- 14 Ocak 2015
- 23
- 4
- 18
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Cnmm bnde yarn adet olcm normaldd ama hic sancm yokk bi kc gun once hafif vardi ama adet olucak gibi defilm.goguslerm aciyo sdece..
Ins cnm bnde olmadim smdi gdip test alicam.Bu saat oldu hala olmadım , ama adet ağrılarım gibi ağrılarım var bugün olmam gerekiodu , yatın olursam gene büyük bi hayatl kırıklığı olcak , inş olmam inşş olmammm , inşallah olmayızzz
Ins cnm bnde olmadim smdi gdip test alicam.
Cnm yaptm test negatf ckti.ama hala adet olcak gbi degilim.bikac gun sonra glmezse adetim tekrarliycam testi.erken yapms olablrmiyim?bgun gecikmemin 2.gunu.İnşallah hamilesindir
Bende gidip kan testi yaptrmak istiyorum , inşalaahh hamileyizdirr,
Cnm idrar testi yaptim sabah.negatif cikti.ama adet olcak gbi degilim.sdece goguslerm sis ve aciyor.
Cnmm bnde test yaptm negatf cikti.ama haka adet belrtisi yok.sen kanmi yaptrdin.Kızlar hamile değilmişimm 0.106 çıktı adette olmadım halaa çok ümitlenmiştim
Cnmm bnde test yaptm negatf cikti.ama haka adet belrtisi yok.sen kanmi yaptrdin.
Malesef yine adet oldum.moralm cok bozuldu.o kdar heveslenmistim ki gecikti diye.bi daha asla heveslenmicem asla
Malesef yine adet oldum.moralm cok bozuldu.o kdar heveslenmistim ki gecikti diye.bi daha asla heveslenmicem asla
Amin cnm insallah allahim banada bu duyguyu tattitsin..Üzülme canım zamanı değilmiş demekki dua et rabbim sana sağlıklı hayırlı doğru zamanda evlatlar nasip etsin. Hayırlısı buymuş demekki şuan için.
İnşallah canım rabbim isteyen herkesi bu güzelliklerden mahrum etmesin seninde en kısa zamanda inşallah güzel haberini alırız...Amin cnm insallah allahim banada bu duyguyu tattitsin..
Cnm sen normal yollami kaldin hamile tedaviylemi?İnşallah canım rabbim isteyen herkesi bu güzelliklerden mahrum etmesin seninde en kısa zamanda inşallah güzel haberini alırız...
Cnm sen normal yollami kaldin hamile tedaviylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?