• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim ?

aslında 10 güne kana geçer anlamınada geliyo bu :S yanlışmı anladım dolayısıylada kan testinde belli olur...

canım sen kan testinden bahsediyorsun hmmmm evet olablir bence yaptır benm aklıma o hiç gelmiyo doğal olarak burda şansım yok yaptırmak için :((( yarın yaptır o halde belirsizlik çok kötü hem olmadı doktor erken daha da diyebilir test için en azından bi bilene sormuş olursun

bu hafta sonu danışcam zaten cnm bi doktora çünkü öğrenci olduğum için bu belirsizlik beni yoruyor dersler başladı laboratuar ortamı kimyasallar falan varsa öyle bişi hocalara durumu açıklayıp dersi almıycam :D

muhtemel ilişkiden 10 gun snra kanda çıkabılır ama geç döllenme olduysa çıkmayadabılır.en sağlıklısı regli gunu regli gelmesse idrar testi yapmanız bence.
yada çok dayanamıyorsanız erken gebelik testleri var ilişkiden 10 gun snra çıkıyormuş .ama hem pahalı hemde pek guvenilir değil.hayırlısı olsun

kızlar dün gece yoktunuz sıkıldım baya bi gezindim forumlarda ayyy koptum resmen yaa bayanlar eski kadınlarımızın evde yaptığı gebelik testlerinden bahsetmişler hiç okudunuzmu ???

ben 3 tanesini hatırlıom şuan biri çamaşır suyu biri limonlu bişeydi biride bardağa idrar yapılıo falan öle bişeler kk de zaten bi aratayım durun bulursam paylaşıcam

kızlar bişi dicem afedersiniz özürdiliyorum ama 2 gündür deliler gibi gaz çıkarıyorum tuvaletimi yaparken... böyle bişi yaşayan varmı?

enteresan hiç duymamıştım...

ayrıca komik cnm ben en kolayı çamaşır suyu ile olanı yaptım tabiki eglenmek için :D köpük köpük oldu ama bi bayan eşinede yaptırmış aşimdemi hamile diye :DDDD bence her halükarda köpürür bu idrar biri ç.suyu dimi

Kızlar daha 2.5 aylık evliyim,bu ay adetim gecikti tüm belirtiler var özellikle göğüslerim çok sızlıyor ama bir türlü kanama gelmiyor:30:,sık wc çıkıyorum ve iştahım çok açıldı.sizce hamilelik yüzdesi nedir,oy Allahım ben anneliğe hazır mıyım onu bile bilmiyorum. Evde yapılan testler ne zaman sonuç verir,yarın test alsam mı acaba?

Kızlar daha 2.5 aylık evliyim,bu ay adetim gecikti tüm belirtiler var özellikle göğüslerim çok sızlıyor ama bir türlü kanama gelmiyor:30:,sık wc çıkıyorum ve iştahım çok açıldı.sizce hamilelik yüzdesi nedir,oy Allahım ben anneliğe hazır mıyım onu bile bilmiyorum. Evde yapılan testler ne zaman sonuç verir,yarın test alsam mı acaba?

hamilesindir cnm ... adetin gelmediyse test yapabilirsin sonuc cıkar artık...

Back