hamile miyim?

Valla sabrına hayran kaldım ben gebeliğimi öğrenene kadar 5-6 test yapmışımdır heralde aynı dönem içinde

Her ay aynı şekilde geçiyordu her günüm testle bu ay önemsemedim ondan yapmadım canım tabi çok istiyorum olmasını ama sabrettim :)

Ahahahalenangel8, post: 38771906, member: 234808"]Valla sabrına hayran kaldım . n gebeliğimi öğrenene kadar 5-6 test yapmışımdır heralde aynı dönem içinde [/QUOTE]
Ahahaha kiz aynen bnde kirmizi cizgiyi gordum onu koyulatana kadar 10 jere yaptim. .

Ben hamile kalmadan once 1 hafta gecmisti 5 6 tane yapmisstim hepsi negatif cikti sobrada adet oldum psikolojik di herhalde

Pskolojiktir tabi bende de oyle olmustu adetim.bir hafta gecti test yaptim hep negatiff ama ayni hamile gibiydim

Evet var cunku benmde cok hafif cikmisti ikici cizgim o cubugu hala sakiliyorum gerci bes haftalik gebeyim

Daha önce adetim geçmeden yapmıştım oda silik çıktı ama adet oldum bu adet günümden 2 sonra bunun doğruluk payı daha yüksektir diye çok umutluyum inşallah ben de hamişimdir.

Geceden beri altım da batma oluyor kasıklarım da batma oluyo. İçimde daralıyo sanki göğsüme baskı var gibi.

Geceden beri altım da batma oluyor kasıklarım da batma oluyo. İçimde daralıyo sanki göğsüme baskı var gibi.
Stresten bence canım bugun testi tekrarla bakalım koyulascak mi fotosunu koysana bak benim 4 gun geçince boyle cikmisti ama 2saniyede hemen çıkıyo

Eklentiler

• image.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 215
Stresten bence canım bugun testi tekrarla bakalım koyulascak mi fotosunu koysana bak benim 4 gun geçince boyle cikmisti ama 2saniyede hemen çıkıyo

Fotoyu yükleyemedim görüntü kalitesi yüksek diye. Yarın tekrarlıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…