gibi görünüyor :) ben de çok korkuyordum ama buradaki hikayeleri okuyunca ve de doğum yaklaşınca ben de normal bir normal doğum istiyorum inan, büyük haz alacağımı düşünüyorum herşey yolunda giderse :)
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Sevgilerle....
teşekkür ederim canım bilgilerin için :)) bende dün ilk kez bi kıpırdama hissettim ama konduramadım belki benim bebişimde hareket etmiştir :)) ben kız diye hissediyorum zaten anneler hisseder diyorlar ilk öğrendiğim andan beri kız diye düşünüyorum haftaya doktora gideceğim bakalım belli olur inş :))
TMM CNM SENDE HABER VER ZATEN 2 TANE YUMURTA VARDI HİÇBİR FİKRİM YOK CANIM ALLAH TARAFINDAN 2 SİDE TTUTYSA YOKTA DEMEMhayırlısı olsun bakalım allah yardımcımız olsun
şimdi geldim cnm toplu iğne tepesi gibi dedi kese bu dedi tekrar kan verdim 2 saat sonra alıcam 15 gün sonra kalp atışı için çağıracak sonuca göre erken bile çağırabilirim dedi herşey yolundaymış allaha şükürler olsun cnm
şimdi geldim cnm toplu iğne tepesi gibi dedi kese bu dedi tekrar kan verdim 2 saat sonra alıcam 15 gün sonra kalp atışı için çağıracak sonuca göre erken bile çağırabilirim dedi herşey yolundaymış allaha şükürler olsun cnm
inş.hayırlısıyla rabbim nasip etsin canım sabrediceksin artık beklicek ve dua ediceksin hayırlısı olsun diye bizi gene haberdar et her türlü haberede hazırla kendini ne zaman kısmetse ozaman olur kaç sene deneyenler var sakın moralini bozma güzelce yat dinlen yorma kendini moralini yüksek tut stres yapma arada gelmeyi unutma sakın
canıımm 1908 olmuş değerim güzel heralde 10 gün sonra bir takım tetkikler yapılacakmış her gebede yapılıyomus ne yapılacak ki
merhaba arkadaşlar doktordan geldim kan verdim gene miniğime baktılar cok iyi yavrum allaha binlerce şükür olsun . kızımızın olacagı kesinleşti. pazartesi günü ayrıntılı ultrasonumuz var kısmetse gidicez. 414 gr.olmuş miniğim haftasıyla uyumlu yarım kilo olucak yakın zamanda inş. tugbabebegm nasıl gectiş konntrolün bize yaz. inş. güzel haber verirsin bize allahım nasip etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?