• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

bişe çıkmazsa kızma bana ama cnm tam negatif sonuçlar için hep 0.100 gibi rakamlar var fark ettiysen senin rakamsa yükselmeye meyilli :D hatta bi bayanın aynı seninle 6 gün laka olmuş sonra çıkmış 1 gecede değişen olmuş sen yarın git git :DDDD

canım ben testi dün öğlen 4 te verdim 5,30 da aldım aslında yarın değerimde yükselme olması lazım normal şartlar altında hamileysen bildiğim kadarıyla 2 günde 1 yükselme oluyor doğrumu biliyorum? bak şimdi içime kurt düştü yine :)

aynen mayaiolp sende katıl canım bize yoksa biz yarın kan testinde bulucaz kendimizi :D birinin frenlemesine ihtiyacımız var :34:

evet evet aynısı yaa offf bebeğimiz varda düşüyo olmasın malum karın ağrısı pek hayra alamet değildir :S

hiiiiiiiiiii nasıl yaptın yaaa dikkat etsene azcık vallai benim durum şüpheli olduğu için kocamla şakalaşmıyorum bile ters bi hareket olur diye korkuyorum :14: noldu çabuk anlat bakıym nasıl düştün? :18:

cnm yumurtlama günlerinde hamile kalınır bu günleri hesaplaya biliyorsan o günler ilişkide bulun...ama hesaplayamayan yada düzensiz olan kişiler için bu günleri kaçırmama adına böylesi daha iyi..hee birde şu sebebi var erkeklerin sperm hareketliliğini sağlıyormuş günaşırı ilişki..merağını giderebildim umarım :D

Anladim, hesapladikdan sonra gün asiri devam etmek nededendir diye merak ettim, :))))

yaaa çok komikti küçük bi kız saçını örmemi istedi oturmadaydık arkadaşlarda buralar çok soğuk yere oturma dedim sen kanepeye otur ben yukarı otururum dedim(yaslandıgımız yer varya onun üstüne tabi arkası duvardı ondan korkmadım)neyse saçı bitti bi kalktı aniden allahımm ben hooop arkaya ayakları diktim sadece sırtım pencerenin mermerine sıyrıldı yani sonuçta koltuga oturdum yine hop die belimde yada karnımda bi zıplama dahi hissetmedim ama ev sahibi çok üzüldü ya hamişsen diye :(

off benimi bile burdan içim acıdı azcık dikkat et sende canım şu riskli dönemi atlatalım ondan sonra hopluyomusun zıplıyomusun ne yapıosan yap benim bile burdan içim gitti ya hamileysen diye :( hilal vajinamda kasıklarımda kramplar var canım ben çıkıyorum uyusam iyi gelir belki yarında bi duruma bakıcam ona göre haber ederim zaten test yaptırdım veya yaptırmadım diye ama büyük ihtimalle biraz daha bekliycem :( iyi geceler kızlar...

ayy aseton madem tecrübelisin bizi bi aydınlat canım vajinanada alttan alttan kramp giriyomu ben hafiften bi sinir oldum yani :(

Back