• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile miyim?

Arkadaşlar 13 kasımda 9+1 deyken bebeğimin kalbinin durması sebebiyle kürtaj oldum malesef. 31gün sonra adet oldum ve yarın tam 2ayolacak kürtaj olalı. Az önce test yaptım belirgin bir şekilde çift çizgi çıktı. Çok mutluyum fakat korkuyorum.sorum şu ki vücut hala beta hcg hormonunu atmamış olabilir mi? Bu test beni yanıltır mı? Lütfen bir fikir verin. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkürler...

Çizgiler belirginse yanılma payı düşük canım. İnşallah bebişin sıkı tutunur bu sefer seni bırakmaz canım. Yine kan testi yaptır istersen emin olursun

o hamileliğinde düşük yaptı ama simdi tekrar hamile ben resmini attıgımda bana direk hamilesin dedi
üstüne görme normal adet kanaması gibi olmuyor canım. hafif kahverengi ya da pembemsi su gibi oluyor çok açık renkte ama...

Dun yapmstm normalde 9unda olmam gerekyodu 2 gun gecnce yapiyim dedm yaptm 2. Czgi cikti ince bi seklde ama gzkyo bgnde adet oldm
o testin şöyle bir açıklaması olabilir: adet zamanlarında hormon seviyesi yükselir. adet gününe yaklaşırken hormonlar yükselmeye başlar ve muhtemelen hormonların yükseldiği için o hafif çizgi çıktı.

o testin şöyle bir açıklaması olabilir: adet zamanlarında hormon seviyesi yükselir. adet gününe yaklaşırken hormonlar yükselmeye başlar ve muhtemelen hormonların yükseldiği için o hafif çizgi çıktı.
Ben biraz umtlenmek istyrm ama ben vu testi gecen ayda yaptm hatta yaptgm gun hasta oldm gecen ay negatfti valla kafam cok karisik bilmiyorm ama hamile olma ihtimalini dusunmek istyrm

Ben biraz umtlenmek istyrm ama ben vu testi gecen ayda yaptm hatta yaptgm gun hasta oldm gecen ay negatfti valla kafam cok karisik bilmiyorm ama hamile olma ihtimalini dusunmek istyrm
kendini bu moda sokma bence, insan daha çok hayal kırıklığına uğruyor sonra... adet olmuşsan hamilen olman imkansız

kendini bu moda sokma bence, insan daha çok hayal kırıklığına uğruyor sonra... adet olmuşsan hamilen olman imkansız
Canm bende arastrdgm icn bi ihtimal dusunyrm bu sitedeki bir cok topikte var adet olmaya devam edp hamile olan ben sadece bi umt varsa vardr yoksa yoktr yani tabi ki uzuldm ama soncta bi sorn yok ve hamile kalcam eninde sonunda

Canm bende arastrdgm icn bi ihtimal dusunyrm bu sitedeki bir cok topikte var adet olmaya devam edp hamile olan ben sadece bi umt varsa vardr yoksa yoktr yani tabi ki uzuldm ama soncta bi sorn yok ve hamile kalcam eninde sonunda
amin inşallah... o zaman bir kan testi yaptır varsa kesin çıkar

İnsallah dusunyrm yaptrmayi bi kac gun bekleyip yada idrar testi yapip oyle gtcem
adetin bitsin idrar testini yenile, yine çift çizgi çıkarsa kan testi yaptır
Ha bide bu ay syle bsy oldu dun aksam kahverengi bi akntm oldu bende tutunma kanamasi herlde dedm sabah adet olmstm benm adetten once boyle bisey hic olmadi direk adet olrm yani

Ha bide bu ay syle bsy oldu dun aksam kahverengi bi akntm oldu bende tutunma kanamasi herlde dedm sabah adet olmstm benm adetten once boyle bisey hic olmadi direk adet olrm yani
o kahverengi akıntı benim de bazen adetlerimden önce oluyor, bazen de direkt kanama oluyor. önceki adetten kalan eski kanmış o

Back