• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

inşallah çıkmıştır eşimde artık ılımlı olmaya başladı... kan testimden sonra tamam hamile değilsin dedi o forumlardaki kadınları okutunca ozaman bekleyelim dedi hatta bugün git test yaptır dedi oda heveslendi artık :( ama anlaştık olmazsada üzülmiycez hatta ilk başlarda okulumdan dolayı istemiyorduk :)

ya canım onu bende çok düşündüm okulum bitsin yok mesleğim olsun yoksa çalışamam derslere falan ama yok yaa belkide o gelince herşey daha güzel olur diyorum...hakkımızda hayırlısı olsun bence..

tatlım sana bişi dicem ama bunları seni ümitlendirmek için yazmıyorum =) bi konu okuyorum bayan adeti 5 gün GEÇTİKTEN sonra yaptırmış 1.9 çıkmış doktor negatif demiş ama adet olmayınca bi hafta sonra falan gitmiş yine gebeymiş...birde bayanlar dioki adetiniz geçtikten 10 gün sonra doktora gidin diolar ondan önceki düşük değerlerin hiç birine doktorlar ümit vermezler diolar

canım daha 2. sınftayım ya ondan erken diyor eşim yapamazsın kaldıramazsın diyor bende okul uzasın hiç ama hiç istemiyorum... bide ben istanbul avrupa yakasında oturuyorum canım okulumda marmara üni göztepe kampüsü yani anadolu yakasında yaklaşık 1,5 saatlik yol gidiyorum ondanda mahvolucaksın diyo eşim bilmiyorum ama hesabıma göre eğer hamileysem doğumum tatile denk gelicek eğerki bi ağırlaşma yaşamazsam başarabilirim diye düşünüyorum :)

Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bi kızm var 2. çocuğu düşünüyorum 2 aydır korunmuyoruz. öncelikle size belirteyim adet öncesi mide bulantısı,yemeklerden tiksinme gibi belirtiler çok olmuyor ilk belrtiler göğüs ve kasık ağrısı bu belirtiler bile ilişkiden 8-10 gün sonra ortaya çıkıyor... ben kızıma hamile olduğumu adetime 5 gün kala öğrenmiştim evde test yapmıştım 2 çizgi silik çıkmıştı...bat 20 ekim inşallahh hepimiz hamileyizdir güzel haberlerleri duyalım sıraylaa...:34:

yaptırdım canım ilk test yaptıktan 2 gün sonra yaptırdım 19 falan çıkmıştı sonra ki yaptırdığımda baya yükselmişti 200 lerde çıkmıştı 19 çıktığında daha adetim geçmediği için dr çok güvenme demişti sonra bidaha yapptırdım :34:

yaa kızlar bu arada ben bugün testime dikkatlice baktımda sonuç kısmında <=2,39 yazıyor... yanlışmı yorumladım acaba 2,39 olmuyormu ozaman?

Merhaba arkadaşlar 3 yaşında bi kızm var 2. çocuğu düşünüyorum 2 aydır korunmuyoruz. öncelikle size belirteyim adet öncesi mide bulantısı,yemeklerden tiksinme gibi belirtiler çok olmuyor ilk belrtiler göğüs ve kasık ağrısı bu belirtiler bile ilişkiden 8-10 gün sonra ortaya çıkıyor... ben kızıma hamile olduğumu adetime 5 gün kala öğrenmiştim evde test yapmıştım 2 çizgi silik çıkmıştı...bat 20 ekim inşallahh hepimiz hamileyizdir güzel haberlerleri duyalım sıraylaa...:34:

cnm benimde zaten yumurtlama günümden beri geçmeyen tek şey kasık ağrılarım bi sağda bi solda :D takmamaya çalıştım ben pek umutlu olmadığım için ama yok çok acıyo..bi iki gün geçti gibi oldu sonra yine başladı..dün ve bugünde garip bişe oldu göbeğimin deliği sızladı uyutmadı beni sabaha iyi oldum akşama doğru yine bi gösterdi kendini gitti :Dbelki bunlar başka şeyin göstergesidir bilmem ama adetim geçsin anca giderim doktora köydeyim kadın doğumcu yok pratisyen hekim hepsi anlamazlar ilaç iğne veriolar kan testide yapılmıo..tek olmayan göğüste hassasiyet hiççççç yok :D ama daha adetime 1 hafta var

yaa kızlar bu arada ben bugün testime dikkatlice baktımda sonuç kısmında <=2,39 yazıyor... yanlışmı yorumladım acaba 2,39 olmuyormu ozaman?

canım bhcg değeri 2 olupta hamile olanlar var çevremde inş bebişin vardır sen bi kan testi daha yaptır yada evde kendin test yap:34:

ben hiç anlamıom testten yani henüz hiç yaptırmadım ama negatif için 0.100 falan die gidio hep senn nie yüksekki :D varmı bişeler acep

hilal inş o kasık ağrılarının sebebi hamileliktendir ama okadar nie acıyor anlamadım:15:

yaa canım o laboratuarda kan alan elemana götürdüm eğer bu yazıyosa küçük işareti var 0a yakın değerleri bizim laboratuar bu şekilde yazıyor dedi böyle şey olurmu? saçma geldi dediği... başka bi tahlil laboratuarıda çok erken dedi. adet gününde bile negatif çıkabilir kan testi doktor istemedikçe kafanıza göre yaptırmayın gecikme olursa yaptırın hatta gecikme oluncada bekleyin idrar yaptırın çünkü hormonlar hemen salgılanmayabilir yokyere canınızı sıkmayın dedi... off benim adetim bu stresten gecikecek zaten :(

bilmem belikide üşüttüm bebiş yoktur :( ama daha önce olmamıştı hiç..ovulasyon testi kullandım bu ay ben canım doktorların klasik hesabı gibi değil erken yumurtladım şuan 15 gün oldu o günden bu yana :s ve o günden sonra başladı zaten..benm prolaktin yüksekti bi ara sadece 1 ay test yaptırdım ilaç kullandım sonra test yapamadım bıraktım oluruna ağustosta pozitif test gördüm ama 1 gün sonra hastalandım şiddetli bi şekilde böyle olan varmış galiba diyeceğim şu ki eger prolaktin düştüyse kalmışımdır (ki ağststa ki gebelikse bu düşmüş demektir)dua edinde çıkmasın şu prolaktin midir nedir inş bir aya mahsus yükselmiştir bende ooofff off

jeren cnm bu doğru bak her hastanenin değer tablosu farklı oluo banada kimisi prolaktin normal dedi kimi az yüksek dedi vee erken olduguda çok dogru adeti geciken idrar yapsın sonra pozitifse doktora gidin diolar

neyse canım ne idrar ne kan artık daraldım vallai hiçbişey yaptırmıyorum adetim gecikene kadar kafamı iyice karıştırdılar bebek varsa zaten adet olmam direk kontrole giderim adet olursamda yaparım bi kahve oturur içerim yanınada sigaraaa ohhh :)

bende içiyorum canım ona çare yok ortada bişey yok napalım yani normal hayatımıza devam ediyoruz o stresi nasıl atıcaksın? sigarada içmezsem bana günler geçmez :S

Back