Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ve 6+4 haftalık hamileyim. çok fazla bulantım olmuyor ve genelde sabahları oluyor. bu aralar kasıklarımda biraz ağrı oluyor onun dışında peki bi şikayetim yok tabi birde kısa aralıklarla mide yanması. ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce grip oldum ve hala öleyim zor atlatıcam sanırım.. zencefil ile bal karışımı iyi gelir mi acaba dündan beri öksürükte başladı
allah hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza sağlıklı almayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım bende yeniyim. zencefil bal normalde iyidir hamilelikte kullanımı hakkında bilgim yok. benim ilk 3 ay baya bulantım oldu iştahım yoktu bişey yemiyodum suan iyiyim şükür. bol bol su iç mutlaka 19haftalıgız bizde ben günde 6 lt altına düşmüyorum acayip derecede canım su içmek istiyo 6 lt. geçtiği bile oluyo:)
Hamis arkadaslar kac aylik hamilesiniz? Hamileliginiz nasil geciyor? Bebeginizin cinsiyeti ilk tekmeler paylasimda bulunmak isteyenler ??
ben normal hayatta da çok su içen biriyim. şimdide bol bol su içmeye gayret ediyorum artık sürekli wc sorunu oluyor :) Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı
ammiin inş. ya evet sürekli tuvaletle biraradayım :) ben hamilelikten önce cok az su içiyodum belki günde 2 lt.ama şimdi çok şükür baya baya abartılı içiyorum çokta rahatım bol su içtiğim için kabızlık yaşamıyorum normaldede kabızlık sıkıntısı cok olan biriydim ama hamilelikte cok şükür cok rahatım
hamilelik öncesinde de kabızlık yaşıodum şimdi ise eskisi kadar değil ama yinede kabızlık var çok su içsem de. ya bi de ben çalışıyorum sürekli otur otur onunda etkisi oluyo sanırım![]()
Kızlar merhaba bende 19+2 haftalık hamileyim.Kızım olacak nasip olursa.Çok şükür bulantılarım falan geçti ama bir türlü hareketlerini hissedemedim haftaya kontrolüm var doktoruma danışacağım ama benim durumumda olan varmı bilgilendirebilir misiniz beni ???
Kızlar merhaba bende 19+2 haftalık hamileyim.Kızım olacak nasip olursa.Çok şükür bulantılarım falan geçti ama bir türlü hareketlerini hissedemedim haftaya kontrolüm var doktoruma danışacağım ama benim durumumda olan varmı bilgilendirebilir misiniz beni ???
hangi ilde hangi hastaneye gidiyorsunuz?