- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
inşallah. neden bir test yapmayı denemiyorsun?Kızlar adetim 2 gün gecikti kasıklarım da garip hafif ağrı var arada oluyo. Sürekli uykum geliyor kendimi hep yorgun hissediyorum. Başım dönüyor. Akıntım arttı. Karnım çok şiş herkes hamile olabileceğimi soyluyor. Sizce olma ihtimalim var mı? (Özel Günleri atlamadık)
Adetin de gecikmis bence hemen bi kan testi yaptir :) ins hamilesindirKızlar adetim 2 gün gecikti kasıklarım da garip hafif ağrı var arada oluyo. Sürekli uykum geliyor kendimi hep yorgun hissediyorum. Başım dönüyor. Akıntım arttı. Karnım çok şiş herkes hamile olabileceğimi soyluyor. Sizce olma ihtimalim var mı? (Özel Günleri atlamadık)
Canim en iyisi idrar testi yap o zaman umarim hamilesindir Allah isteyen herkese nasip etsin ins
Adetin de gecikmis bence hemen bi kan testi yaptir :) ins hamilesindir
Akıntın nasıl dı ? şeffaf parlak gibi mi?
neden test yapmıyorsun?
hamile de olabilirsin olmayabilirsin de
inşallah. neden bir test yapmayı denemiyorsun?
adetim geçti diyorsun erken değilTest erken dediler bekliyorum.
Cnm ne kadar zamandir isttsnz bilmyrm ama ben iki yil bekldgm icin bu belirtleri cok yasadm adet gecnceki belrtlerle hamlelik belirtileri ayni maalesef seni cok iyi anlyrm ins. Hamilesndr ama bende duydgm her belirtiyi yasardm hayirlisiyla ins. Hamileliktir
mat beyaz çoğunlukla hamilelik belirtisidirMat beyazdı.
Ne alaka canim gecikme. Olmus hmde 2 gun bnm hamileligimde gununde cikmisti adet gunumdu yap…Test için erken değil mi canım yapmak istiyorum çıkmaz diyor lar.
Testim var aldım bekle dedi eczacı ondan bekledimerken değil çıkar bence .adete 1-2 gün kala bile silik çıkıyo 2. çizgi.evde hiç testin yok mu?
Tamam canım yapayim o zaman sağol. Yarın ilk idrarla yaparımNe alaka canim gecikme. Olmus hmde 2 gun bnm hamileligimde gununde cikmisti adet gunumdu yap…
Tm canim haber vermeyi unutma. .Tamam canım yapayim o zaman sağol. Yarın ilk idrarla yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?