• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilirmiyim

Ay evet beyaz gozukuyor normalde olmadimi cikmadimi cikmiyor bide sabah yap bence canim
İki tane test almıştım canım birini dayanamadım yaptım. Adet döngüm düzensiz önceki aya göre hesaplarsam 5gün var. Bende kasık ağrısı bel ağrısı ve özellikle bulantı olduğu için şüphelenip yaptım. Diğerini de sabah yapıcam. İlk defa beyaz çizgi görünce şaşırdım merak ettim 😊

İki tane test almıştım canım birini dayanamadım yaptım. Adet döngüm düzensiz önceki aya göre hesaplarsam 5gün var. Bende kasık ağrısı bel ağrısı ve özellikle bulantı olduğu için şüphelenip yaptım. Diğerini de sabah yapıcam. İlk defa beyaz çizgi görünce şaşırdım merak ettim 😊
Ay hadi insallah hayirli haberlerini aliriz sabah yaz mutlaka 😍

Oyyyy bebişin burdayım diyor sana ❣🧿 bende inşallah güzel haberler alırım yarın çok ümitsizim ama bakalım hayırlısı Ne ise o olsun🙏🏻
Ah canim valla insallah ama kimininde regl agrisi oluyormus gunu geldiginde herkesin farkli oluyor demekki iste bende cok umitsizdim hic ummuyodum 5 gun once negatif cikan sonuc bugun pozitif oldu insallah guzel haberlerini okurum yarin 😍😍

Ediyorum canim valla ama icime doguyor cunku cizgi belliydi 😊 amin canim insallahh 🙏😍 yarindan sonra tekrarliycaz bakalim yukselis olucakmi
İnşallah içine doğduğu gibidir🙏🏻 Gözle baktığımda daha silikti o kafamı karıştırıyor ama önceden de çekerdim hiç çıkmazdı fotoda, olmayan bir şey çıkmaz yani sonuçta ama insan inanamıyor netleşmeden. Yoksa bak çizgi pembe mi diye rengini sıcaklaştırınca böyle baya pembe çıktı

Eklentiler

• EDD69F10-0A4A-4B92-BB6A-484BC3E4D38E.png
    EDD69F10-0A4A-4B92-BB6A-484BC3E4D38E.png
    154,9 KB · Görüntüleme: 34
İnşallah içine doğduğu gibidir🙏🏻 Gözle baktığımda daha silikti o kafamı karıştırıyor ama önceden de çekerdim hiç çıkmazdı fotoda, olmayan bir şey çıkmaz yani sonuçta ama insan inanamıyor netleşmeden. Yoksa bak çizgi pembe mi diye rengini sıcaklaştırınca böyle baya pembe çıktı
Sen. Hamilesin Canım kan ver yarın emin ol

Öncelikle sağlıkla kucağına al canım benim yavrunu 🙏🏻 Umarım benimde oyle olur 🙏🏻 Regl zamanında regl olacak gibi agrın olmuş muydu peki ?
Allah razı olsun canım Rabbim seninde gönlüne göre sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah ❤️

Oldu tabiki hala oluyo ara ara
Olması çok normal

Sen. Hamilesin Canım kan ver yarın emin ol
Yaa inşallah Ne güzel seyler söylüyorsunuz ❣️ Sizlerde sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza inşallah🙏🏻🙏🏻🧿 yarın sabah bi test daha yapcam umarım daha belli çıkar hemen haber veririm size Duruma göre kan veririm sonrada inşallah🙏🏻 Buarada seninde regl olacak gibi agrın olmustu demi canım? Benim 4-5 gündür ara sıra geliyordu agrım bugun daha sık geldi normal sanırım demi bende inşallah olmam 🙏🏻

Back