- 30 Aralık 2014
- 212
- 24
- 38
- 28
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
tebrikler hamilesin! yine de yarın bi kan testi yaptır ama bet hcg oldukça da yükselmiş görünüyor :) maşallahmerhaba size de sormak istiyorum testi bu aksam yaptım bat a 2 gün var
Canım sen muhtemelen kimyasal gebelik yaşamışsın ve kendi kendine düşük olmuş adet gecikmesi gibi düşün.ardından krunmaya gerek de yok.korkulacak bişi yok bence psikolojik seninki ama bi dr.a görün için rahat etsinIyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
tatilde gideceğim inşallah. yasmin kullandım ben . keşke kullanmasaydım . genelde hep herkes aynı dertten muzdarip. kullananlar yani
kızlar meraba ben yenı katıldım bsey sormak ıstıyorum sıze adetım normalde duzenlıdır ama bu ay sekız gun gecıktı dorduncu gun ıdrar testı yaptım negatif cıktı acaba dogrumudur ? uada erkn mı yapmısım testı ve hala adet olmadım ben tekrarlmyada cekınıyorum aynısı cıkar dıye yardmcı olur musunuz ?
merhaba size de sormak istiyorum testi bu aksam yaptım bat a 2 gün var
Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde
Tesekkurler bugun test yaptiricam insallah kanda da gorurum sizce bat a 2gun kala ikinci cizgi belirgin mi yine detebrikler hamilesin! yine de yarın bi kan testi yaptır ama bet hcg oldukça da yükselmiş görünüyor :) maşallah
Tesekkurler ins kanda gormek de nasip olur :)Hamilesin gözün aydın :)
Yokmu kimse
Emin olmak için bir tane dha kan testi yaptrmak istiyrum Allahım hayırlısi ni nasip etsinHamile değilsin psikolojik oluyo.
Tesekkurler ins kanda gormek de nasip olur :)
Emin olmak için bir tane dha kan testi yaptrmak istiyrum Allahım hayırlısi ni nasip etsin
Canım değelerin biraz düşük çıkmış bir kaç gün bekleyip tekrar yaptır inşallah hamilesindir :)
ay ınsallah :)Gebelik yenidir ondan düşük çıkmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?