- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
7. ayım bu ay. 3 ay ne ki olmadı. 23 ünü bekliyorum test için inşallah hamileyimdir dediğin gibiYasmin bitkisel canım olur 3 ay bekle 3. Ay en gec hamile kalırsın inşallah
Ben kan testi yaptrdm ve sonuc negatfCanm cogu kisinin silik cikiyo bencede kan testi yaptr bende silik cikti dun hasta oldm bugn bitti bende kan testi yaptrmayi dsnyrm
7. ayım bu ay. 3 ay ne ki olmadı. 23 ünü bekliyorum test için inşallah hamileyimdir dediğin gibi
canım neyden şüphelendi ki rahim filmi istedi? Benimde küçük kistim vardı ve bendende istedi ben çektirmedim başka dr. A gittim ilaçla kisti yok etti. Yumurtların sağlıklıysa bence gerek yok başka dr. A git derim ben. Gebeliğin olmaması bi sorununun olduğu anlamına gelmez ki daha zamanı gelmemiştir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah sen bol bol dua et.
Canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah rahim filmi ben çektirdim 2 dk kadar bi regli Sancısı oluyor zaten toplam 5 dk Anca sürüyo korkacak bişey yok sonrasında Değişiyor kişiden kişiye ama benim kanamam olmadı Kiminde oluyormuş ama olması normalmiş
Canım benim tüm tahlillerim yapıldı gebeliğe engel bi durum varmı diye neye göre tedavi uygulamalıyız diye hiç bişeye başlamadan önce tüm tahlillerimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonra klomen ve çatlama iğnesiyle çok şükür ilk ayda hamile kaldım inşallah seninde sonuçların güzel çıkarTeşekkür ederim iyi dileklerin için karamelcim ,inş bende ağrısız atlatırım , senin ne için çekildi sonrasında değiliklik oldumu , yada öncesinde herhanhi bişey varmıydı
Kan testi yaptin mi?[/QUOTE]OTE="svqi, post: 38917007, member: 642185"]İnşallah canım
Kan testi yaptin mi?
Kan testi yaptırdım 140.1 çıktı dün dr.a gittim değerlerin çok düşük ya gec döllenme yada boş gebelik dedi tekrar kan verdim inşallah bebeğim vardır
arkadaşlar merhaba,
ben 4 aydır evliyim doktora gittim bir problemim olmadığını söyledi. adetime 1 gün var demin dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba bir ihtimal var mıdır?
canm bende 4 aydır evlıyım snın gıbı acele edyrm bende kıst cıktı ama olur dedı vıtamın apı verdı folık asıt var ıcınde gebelıge hzırlıyomus vucudu canmarkadaşlar merhaba,
ben 4 aydır evliyim doktora gittim bir problemim olmadığını söyledi. adetime 1 gün var demin dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba bir ihtimal var mıdır?
Kan sonucumu aldim yumurtladan snra 13. Gundu kan verdigim gun 113.41 cikmis iyi mi sizce
canm bende 4 aydır evlıyım snın gıbı acele edyrm bende kıst cıktı ama olur dedı vıtamın apı verdı folık asıt var ıcınde gebelıge hzırlıyomus vucudu canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?