• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

evet canım bende ona şaşırdım gebeliği negatif olanların genelde 0.1 falan çıkıyor bende neden böyle bi sonuç çıktı bilmiyorum... adetime daha 9-10 gün var canım yinede içimdeki ışık sönmedi bitanede idrar testi aldım onuda 1,5 hafta sonra yapıcam evde bulunduruyorum :(

canim yaaa no stresss:))hersey guzel olucak ALLAH izni ile,ALLAH gonlune gore versin arkadasim insallah bebisin seninledirr:49::49:

inanınki kafam karıştı 2 gün sonra tekrar gidip doktora sormadan kendim baktırcam değer yükseldimi diye... eğer yükselme varsa ümitlenicem yok hala aynıysa dahada bakmıycam :(

canım daha çok erken bende baya baktım nette kanda 2 3 gün kala bile gözükmeyen varmış moralini bozma belirtilerin nasıl şuan

canım kasık ağrım we bacak ağrım dewam ediyor gazım hala war! Birde kabızlık başladı canım bacaklarımın agrısı ayaklarımin altına kadar wuruyo bel ağrısıda war hafiften,bulantı war ama yoğun değil

canım hiiiç üzülme zaten yoksada hayırlısı buymuş ama daha çok erken bi araştır nette adeti geçipte gözükmeyen bir sürü insan var kan testi kesin diyorlar ya bazıları için geçerli değil canım bende istiyordum yaptırmayı ama bunları okuyunca amaaaann bekleyeyim dedim sende bekle şimdi hesaba göre rahmine yeni yerleşti belkide yerleşio daha ondan sonra kana geçiyor tatlım...hayırlısı inş bebeişin seninledir

canım benm bugün itibariyle 10 gün var ağrım geçmişti bugün yine başladı ama yumurtalıklarımdan indi rahmim ağrıyo resmen ben dedim ya hormon bozuklugu vardı geçen aylarda onun kalıcımı yoksa o aya mı ait bi yükselme olup olmadıgını bilmediğim için umut edemiyorum..ama bugün midem bulanıyordu bu hamileleik için erken bende ben üşüttüm dedim ama burda bayan arkdaşlar erken yumurtlaman olmuş başlar hiç belli olmaz diyip beni umutlandırdı :((:

evet canım bende ona şaşırdım gebeliği negatif olanların genelde 0.1 falan çıkıyor bende neden böyle bi sonuç çıktı bilmiyorum... adetime daha 9-10 gün var canım yinede içimdeki ışık sönmedi bitanede idrar testi aldım onuda 1,5 hafta sonra yapıcam evde bulunduruyorum :(

canım eğer adetlerin düzenliyse sen daha en fazla 4-5 gün önce yumurtlamışsın ve eğer hamileysen bile bugünlerde net sonuç çıkması imkansız.sabret adetin geçsin öyle test yap

canım öyle şeyler okudumki umutlanmamak elde değil oyüzden dediğin doğru biz en iyisi ya adet gününde yada eger hala olmadysak 2 gün sonra kan yaptıralım sonra ümidi keselim :2:

canım öyle şeyler okudumki umutlanmamak elde değil oyüzden dediğin doğru biz en iyisi ya adet gününde yada eger hala olmadysak 2 gün sonra kan yaptıralım sonra ümidi keselim :2:

ben pkolu olmama rağmen her duyduğum belirtiyle umutlanıyorum canım anlıyorum senii. sadece sabırrrrr :ssz:

nee adet gecikmesinin 5.günümü? Ben o güne kadar kocişime we testlere gerek kalmadan beyin gücümle hamile kalır bide ùstüne doğururum canım :52: canım hilal doğru söylüyo bebiş ben gelcem artık diyosa pkoda kimmiş dağıtır vallai ya takma kafana dicem ama ben söyleynce pek inandırıcı olmuyo eşiminde kafası karıştı zaten sen hamilemisin değilmisin diyip duruyo onada acıyorum :43:

canım doktorlar bile belirti olrak önce adet gecikmesini soruyorlar öyle 1-2 gün diyeni çok ciddiye almıyorlar bile.
doğumevinde çalışan bi arkadaşım var geçenlerde gittim kan vermeye doktora 10 gün gecikmiş de dedi.

cnm kan tahlilleri ile ilgili konulara bakıorumda adetine 5 gün kala 0 ı görüp aslında hamiş olanlar varmış doktor demedimi sana peki daha erken flan die yumurtlama gününü hesaplayıp bunları değerlendirseydi için rahatlardı

Back