- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi MoonfacedMom
-
Stresten bence canım bugun testi tekrarla bakalım koyulascak mi fotosunu koysana bak benim 4 gun geçince boyle cikmisti ama 2saniyede hemen çıkıyo
Yaptın mi canım tekrar testYok canım benim bu kadar belirgin değil yarın test alıp denicem tekrar ona göre dr a randevu alıcam
Yaptın mi canım tekrar test
ilk idrar şart deilki canım ben aksam üstü yapmıstım öğrendiğimde şimdi de bakabilirisnAldım yarın ilk idrarımda yapıcam canım
ilk idrar şart deilki canım ben aksam üstü yapmıstım öğrendiğimde şimdi de bakabilirisn
bende bisey sorcam size dün test yaptım 2. çizgi silik bi şekilde çıktı ama belli oluyo çizgi ama bugün adet oldum çözemedm bu durumu
benm adetim 2 gün geçmşti o yüzden yaptm iste silik bir ikinci cizgi cıktı sevndm ama bugn adet oldm anlayamadm hamileykende hasta olunablyms acaba kan testi yaptrsam mıTestlerin yanılma payı var gecen ay benim öyle oldu adet günüm geçmemişti sonra testi tekrarladım çizgi yoktu adetim 2 gün gecikti sonra adet olmuştum. Adet geciktikten sonra doğruluk payı artıyor.
Öyleyse yaptır canım ben de yarın yapıcam. İnşallah üstüne görmüşsündürbenm adetim 2 gün geçmşti o yüzden yaptm iste silik bir ikinci cizgi cıktı sevndm ama bugn adet oldm anlayamadm hamileykende hasta olunablyms acaba kan testi yaptrsam mı
inşallah yaa o kadar sevndk ki ikinci cizgi öyle belli olnca bugnde adet olnca ne yapcagımı sasrdm hamile miyim değil miyim inşallah pozitif cıkar senindeÖyleyse yaptır canım ben de yarın yapıcam. İnşallah üstüne görmüşsündür
hayırlı olsn hamilelik kişiden kişiye değişir canm kusmaya bilirsn bence doktora gt aksatmaMrb 6 haftalık hamileyim ama hiç kusmuyorum Dr gitmedim
İnşallah canım. Kanaman nasıl normal adetteki gibi mi ?inşallah yaa o kadar sevndk ki ikinci cizgi öyle belli olnca bugnde adet olnca ne yapcagımı sasrdm hamile miyim değil miyim inşallah pozitif cıkar seninde
Mrb 6 haftalık hamileyim ama hiç kusmuyorum Dr gitmedim
evet normal ama ağrım cok var normaldede agrım olr ama ilk oldgm andan 1-2 saat sonra geçer bi daha tekrarlamaz ama şuan bacaklarm felanda cok ağrıyo su üstüne görme olayı olabilr mi yada hamileyken adet olanlardan mıyımİnşallah canım. Kanaman nasıl normal adetteki gibi mi ?
2 ay olmus bence atmstr yarn bi hastaneye git kafan karısmasnArkadaşlar 13 kasımda 9+1 deyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum malesef. 31gün sonra adet oldum ve yarın tam 2ayolacak kürtaj olalı. Az önce test yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok mutluyum fakat korkuyorum.sorum şu ki vücut hala beta hcg hormonunu atmamış olabilir mi? Bu test beni yanıltır mı? Lütfen bir fikir verin. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...
evet normal ama ağrım cok var normaldede agrım olr ama ilk oldgm andan 1-2 saat sonra geçer bi daha tekrarlamaz ama şuan bacaklarm felanda cok ağrıyo su üstüne görme olayı olabilr mi yada hamileyken adet olanlardan mıyım
ya zaten su idrar testndeki cizgi olmasa değilim dicem direk bi arkadasma gösterdm onunda aynı sekilde cıkmsYok canım üstüne görme çok az geliyo bide su gibi oluyo kanaman 3 gün deb fazla sürmüyo. Soğuk aldıysan ağrın artar. Şüpheleniyosan kan testi yaptır bence değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?