- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Merhaba canım ben de cektirecegim korkuyorum erteliyorum ama çektin arkadaşlar çok kötü olmadığını söylüyor Şişli echomar i önerdilerKızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla((
Canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah rahim filmi ben çektirdim 2 dk kadar bi regli Sancısı oluyor zaten toplam 5 dk Anca sürüyo korkacak bişey yok sonrasında Değişiyor kişiden kişiye ama benim kanamam olmadı Kiminde oluyormuş ama olması normalmişKızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla((
slm arkadaşlar bende evde yaptım 3 gün kala belirgin ama tam koyu degildi dün yine yaptım yine aynı çıktı acaba hamılemıyım
merhaba arkadaşlar. uzun zamandır takip ediyorum . ben de buraya hamileyim diye yazmak istiyorum . 7 ay oldu doğum kontrol hapını bıraktım. 2 yıldır evliyim . bebek istiyoruz. doktora giittim 6 ay daha bekle öyle gel dedidoktor gene bir şey demiş iyi ya da kötü.
Kızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla((
Bugun doktora gittim. Ultrasonla bakti ve polikistik over oldugunu soyledi. Soka grdim cnku bu zamana kadar gittigim her doktor yumurtaliklarimin muazzam oldugunu soylemisti. Dunyam basima yikildi diyebilirim. Konu hakkinda bilgisi olan varmi
evet canım 3tane yaptım 3üde belirgin adetimde 1 gün geçti bakalım artık inş güzel haber alırız:)Daha belirginse var canım ben bugun kan verdim yarın sonucumu alıcam dr.um 2 sindede silikte olsa çıktıysa var demektir dedi. Umudunu kaybetme kan ver emin ol bence içinde süphe kalmasın
Ya daha ilk deneme amaa cok korktum. Umarim soyledigin gibidirYumurtların yavaş işlevini yerine getiremiyo ondan hamile kalamıyosun ilaç tedavisi görürsen korkulacak bişey yok canım. Tedavini ol en kısa hamiş olursun inşallah canım
evet canım 3tane yaptım 3üde belirgin adetimde 1 gün geçti bakalım artık inş güzel haber alırız:)
Ya daha ilk deneme amaa cok korktum. Umarim soyledigin gibidirTesekkurler rahatladim biraz
tatilde gideceğim inşallah. yasmin kullandım ben . keşke kullanmasaydım . genelde hep herkes aynı dertten muzdarip. kullananlar yaniBence başka dr.a git canım doğum kontrol hapı nı bıraktığın ay hamile kalıyosun doğurganlığı arttırıyo. Ama 3 ay bekle öyle çalışmalara başla ilacın etkisi 3 ay sürüyomuş bazı ilaçlarda bebeğe zarar verebilir. Kullandığın ilaç bitkiselse kalabilirsin hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?