canım bence telaş yapma seninle aynıyız bende 19+2yim. herkeste aynı olmuyormuş netten araştırdım kiloya görede değişiyomuş bide herkesin hamileliği aynı seyirde olmuyormuş. ilk gebeliği olanlar 20 haftadan sonra hissediyorlarmış genelde. bolca dinlen canım bide sırt üstü yat bacaklarını uzat karın tam gerginleşiyo ozaman belki hissedersin. ama bebişin suan içinde hareketli zaten telaş yapma sakın dr. gittiğinde ultrason cihazını sabit tutmasını iste hareketini görmek istiyorum de görüceksin hep hareketli
Çok teşekkür ederim inanın sürekli kalp atışı durdumu diye telaşlanıyorum. Akşam eve gider gitmez dediğinizi deneyeceğim. Umarım sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza .Allah onlara sağlık bizlerede sabır versin :) .
birde sunu söylim mesela tekme atmaya başladıya sen günlük seyrine devam ederken suan tekmeleri cok hafif oldugundan sen hareketliyken hissedemezsin. rahat bi pozisyona geç dinlen güzel bide birazcık çikolata ye
Canım ben hamile kaldığımdan beri hiç çikolata yemedim hatta tatlı hiçbirşey yemedim desem olur ama bebişim için akşam alıp deniyeyim. Kızım hiç tatlı yedirmiyor hep eksi yiyecekler tükettim :)
kızınmı olucak maş. allah analı babalı büyüsün.benim bebiş daha göstermedi. bende tatlı çekmiyo canım ekşi ve baharatlı çekiyo.hareket etsin diye çikolata yemeye başladım arada yiyorum
Allah gönlüne göre verir inşallah.
benim moralim bozuldu birazbugün doktora gittim kesen küçük gelişimi yavaş dedi bi sıkıntı olur mu acaba 10 gün sonraya kalp atışları tekrar gidicem çok sıkıldı canım
arkadaşım hemen karamsarlıga kapılma üzülme. bende seninle aynı haftalardayken ilk doktorum suyun az dedi su içmiyomusun dedi. bende aksine hamileliğim başladıgından beri 6 lt altına düşmedim ama dr.suyun azalmış dedi benimde moralim bozuldu zaten dr. değiştirmek istiyodum 2 hafta sonra baska dr.gittim suan aynı dr.da devam ediyorum suyu gayet iyi azalma yok dedi. allaha sükür bu zamana kadar geldik. tavsiyem bi dr.a daha git bakalım aynı şeyimi dicek üzme kendini sıkıntı etme bebişinin sana ihtiyacı var
rica ederim canım bende aynı sıkıntıları yasadım yardım etmezsem aklımda kalır :) aynen bende devlete gittim bende bulundugum yere yeni geldim mecbur netten falan arastırdım özel hastaneye gidiyorum şimdi birazcık para verdim tabi ama hiç aklım kalmıyo yavrumda valla ben bişey demeden söylüyo doktorum sagolsun. diğer doktorum beni konusturmuyodu bebişi göremiyodum bile diyebilirim. su gün muayene gel demiyodu 2 haftada bir ben gidiyodum aklım kalıyodu bebişte suan rahatım. nerede yaşıyorsun ben rizeye gelin geldim. aslen istanbulluyum
:) ne güzelll. bende malatyaya gelin geldim :) denizliliyim
ikimizde uzaktayız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?