• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

slm arkadaşlar bende evde yaptım 3 gün kala belirgin ama tam koyu degildi dün yine yaptım yine aynı çıktı acaba hamılemıyım

Kızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla :(((

Kızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla :KK43:((
Merhaba canım ben de cektirecegim korkuyorum erteliyorum ama çektin arkadaşlar çok kötü olmadığını söylüyor Şişli echomar i önerdiler

Bugun doktora gittim. Ultrasonla bakti ve polikistik over oldugunu soyledi. Soka grdim cnku bu zamana kadar gittigim her doktor yumurtaliklarimin muazzam oldugunu soylemisti. Dunyam basima yikildi diyebilirim. Konu hakkinda bilgisi olan varmi :110:

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır takip ediyorum . ben de buraya hamileyim diye yazmak istiyorum . 7 ay oldu doğum kontrol hapını bıraktım. 2 yıldır evliyim . bebek istiyoruz. doktora giittim 6 ay daha bekle öyle gel dedi :( doktor gene bir şey demiş iyi ya da kötü.

Kızlar merhaba benimde tecrübenize ihtiyacım var , 15 aylık evliyim 6aydır korunmuyoruz amaa bebiş yok , doktor rahim filmi çekicez dedi bu ay çok korkuyorum bu konuda bilgisi plan varmı ağrısı çok mu fazla :KK43:((
Canım öncelikle geçmiş olsun en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah rahim filmi ben çektirdim 2 dk kadar bi regli Sancısı oluyor zaten toplam 5 dk Anca sürüyo korkacak bişey yok sonrasında Değişiyor kişiden kişiye ama benim kanamam olmadı Kiminde oluyormuş ama olması normalmiş

slm arkadaşlar bende evde yaptım 3 gün kala belirgin ama tam koyu degildi dün yine yaptım yine aynı çıktı acaba hamılemıyım

Daha belirginse var canım ben bugun kan verdim yarın sonucumu alıcam dr.um 2 sindede silikte olsa çıktıysa var demektir dedi. Umudunu kaybetme kan ver emin ol bence içinde süphe kalmasın

merhaba arkadaşlar. uzun zamandır takip ediyorum . ben de buraya hamileyim diye yazmak istiyorum . 7 ay oldu doğum kontrol hapını bıraktım. 2 yıldır evliyim . bebek istiyoruz. doktora giittim 6 ay daha bekle öyle gel dedi :KK43: doktor gene bir şey demiş iyi ya da kötü.

Bence başka dr.a git canım doğum kontrol hapı nı bıraktığın ay hamile kalıyosun doğurganlığı arttırıyo. Ama 3 ay bekle öyle çalışmalara başla ilacın etkisi 3 ay sürüyomuş bazı ilaçlarda bebeğe zarar verebilir. Kullandığın ilaç bitkiselse kalabilirsin hemen.

canım neyden şüphelendi ki rahim filmi istedi? Benimde küçük kistim vardı ve bendende istedi ben çektirmedim başka dr. A gittim ilaçla kisti yok etti. Yumurtların sağlıklıysa bence gerek yok başka dr. A git derim ben. Gebeliğin olmaması bi sorununun olduğu anlamına gelmez ki daha zamanı gelmemiştir rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah sen bol bol dua et.

Bugun doktora gittim. Ultrasonla bakti ve polikistik over oldugunu soyledi. Soka grdim cnku bu zamana kadar gittigim her doktor yumurtaliklarimin muazzam oldugunu soylemisti. Dunyam basima yikildi diyebilirim. Konu hakkinda bilgisi olan varmi :110:

Yumurtların yavaş işlevini yerine getiremiyo ondan hamile kalamıyosun ilaç tedavisi görürsen korkulacak bişey yok canım. Tedavini ol en kısa hamiş olursun inşallah canım

Ben bişey sorucam geç döllenme olunca bebek 5 haftalık olması Gerekirken geriden geliyor ya araştırdım açığı kapatıyor diyo. Yani bebek olması gereken haftaya hızlı mı büyüyo açığı nasıl kapatıyo anlamadım.

evet canım 3tane yaptım yaptım 3üde belirgin ve 1 gün geçti adetimden inş güzel haberler alırız:)

Daha belirginse var canım ben bugun kan verdim yarın sonucumu alıcam dr.um 2 sindede silikte olsa çıktıysa var demektir dedi. Umudunu kaybetme kan ver emin ol bence içinde süphe kalmasın
evet canım 3tane yaptım 3üde belirgin adetimde 1 gün geçti bakalım artık inş güzel haber alırız:)

Yumurtların yavaş işlevini yerine getiremiyo ondan hamile kalamıyosun ilaç tedavisi görürsen korkulacak bişey yok canım. Tedavini ol en kısa hamiş olursun inşallah canım
Ya daha ilk deneme amaa cok korktum. Umarim soyledigin gibidir :KK19: Tesekkurler rahatladim biraz

Bence başka dr.a git canım doğum kontrol hapı nı bıraktığın ay hamile kalıyosun doğurganlığı arttırıyo. Ama 3 ay bekle öyle çalışmalara başla ilacın etkisi 3 ay sürüyomuş bazı ilaçlarda bebeğe zarar verebilir. Kullandığın ilaç bitkiselse kalabilirsin hemen.
tatilde gideceğim inşallah. yasmin kullandım ben . keşke kullanmasaydım . genelde hep herkes aynı dertten muzdarip. kullananlar yani

Iyi geceler Biz eşimle Kasım 14 de ilişkiye girdik benim 5 aralıkta adet olmam gerekiyordu ama olmadım şüphelendim idrar testi yaptım pozitif çıktı ama 15 aralıkta şiddetli kasık agrisiyla tuvalete gittim kan ve parçalar geldi düşük yaptığımı anladım 10 gün sonra 2 Tane idrar testi yaptım negatif çıktı ama çok uykusuzluk çekiyorum sürekli uyuyorum yorgunluk var emin olamadım 5 ocakta kan testi yaptırdım oda negatif çıktı sanki göbeğimde büyüyor hamilemiyim acaba cevap verirseniz çok sevinirim ayrıca adet de oldum ocağın 3 ünde

merhaba size de sormak istiyorum testi bu aksam yaptım bat a 2 gün var

Eklentiler

• 10408895_10152945814096668_3207435880016735233_n.webp
    10408895_10152945814096668_3207435880016735233_n.webp
    44,9 KB · Görüntüleme: 105
kızlar meraba ben yenı katıldım bsey sormak ıstıyorum sıze adetım normalde duzenlıdır ama bu ay sekız gun gecıktı dorduncu gun ıdrar testı yaptım negatif cıktı acaba dogrumudur ? uada erkn mı yapmısım testı ve hala adet olmadım ben tekrarlmyada cekınıyorum aynısı cıkar dıye yardmcı olur musunuz ?

Back