Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

bende 5.ayımdayım güzel geçiyo. demir haplarımın yanında elevit vitamini alıyorum kilo aldırdığını söylüyolar ama kızım için katlanıcam artık :))

bende 5.ayımdayım güzel geçiyo. demir haplarımın yanında elevit vitamini alıyorum kilo aldırdığını söylüyolar ama kızım için katlanıcam artık :))

Allah guzel dogumlar nasip etsin canim.ben henuz folik asit kullaniyorum doktor baska ilac vermedi.yarin tekrar gidip bebisimizi gorcez cinsiyetini ne zaman ogrendin.bizde cok merak ediyoruz.bi oglum var birde hayirlisiyla bi kizim olsun istiyorum

arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim bugün koyu sarı bir akıntım oldu endişelendim aynı durumu yaşayan var mı acaba ??

hersey yolunda çok şükür.. 3lü test sonucuda iyi çıkarsa bizden iyisi yok:) bulantm falanda az olmustu.. kıpırdamalarınıda bu hafta daha iyi hissediyorum 16. haftanın içindeyiz.. kızımızı bekliyoruz sabırsızlıkla:)

arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim bugün koyu sarı bir akıntım oldu endişelendim aynı durumu yaşayan var mı acaba ??

kahverengiye yakınsa endişelen ama ben hergün kontrol ediyorum sarıları hiç umursamadım.yinede dikkat et

bulantıların geçtimi?:)

28+0 dayım bende... bulantılar bitti hareketler daha güçlü hissediliyor gayet keyifli bi dönemdeyiz sadece basenlerde birazcık çatlaklar oluştu haliyle 11 kilo alınca:) doğumu iple çekiyoruz oğluşla..

çatlaklar için bişey kullanmadınmı

merhaba arkadaslar
ben bugun ogrendim hamile oldugumu :) cok duygulandim daha cok var ama simdiden herseyi dusunmeye basladik bile:)

Ben erkek olacagini 16 hafta ogrendim:)) Eger akintin yesile yatkin kokulu ve kanli degilse korkma. Hamilelikde akinti yogunlugu normal kokusuz ve renksiz oldugu Surece

yeni üyeyim..bende hamileyim ama henüz bir aylık bile değil yakın.bir kaç gündür kasıklarımda yanma var,bilgisi olan varsa lütfen yazarmısınız bu neden oluyor ???korkmaya başladımm

yeni üyeyim..bende hamileyim ama henüz bir aylık bile değil yakın.bir kaç gündür kasıklarımda yanma var,bilgisi olan varsa lütfen yazarmısınız bu neden oluyor ???korkmaya başladımm
İlk aylarda kasık ağrıları sıkk rastlanan bir rahatsızlık.Bende de oluyordu...
Eğer eşlik eden lekelenme ve kanama olursa mutlaka doktorunuza başvurun. Ama diğeri normalde rahmin büyümesiyle ilgili ağrılar.

Çok tşkk ederim..İlk hafta sadece ağrı oldu,ağrı geçti bu defa yanma başladı.çarş.doktora gideceğim inş önemli birşey değildir bu ilk bebeğim olucak allah izin verirse..

Çok tşkk ederim..İlk hafta sadece ağrı oldu,ağrı geçti bu defa yanma başladı.çarş.doktora gideceğim inş önemli birşey değildir bu ilk bebeğim olucak allah izin verirse..
Rica ederim...
İnş önemli birşey değildir...
Ama hamilelik süreci böyle...Bir ağrı bitiyor diğeri başlıyor...9 ay kolay bir yolculuk değil...Ama insan herşeye alışıyor...Bebeği için hiç biri gözüne zor bile gözükmüyor...O iyi olsun da gerisini boşver diyor :)
Allah kolaylıklar versin...

bende senin gibi aynı durumu yaşadım bir iki defa geldi dr um eğer kanlı akıntı gelmezse endişelenme demişti. Şükür kesildi hemen, birde dr umun bana tavsiyesini size söyleyeyim eğer bişey olacaksa pamuklar içindede yatsan olur demişti. Kendini fazla strese sokma ama kafana takılan bişey olursa da dr una danış hemen. Şimdi 38. haftaya geldim şükür kızımı dört gözle bekliyorum. Bitaraftan doğumdan korkuyorum bitaraftan da lokal anesteziyle ameliyat olmuşum onamı dayanamıcam diyorum. Ne olur bana dua edinde kolay bi doğum geçireyim.:18:

Arkadaşlar 4 gündür gribim hiç geçecek gibide durmuyor.ne yapmak lazım?ateş yok ama boğazım çok kötü.doktorada sormadım ilaç vermio dediler.bi fikri olan,hamileliğinde grip geçirenler varmı?yardım edermisiniz çocuğa zararı varmı?

bende geçenlerde aynı sorunu yaşadım dr um bana tantum isimli bir boğaz spreyi önerdi sabah akşam 1 er defa sıkıp kullandım çok iyi geldi. Ama tavsiye konusunda dr una danışmadan alma derim yinede sen bilirsin bana kadın doğum dr um önermişti. Son karar senin :2:

21 haftaligiz Bende hareketlerini daha fazla hissetmeye basladim:) onun disinda hala kendimi hamile hissetmiyorum:))) Allah hepimize kucagimiza almayi nasp Etsin kizlarr

:) ben de oğluma hamileliğimin 21. haftasındayım. Dün gece tv izlerken karnımda bir tekme resmen gözlerimle gördüm. eskiden hissederdim. Ama şimdi gözle görülür olmaya başladı. onu hissetmek harika bir duygu. :) Şükür Rabbime.

Aynı şeyi bende yaşadım,sana önerim doğal yollarla kurtulmaya çalış zencefille balı karıştır her gün bir iki kaşık ye,bana çok iyi geldi çabuk atlattım.geçmiş olsun .

merhaba ben de bu topiği yeni gördüm paylaşmak istedim 7+6 haftalık hamileyim kalp atışlarını duyduk miniğimin bundan önce bir düşüğüm var Rabbim bunun bize bağışlasın dilerim Allah isteyen herkese bebiş,hamiş olan herkese de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…