• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

canım neyden şüphelendi ki rahim filmi istedi? Benimde küçük kistim vardı ve bendende istedi ben çektirmedim başka dr. A gittim ilaçla kisti yok etti. Yumurtların sağlıklıysa bence gerek yok başka dr. A git derim ben. Gebeliğin olmaması bi sorununun olduğu anlamına gelmez ki daha zamanı gelmemiştir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah sen bol bol dua et.

Kusura bakma giremediğim için yeni gördüm canım , Aslında haklısın aklım karıştı şimdi , her hangi bişeyden şüphelndiğini söylemedi ama neden olmuyo die artık araştırıcaz dedi , ultrasonda bakıyo herhangi bişey yok temiz ,

Canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah rahim filmi ben çektirdim 2 dk kadar bi regli Sancısı oluyor zaten toplam 5 dk Anca sürüyo korkacak bişey yok sonrasında Değişiyor kişiden kişiye ama benim kanamam olmadı Kiminde oluyormuş ama olması normalmiş

Teşekkür ederim iyi dileklerin için karamelcim ,inş bende ağrısız atlatırım , senin ne için çekildi sonrasında değiliklik oldumu , yada öncesinde herhanhi bişey varmıydı

OTE="svqi, post: 38917007, member: 642185"]İnşallah canım[/QUOTE]
Kan testi yaptin mi?

Teşekkür ederim iyi dileklerin için karamelcim ,inş bende ağrısız atlatırım , senin ne için çekildi sonrasında değiliklik oldumu , yada öncesinde herhanhi bişey varmıydı
Canım benim tüm tahlillerim yapıldı gebeliğe engel bi durum varmı diye neye göre tedavi uygulamalıyız diye hiç bişeye başlamadan önce tüm tahlillerimi yaptırdım çok şükür temiz çıktı sonra klomen ve çatlama iğnesiyle çok şükür ilk ayda hamile kaldım inşallah seninde sonuçların güzel çıkar

Kan testi yaptin mi?

Kan testi yaptırdım 140.1 çıktı dün dr.a gittim değerlerin çok düşük ya gec döllenme yada boş gebelik dedi tekrar kan verdim inşallah bebeğim vardır :KK43:[/QUOTE]

Tebrik ederim canım üzülme benimde 200 çıkmıştı sonra 800 ve 2000 lere çıkmıştı önemli olan iki günde olan artış 2 gü sonra tekrar yaptır inşallah sağlıkla alırsın kucağına

Kan testi yaptırdım 140.1 çıktı dün dr.a gittim değerlerin çok düşük ya gec döllenme yada boş gebelik dedi tekrar kan verdim inşallah bebeğim vardır :KK43:

Tebrik ederim canım üzülme benimde 200 çıkmıştı sonra 800 ve 2000 lere çıkmıştı önemli olan iki günde olan artış 2 gü sonra tekrar yaptır inşallah sağlıkla alırsın kucağına[/QUOTE]

Sağol canım inşallah rabbim o günleride nasip etsin bize.

arkadaşlar merhaba,
ben 4 aydır evliyim doktora gittim bir problemim olmadığını söyledi. adetime 1 gün var demin dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba bir ihtimal var mıdır? :(

arkadaşlar merhaba,
ben 4 aydır evliyim doktora gittim bir problemim olmadığını söyledi. adetime 1 gün var demin dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba bir ihtimal var mıdır? :KK43:

Daha çok yenisin canım adetinin geçmesini bekle seni çok iyi anlıyorum bende her ay senin gibiydim hep varmı acaba demekten ama Rabbim bir sene sonra nasip etti ama kalbi atmadi bozulmuş gebelikten kürtaj oldum ama şükürler olsun tekrardan nasip etti bol bol dua et ve kafaya takma Rabbim verecegi zamanı bilir inşallah en kisa zamanda saglikli hayırlı evlatlar nasip olur

arkadaşlar merhaba,
ben 4 aydır evliyim doktora gittim bir problemim olmadığını söyledi. adetime 1 gün var demin dayanamadım test yaptım negatif çıktı acaba bir ihtimal var mıdır? :KK43:
canm bende 4 aydır evlıyım snın gıbı acele edyrm bende kıst cıktı ama olur dedı vıtamın apı verdı folık asıt var ıcınde gebelıge hzırlıyomus vucudu canm

Normalde adetim yarin/ptesi gorunmektedir.
Iki gun once kan testi yaptirdim 11, 2 cikti deger ( evraktaki deger araligi 0-10 )
Bugun yeniden yaptirdik 12,09 cikti deger ( evraktaki deger araligi 0-5 )
Iki kat deger artisi olur diye umitlendik ama olmadi simdi kimyasal gebelik vs korkuyorum..Yada hamilemiyim tabi onuda bilmiyorum kafam cok karisik.Ne dersiniz tecrubeli arkadaslar varmi...

çok üzgünüm kızlar bugun tekrar test yaptım negatif çıktı sanırım hamile değilim ama adetım yıne gelmıyo napmalıyım sizce ? :(

canm bende 4 aydır evlıyım snın gıbı acele edyrm bende kıst cıktı ama olur dedı vıtamın apı verdı folık asıt var ıcınde gebelıge hzırlıyomus vucudu canm

haklısınız arkadaşlar Allah hepimize anne olmayı nasip eder inşallah. ben sağlıkcıyım zaten oyüzden doktorumla konuşmuştum evlenmeden 3 ay önce folikasite başla demişti yani bayadır içiyorum. herkes takma ozaman olur diyo ama adetimden onraki ilk 15 gün takmıyorum fakat son 15 gün kala kafayı yemek üzere oluyorum...

Back