Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

allah yardımcınız olsun arkadaşım rabbim bebeğinizi sağlıklı size bagıslasın inş. zor günler yasamıssın allah bidaha göstermesin. aman dikkat et canım

sağ ol arkadaşım, çok teşekkürler. şu progestan'ı kullanan var mı acaba içinizde? nasıl kullanıyorsunuz? vajinal yoldan mı? ben ağızdn alıyorum ama çok akıntım var. hatta fosforlu sarı gibi rengi. ne yapsam bilemedim. inşallah sonucu hayırlı olur..[/QUOTE]

CNM PROGESTANI KULLANDIM BEN ZATEN AŞILAMA İLE KALMIŞTIM BU AY AŞILAMA SÜRECİNDE VERDİ BANA AĞIZDAN ALDIM DR ÇOK UYKU YAPARSA VAJİNAL YOLDAN AL DEDİ SARI AKINTILARIN NORMAL BENDEDE OLMUŞTU ÇOK ARAŞTIRDIM NETTEN HAPIN ETKİSİ İLE SARI AKINTI OLUŞURMUŞ ZATEN

AMİN CANIM ÇOK SAĞOL KALP ATIŞI SESİNİ DUYMADIM ÇOK KÜÇÜK DUYULMAZ DEDİ AMA EKRANDAN GÖSTERDİ NASIL ATIYORDU ÇOK FARKLI Bİ DUYGU CNM 3 HAFTA SONRA TEKRAR GİTCM AMA ŞİMDİDEN ÖZLEDİM :d

daha dur bide duyunca aaaahhh ahhh o anı unutmicaksın gözlerinde yaslar bosalıcak( haberlerini bekliyoruz canım

sen benden önce alcaksın inşallah kucağına şimdiden vakit geçmiyo artık alışkanlık yaptı bana bu sayfa hergün giriyorum bebiş bugün nasıl büyümüş takibini yapıyorum :)

bende diyodum ne zaman hissedicem ne zaman cinsiyetini öğrenicem karnım büyücek diye sabırsızlanıyodum ama zaman geciyo hiçte anlamıyosun aslında daha dün gibi hamile oldugumu öğrendiğim ama 23 hafta olduk maş. takip et tabi cokta zevkli oluyo arastırmak.

Canim oncelikle bebisin hayirli ugurlu olsun ve Allah sag saglim kucagina almayi nasip Etsin insallah.
Toxoplasmose cig Etten gecen bir Virus lutfen butun hamile arkadaslar Dikkat edelim et yerken iyice pismis olduguna emin olalim sebze ve meyveleri iyice yikayip yiyelim.cig kofte den uzak duralim:)
Canm sende kendine cok Stress yapma lutfen bebek icin iyi degil Stress biliyorsun hamileligin tadini cikarmaya Bak saglikli beslen bol Vitaminli besinler bol temiz hava bol kahkaha bunlar bebisine cok iyi gelecek inan bana
Allah hepimize hayirli dogumlar nasip Etsin insallah

Oooff bu aralar pek iyi değilim galiba hem psikolojikmen hemde bedenen gece bikaç defa bulantı yasadım kustum hatta onun dısında bebişimle cok iyiyiz ama stres yavrumuda etkiliyo tabi tekmeleri azalmaya baslamıstı miniğimin bugün daha hareketli sanki ama içimdeki sıkıntı bana kafayı yedirtecek... Yavrumu kucagıma aldıgımda hiç bi olumsuzlugu takmam heralde diye umuyorum bütün canımı ona veririm kostururum peşinde heralde diye düşünüyorum

ben de 7hafta+5 günlük hamileyim. çok heyecanlıyım. İnşallah sağlıklı bir bebişim olacak. ultrasonda kalp atışını gördüğüm an heyecandan ölüyordum. canım bebişim daha o kadar ufak ki...bi an önce karnımda büyümesini istiyorum, hareketlerini hissetmeyi ve kucağıma almayı çok istiyorummm

ben de 7 haftalık hamileyim. İnşallah bebişimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.

hayırlı olsun canım inş. sağlklı kavusursun meleğine. allah analı babalı büyütmeyi nasp etsin inş.

aaaayy maş. hayırlı olsun miniğin inş. o güzel günleri hayırlısıyla yasarsın canım allah analı babalı büyütmeyi nasp etsin inş.

CNM PROGESTANI KULLANDIM BEN ZATEN AŞILAMA İLE KALMIŞTIM BU AY AŞILAMA SÜRECİNDE VERDİ BANA AĞIZDAN ALDIM DR ÇOK UYKU YAPARSA VAJİNAL YOLDAN AL DEDİ SARI AKINTILARIN NORMAL BENDEDE OLMUŞTU ÇOK ARAŞTIRDIM NETTEN HAPIN ETKİSİ İLE SARI AKINTI OLUŞURMUŞ ZATEN[/QUOTE]

Allah yardımcımız olsun arkadaşlar.Çok zor bir süreçmiş bu. bu aralar moralim daha düzgün. 2 haftadır raporlu idim. yattım uzunca. ayakta fazla kalınca karnım ağrıyor tabii ama ne yaparsınız. haftaya işe başlıyorum yeniden. 12. hafta içinde olacağım kısmetse. doktorum 12. haftaya kadar dikkatli olmamız gerekir demişti.

Bu arada doktorumu değiştirip sabitleyeceğim artık. özele gittim daha iyi bakılırım diye ama devlet hastanesinden daha beter kapısındaki insan sayısı. bir de laboratuarları hala sonuç çıkaramıyor.ikidir aynı testi yaptılar, yine sonuç yok..devlet üniversitesi daha iyi bu konuda, bir saatte vermişti sonucu.

umarım iyi bir doktor bulabilirim. şimdi 2'li testi yaptırmam gerekiyor. biliyorsunuz down senromu gibi hastalıkların olası değerleri ölçülüyormuş bu testle. özele pek güvenemiyorum artık.

çok teşekkür ederim arkadaşım sağ ol, hepimiz için sağlıklı sıhhatli bebişler diliyorum tüm kalbimle..

Allah sağlık sıhhat versin. en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğimle..ben de o tekmeleri duymak için sabırsızlanıyorum :)

evet canım test zamanın gelmiş yaptır mutlaka test güzel cıksada bazı doktorlar 3lüyü istemiyo ama ben onuda yaptırmanı tavsiye ederim en azından bi fikrin olsun. Devlet has.memnun kalmadım özele gidiyorum dediğin gibi orada kalabalık ama genede daha memnunum.. 2li testimi 3 günde 3lüyüde 4 günde aldım canım

allah sağlık sıhhat versin. En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almamız dileğimle..ben de o tekmeleri duymak için sabırsızlanıyorum :)

amn canım cümlemize nasip etsin saglıklı mniklerimize kavustursun inş. Bende cok sabırsızlanıyodum cok sükür yasadım kısa zamanda inş. Bu mutlulugu herkese yasatsın tatlım

benim bulantılarım çok fena, kilo almayı geçtim kilo veriyorum, bu günlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum.

benim bulantılarım çok fena, kilo almayı geçtim kilo veriyorum, bu günlerin bir an önce geçmesi için dua ediyorum.

inş. gecicek canım 1 ayın kaldı genelde öyle oluyo 1 ay daha dişini sık bende öyleydim 3 kilo verdim cok şükür gecti şişko olmaya baslıyoruz hatta gecicek canım

Son düzenleme:
Allahım bi de konu komşu diyor ki iyi oldu biraz kilo verdin diyorlar, kilo almak hiç önemli değil yeter ki yiyim biraz başka hiç bişey istemiyorum

Bulantılar genelde kısa sürüyor sabırlı ol canım..ben ilk gebeliğimde herşeyden tiksinmiştim. Midem öyle bulanıyordu ki yerimden sallanmak istemiyordum.Şuan7 haftalık hamileyim ve kaset başa sardı sanki.Yine sigarayı bıraktım:) ama kötü olan yemek görünce,kokusunu alınca midem bulanıyor,yiyebiliyorum aslında ama koku ve görüntü rahatsız ediyor. bazen mantığım almıyor hislerimi.Ama sabır 3 aydan sonra herşey geçiyor ve en güzel döneme giriyoruz 3-6 ay:) 2.trimester :)

allahım bi de konu komşu diyor ki iyi oldu biraz kilo verdin diyorlar, kilo almak hiç önemli değil yeter ki yiyim biraz başka hiç bişey istemiyorum

aman millete bakma ağzı olan konusur. Bende yeterki yiyim de bebişe iyi gelsin diyodum suan o günleri özlemiyorum ama biraz daha dikkat etmek saglıklı beslenmek isterdim. Kafana takma gecicek inş.

İnş. canım sabırla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…