- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
2 gün kala açık kahve olarak başlıyor adete birgün kala ya da adet günü koyu kahve oluyor, sonra da kanama başlıyorYa bende diyorm bu ne tam kahverengi mi oluyo ama koyu kahverengi mi yoksa ack mi
Anladm canm neyse hepimiz icin hayirlisi olsun sonclarimiz pozitif olr insallah2 gün kala açık kahve olarak başlıyor adete birgün kala ya da adet günü koyu kahve oluyor, sonra da kanama başlıyor
inşaallah canım... insan umut etmediğinde oluyor hep, benim bu aydan hiç umudum yoktu, hala da yok ama günüm geçti bekliyorum 15 inden önce test yapmicamAnladm canm neyse hepimiz icin hayirlisi olsun sonclarimiz pozitif olr insallah
Kac gun gectiinşaallah canım... insan umut etmediğinde oluyor hep, benim bu aydan hiç umudum yoktu, hala da yok ama günüm geçti bekliyorum 15 inden önce test yapmicam
ikiKac gun gecti
Bende iki gun gecince yapmstm biraz sabirsizimdir ben
ben iki gün daha bekliycem. kadınlar klübünün ovulasyon günü hesaplayıcısı var ya ordan hesaplama yaptım ayın 15 inde gebelik testi yapabilirsiniz yazmış.Bende iki gun gecince yapmstm biraz sabirsizimdir ben
Hmm anladm canm hayirlisi olsun iyi haberlerini bklyrmben iki gün daha bekliycem. kadınlar klübünün ovulasyon günü hesaplayıcısı var ya ordan hesaplama yaptım ayın 15 inde gebelik testi yapabilirsiniz yazmış.
inşallah canım cümlemize en hayırlı zamanda nasip olsun.Hmm anladm canm hayirlisi olsun iyi haberlerini bklyrm
Amin insallahinşallah canım cümlemize en hayırlı zamanda nasip olsun.
Canm kan testi yaptrsana inşallah psikolojik degldr ama silik cizgi cikti dysn buda pskolojk değil ya benm de cikti ikinci czgi ama hasta oldm iste anlamadmBenim 5. Günümdü bugün ve adetimin geciktiği 1. Günden itibaren kasıklarım da batma oluyo adet olacakmışım gibi arada hafif sancım oluyo karnımda gören 4 aylık gibi duruyor diyo ve adet olmadım silik çizgide çıktı. Baş dönmem var arada mide bulantım oluyo bazı kokular ağır geliyor iştahım azaldı yemek yiyemiyorum acaba psikolojik mi bunlar
Canm kan testi yaptrsana inşallah psikolojik degldr ama silik cizgi cikti dysn buda pskolojk değil ya benm de cikti ikinci czgi ama hasta oldm iste anlamadm
Kalp atışını 8 haftada duyarım dogrumuhayırlı olsn hamilelik kişiden kişiye değişir canm kusmaya bilirsn bence doktora gt aksatma
Bugün yine test yaptım silik çizgi daha belirgin çıktı. 3 gün geçti diğer testin üstünden çizgi yine silik çıktı kafam karıştıkesin hamile miyim ki şimdi ben
Kan testi yaptır biran önce canım. Kendine işkence ediyorsun ya
Canm cogu kisinin silik cikiyo bencede kan testi yaptr bende silik cikti dun hasta oldm bugn bitti bende kan testi yaptrmayi dsnyrmBugün yine test yaptım silik çizgi daha belirgin çıktı. 3 gün geçti diğer testin üstünden çizgi yine silik çıktı kafam karıştıkesin hamile miyim ki şimdi ben
Canm cogu kisinin silik cikiyo bencede kan testi yaptr bende silik cikti dun hasta oldm bugn bitti bende kan testi yaptrmayi dsnyrm
bend edayanamadım bugun kan testı yaptırdm adetıme 8 gun var 3.36 cıktı sonuc accaba hamılemıym ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?