• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

hilal sanki 5 dk sonra adet olucak gibiyim yaa napıcam ben yatamıorumda :( ağrı kescimi içsem?

Son düzenleme:
off daha şimdiden içim içimi yemeye başladı nasıl dayanıcam ben :( uyuyamıyorum bile yaa :14:

canım bence acele etme yıllarca bu an için nefes alan bir sürü insan var beklemeyi bilmen lazım bebek öyle kolay olmuyormuş ben ögrendim sen şimdiden stres yaparsan olmaz bence sakin ol kafandan atmaya çalış

ayy aseton madem tecrübelisin bizi bi aydınlat canım vajinanada alttan alttan kramp giriyomu ben hafiften bi sinir oldum yani :(

canım o bendede oluyodu hani regl öncesi sancı gibi.ben ona yoruyordum ama aynı zamanda felaket bi göğüs şişliği ve ağrısından yüzüstü yatamama oluyor mu?bence en belirgin belirtiler bunlar

kızlar bilinçaltımı yaptım bilmiyorum ama rüyamda bebeğim olmuştu erkek çocuğu eşime çok benziyodu... doğum yaptım diye annemler kayınvalidemler falanda gelmiş...hepsi bebeği seviyolar falan...

insallah hayal kırıklığına uğramazsınız kac aydır deniyorsunuzda bukadar sabırsızsınız adetine 9 gün varsa daha yumurta yeni dölleniyordur adet 5gün gecmeden belirti göstermez diyor bütün doktorlar eşlerinizide heyecanlandırıyorsunuz yaklasık 4yıldır bende her ay test yaptım her ay belirtileri yasadım gibi geldi bana ama hep yanıldım sonu hüsrandı adetm 3gün gecdi ama test yapmıyorum yapmıycamda hayırlısı olsunnn herkes için

canım haklısın gerçekten ama 4 yıldır sen bunu yapıosan ilk denememde olsa bukadar heyecanlı olmam normal değilmi? ayrıca 4 yıldır denediğini söylüyosun canım fizyolojik olarak benzer olduğumuzu nerden biliyorsun yada forumları okudunmu ayrıca ALLAH korusun küçümsemiyorum ama 1 kere tecavüze uğrayan yada zevk suyundan bile denk gelip hamile kalan insanlar var canım oyüzden tüm bayanların ümit etmesi ve eşlerininde buna eşlik etmesi gayet normal ve doğal bişi... Bu tamamen fizyolojik herkesin bedeni farklı ve herkesin bedeni farklı tepkiler verir ama bazen bazı şeylerde belirtiler sabittir biraz forumu karıştırırsan aslında adet öncesi belirtiler olduğunu bulabilirsin. yani demeye çalıştığım grip olcağımız zaman üşürüz titreriz boğazımız acır hapşırırız bunlar herkeste aynı olan belirtilerdir. gebeliğide bunun gibi düşün canım.. kesin olabilir demiyorum dediğin gibi psikolojikte olabilir ama tamamiyle karamsar olupta hiçbirşeyi takmıyorum moduna girmeyi ben kendi adıma doğru bulmuyorum. ve hamilelikten bahsediyoruz tabiki adetin gelmeyecekse adet olmayacaksan vücudun gebeliğe hazırlıyorsa kendini bişeyler farklı olucaktır diye düşünüyorum... ve adet günüme kadar kendimi dinliycem vücudumdaki tepkilere kulak vericem duyarsız kalmıycam olmasada çok mutsuz olmuycam olursa bebeğimde benimle kocişimle beraber büyüycek... eğer olmazsada artık önümüzdeki maçlara odaklanıcaz :16:

inşallah canım... ben bugün düşündüm canım son olarak haftasonu test yaptırmaya karar verdim. sende durumlar nedir?

benim ayın 15-16 sı gibi olmam lazım o yüzden cuma bile yaptırabilirim canım :) bu arada bugün öğrendimki sağlık ocaklarında ücretsizde yapılıyormuş kan testi... boşuna 40 tl bayılmışım :S

cnm boşver evet bedava yapılıo ama ilgilenen yok anlatan yok ve sonuçları geç alıosun belkide sonraki gün özel en iyisi bence ama sen şimdi değerini bilion bi dahakini sağlık ocağına git bakalım yükselmişmi eğer yükseldiyse adetin 1 hafta geçsin yine doktoruna gidersin umarım yükselmiştir

Back