Hamile miyim ?

Kızlar evde test yaptım Pozitif çıktı,şok oldum eşime söyledim oda şuanda şoklarda,gidip kan testi yaptırdık veee hakikaten hamileyimmmm:))))

Kızlar evde test yaptım Pozitif çıktı,şok oldum eşime söyledim oda şuanda şoklarda,gidip kan testi yaptırdık veee hakikaten hamileyimmmm:))))

ne güzel bi haber bu böyle çk sevindim cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin hadi gözün aydın bizlerede dua et lütfen

canım ilk belirtilerin neydi? bizlede paylaşabilirmisin? adet günün gelmeden önce neler hissettin? birde hayırlı olsun bebişin allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

vallai benim bacak ağrım romatizmalı gibi ağrıyor birde gaz var hala kasık ağrısı çok hafif sabahta akıntım olmuş ama durduk yere okadar çok akıntım olmamıştı ama şeffaf beyaz bi akıntıydı...

canım kan testini yaptır sen biran önce merak ediom ama ben iyiden iyiye umutsuzum artık beklemiom yani bidaha ki ay doktora gidicem hormonlara baktırmaya

merhaba ben bir şey soracaktım. ben adet günüm bittikten 6 gün sonra ilişkiye girdim ama boşalma olmadı içeriye ama bu zevk suyu denilen şeyden hamile kalınır mı?

Bu sitedet bir kacdir okuyorum, hamiel kalmak icin gün asiri iliskiye girin deniliyor , neden acaba ? Bilgisi olan yazsin merak ettim sebebini:)

Bu sitedet bir kacdir okuyorum, hamiel kalmak icin gün asiri iliskiye girin deniliyor , neden acaba ? Bilgisi olan yazsin merak ettim sebebini:)

cnm yumurtlama günlerinde hamile kalınır bu günleri hesaplaya biliyorsan o günler ilişkide bulun...ama hesaplayamayan yada düzensiz olan kişiler için bu günleri kaçırmama adına böylesi daha iyi..hee birde şu sebebi var erkeklerin sperm hareketliliğini sağlıyormuş günaşırı ilişki..merağını giderebildim umarım

merhaba ben bir şey soracaktım. ben adet günüm bittikten 6 gün sonra ilişkiye girdim ama boşalma olmadı içeriye ama bu zevk suyu denilen şeyden hamile kalınır mı?

çok düşükte olsa bazı doktorlar olabilir diyor çünkü zevk suyundada az miktarda sperm olabiliyor gelelim adetinden 6 gün sonra olmasına yumurtlaman nasıl oluyor bilmiyorum erken yada geç ama o ihtimalde düşük gibi geldi bana(bu arada biyerde okumuştum yumurtlama günleri dışındada gebe kalma ihtimali varmış bazılarında)

Kızlar beni tebrik eden herkese teşekkür ederim,bugün bu haberi tüm ailemle paylaştık.herkes çok mutlu,Allahın izni ile şu ilk 3 ayı iyi birşekilde atlatırım inşallah.Darısı tüm isteyenlerin başına rabbim sizinle olsun diyorum.
Öncelikle biz eşimle hiç korunmadık olursa bizimle büyür gider dedik.geçen ay edetim bitti ve ondan sonraki günkü ilişkide içe boşalma oldu ve ben hafif kalçamı dikerek öyle bekledim,sonra kalktım ve böyle gün aşırı devam ettik.sonra işte bu ay ki edetim 2-3-4-5-8 derken 10 gün gecikti.içten içe şüphelenmeye başladım ve gebelik belirtilerini araştırdım baktım bana uyuyor böylelikle bu sabah test alıp uyguladım sonuç belirgin bir çift çizgi yani Pozitif(Allahım isteyen herkese nasip etsin).Tabi sonra eşime gidip ona baba olmaya hazırmısın dedim ve testi gösterip açıklama yaptım,çok şaşkın mutlu ama tedirgin gözlerle bana baktı ve sevinçten ağladık ama tabi kesin sonuç için hastaneye gidip kan testi yaptırmak gerekiyordu bizde öyle yaptık ve sonuç yine pozitif çıktı.akşam saatlerinde sonucu aldık bu yüzden bebişin sağlığı ve kaç haftalık olduğunu yarın öğreneceğim.şuanda uykum kaçtı ve midem bulanıyor.sanırım ilk 3 ay bunu yaşayacağım.Korkum düşük olur mu diye
,dilerim olmaz.çünkü başta ben olmak üzere herkes çok mutlu...Allahım bu acıyı kimseye yaşatmasın ve kimseye yıllarca hastane kapısında bebek aratmasın.amin...:18:

kızlar vallai benim belirtiler yok olmak üzere ama afedersiniz bağırsak hareketlerinizde bi gariplik varmıydı?

yaaa kızlar bişi söyleyin midemde bulanıyor birde yanmam var abuk subuk bişi yemediğim halde yanıyor bulanıyor bacaklarımda ağrı var ve dün gece çok afedersiniz ama ilişkiye girerken nerdeyse uyuycaktım zor tuttum kendimi nasıl ağırlaştım anlatamam erken değilmi bu uyku hali falan :S daha 10-12 gün var adet olmama...

cok erken bu belirtiler için bence fazla kaptırma kendini sonra üzülmek cok kötüüü oluyor hayırlısı olsun

yaa canım zaten öyle çok abartı şekilde çocuk istediğimi söyleyemem öğrenci olduğum için derslerimi etkiliycek ama olanlarda bunlar çok fazla istemediğim için vücudumu dinlemiyorum sadece olanı söylüorum

canım 2,39 mu ne öyle bir değer çıktı gebelik yok dedi doktor ama ben içimden erken olduğunu düşünsemde yinede gebelik yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum

canım 2,39 mu ne öyle bir değer çıktı gebelik yok dedi doktor ama ben içimden erken olduğunu düşünsemde yinede gebelik yokmuş gibi hayatıma devam ediyorum

bence degerin articak seni gunlerdir takip ediyorum canim,0 da cikabilirdi tahminime gore daha adetineden cok varr.guzel habelrer gelicek senden insallahh:)))

evet canım bende ona şaşırdım gebeliği negatif olanların genelde 0.1 falan çıkıyor bende neden böyle bi sonuç çıktı bilmiyorum... adetime daha 9-10 gün var canım yinede içimdeki ışık sönmedi bitanede idrar testi aldım onuda 1,5 hafta sonra yapıcam evde bulunduruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…