• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

27 haftalık hamileyim... Defne min ilk hareketlerini hissetmek öylesine güzeldi ki... Gebeliğimin ilk zamanlarında eşimle çok sorun yaşıyorduk,ama şükür bebeğim herşeyi unutturuyor.... Hepimiz sağlıkla doğumlarımız yapar,bebişlerimizi kucağımıza alırız inş. kızlarr.....

merhaba kızlar . ben 20 haftalık hamileyim 21 e yaklaştım. geçen hafta kanamam oldu doktor bebekle ilgisi yok açıklayamıyorum dedi. vajina içinde yara olduğunu söyledi belki onunla ilgilidir dedi. şimdi raporluyum yatıyorum evde. 7 -8 kilo aldım bilmiyorum normal mi çok mu.

merhaba kızlar . ben 20 haftalık hamileyim 21 e yaklaştım. geçen hafta kanamam oldu doktor bebekle ilgisi yok açıklayamıyorum dedi. vajina içinde yara olduğunu söyledi belki onunla ilgilidir dedi. şimdi raporluyum yatıyorum evde. 7 -8 kilo aldım bilmiyorum normal mi çok mu.

çok heyecanlıyım daha yarısındayım ama doğumumu çok merak diyorum. bebeğimi rüyamda görüyorum emziriyorum. mükemmel bir duygu rüyada bile olsa. inşallah sağ salim alırım kucağıma oğluşumu.ilk bebeğimiz çok heyecanlıyız. şimdi size iki soru:
1. bir türlü isim bulamıyoruz bu konuda öneriniz var mı?
2. doğum çantasını ne zaman hazırlayacağız, içine ne koyacağız?
bir de size önerim var hafta hafta gelişimini gösteren bir link:
:: Huggies ::

19. haftayı bıtırmek üzereyım ben de . 13. haftaya kadar baya bı mıde bulanmaları yaşadık ama geçti şükür :). ilk çocugum erkek 8 yaşında. bu da erkekmiş.artık baya baya hisseder durumdayım hareketleri. ilk bebek gıbı heyecan var yeniden , bu da cok güzel birşey

Selam anne ve anne adaylari :)15 haftalik hamileyim benim ikinci hamileliyim, ilki erkek, bu kiz :) Allah isteyen her kese nasip etsin. Ilk bebegimi emziremedim, bu kez insallah bi sorun yasamadan emziririm çok heycanliyim çünki bu benim için ilk deneyim olacak.Tecrubrli annelere sorum var, dün azcik sütüm geldi, bu kez sütüm iyi mi gelecek anlami veriyor bu?

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 18 haftalık hamileyim. daha cinsiyetini öğrenemedik minik meleğimin her defasında pozisyonu uygun olmuyor. son 2 haftadırda maş. tekmeleri kuvvetlendi artık hissediyorum net bi şekilde eşin elini koydugunda hissetmiyo ama ben karnımın içinde cok net hissediyorum ilk bebişim çok çok mutluyum miniğimde çok iyi 2 gün sonra görmeye gidicez kuzumu merakla bekliyorum.

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ve 6+4 haftalık hamileyim. çok fazla bulantım olmuyor ve genelde sabahları oluyor. bu aralar kasıklarımda biraz ağrı oluyor onun dışında peki bi şikayetim yok tabi birde kısa aralıklarla mide yanması. ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce grip oldum ve hala öleyim zor atlatıcam sanırım.. zencefil ile bal karışımı iyi gelir mi acaba dündan beri öksürükte başladı

merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyim ve 6+4 haftalık hamileyim. çok fazla bulantım olmuyor ve genelde sabahları oluyor. bu aralar kasıklarımda biraz ağrı oluyor onun dışında peki bi şikayetim yok tabi birde kısa aralıklarla mide yanması. ilk hamileliğim ve çok heyecanlıyım. hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce grip oldum ve hala öleyim zor atlatıcam sanırım.. zencefil ile bal karışımı iyi gelir mi acaba dündan beri öksürükte başladı

allah hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza sağlıklı almayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım bende yeniyim. zencefil bal normalde iyidir hamilelikte kullanımı hakkında bilgim yok. benim ilk 3 ay baya bulantım oldu iştahım yoktu bişey yemiyodum suan iyiyim şükür. bol bol su iç mutlaka 19haftalıgız bizde ben günde 6 lt altına düşmüyorum acayip derecede canım su içmek istiyo 6 lt. geçtiği bile oluyo:)

allah hayırlısıyla yavrumuzu kucağımıza sağlıklı almayı nasip etsin rabbim hayırlı olsun canım bende yeniyim. zencefil bal normalde iyidir hamilelikte kullanımı hakkında bilgim yok. benim ilk 3 ay baya bulantım oldu iştahım yoktu bişey yemiyodum suan iyiyim şükür. bol bol su iç mutlaka 19haftalıgız bizde ben günde 6 lt altına düşmüyorum acayip derecede canım su içmek istiyo 6 lt. geçtiği bile oluyo:)

ben normal hayatta da çok su içen biriyim. şimdide bol bol su içmeye gayret ediyorum artık sürekli wc sorunu oluyor :) Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

ben normal hayatta da çok su içen biriyim. şimdide bol bol su içmeye gayret ediyorum artık sürekli wc sorunu oluyor :) Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı

ammiin inş. ya evet sürekli tuvaletle biraradayım :) ben hamilelikten önce cok az su içiyodum belki günde 2 lt.ama şimdi çok şükür baya baya abartılı içiyorum çokta rahatım bol su içtiğim için kabızlık yaşamıyorum normaldede kabızlık sıkıntısı cok olan biriydim ama hamilelikte cok şükür cok rahatım

ammiin inş. ya evet sürekli tuvaletle biraradayım :) ben hamilelikten önce cok az su içiyodum belki günde 2 lt.ama şimdi çok şükür baya baya abartılı içiyorum çokta rahatım bol su içtiğim için kabızlık yaşamıyorum normaldede kabızlık sıkıntısı cok olan biriydim ama hamilelikte cok şükür cok rahatım

hamilelik öncesinde de kabızlık yaşıodum şimdi ise eskisi kadar değil ama yinede kabızlık var çok su içsem de. ya bi de ben çalışıyorum sürekli otur otur onunda etkisi oluyo sanırım :(

bayanlar ankara da olan arkadaşlar hangi hastaneye gidiyorsunuz? ben 10 haftalık hamileyim bi türlü karar veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Kızlar merhaba bende 19+2 haftalık hamileyim.Kızım olacak nasip olursa.Çok şükür bulantılarım falan geçti ama bir türlü hareketlerini hissedemedim haftaya kontrolüm var doktoruma danışacağım ama benim durumumda olan varmı bilgilendirebilir misiniz beni ???

Kızlar merhaba bende 19+2 haftalık hamileyim.Kızım olacak nasip olursa.Çok şükür bulantılarım falan geçti ama bir türlü hareketlerini hissedemedim haftaya kontrolüm var doktoruma danışacağım ama benim durumumda olan varmı bilgilendirebilir misiniz beni ???

hangi ilde hangi hastaneye gidiyorsunuz?

canım bence telaş yapma seninle aynıyız bende 19+2yim. herkeste aynı olmuyormuş netten araştırdım kiloya görede değişiyomuş bide herkesin hamileliği aynı seyirde olmuyormuş. ilk gebeliği olanlar 20 haftadan sonra hissediyorlarmış genelde. bolca dinlen canım bide sırt üstü yat bacaklarını uzat karın tam gerginleşiyo ozaman belki hissedersin. ama bebişin suan içinde hareketli zaten telaş yapma sakın dr. gittiğinde ultrason cihazını sabit tutmasını iste hareketini görmek istiyorum de görüceksin hep hareketli

Back
X