-
- Konu Sahibi nurolmayan
Zaten ocak sonu evlenicez eğer bebek varsa düğünümüz de bebeğmiz de olucak demektir oda istiyor kızımız olsun diyo hatta zaten yaşı geldi onun yaslanıyo çıtırlık zamanlarımdan beri onu bekliyorum ben mi erkeğim o mu belli değil bi naz bi niyazYok yok bir şey olmaz, ben bir kere böyle yumurtlamamı kaçırdım ama. Tekrar yumurtluyormuşum kasık ağrım olmuştu ben hamileyim sanıp ilişkiden kaçınmıştım.Ben de eşimle sevgiliyken dört sene birlikte yaşadım ama doğum kontrol hapı kullanıyordum. Bir kere eve ultrason fotoğrafı asmıştım kayınvalidem gelmişti biz sevgiliyken eğer bebek varsa sakın atmayın ben bakarım demişti nikah yoktu dksmsmsks. Şeyden korktum nişanlın istemezse diye ama sen gözlemlemlemişsindir onu… Bebek olunca evlenecek misiniz bir de,?
Ahahhaa erkekler öyle oluyor, umarım bebiş de gelirZaten ocak sonu evlenicez eğer bebek varsa düğünümüz de bebeğmiz de olucak demektir oda istiyor kızımız olsun diyo hatta zaten yaşı geldi onun yaslanıyo çıtırlık zamanlarımdan beri onu bekliyorum ben mi erkeğim o mu belli değil bi naz bi niyaz
İki tane erken gebelik al bence erken gebelikte cift gormeyene kdr kaset yapma erken gebelik daha hassas kaset gecmeden çıkmazOlur sabah atarım eğer o testten bulamazsam zaten burda iki eczane var kaset testten on yirmi tane alır yaparım net olması için ahhsjsjs
Hayır daha gecikmem olmadı adetime 8 gün var ama dayanamadım artık yapacam sabah memelerim kaşınıyor belim ağrıyor sırtım da ama memelerim de acı ağrı yok bide akıntım oluyo şeffaf su gibi gündüz üç kez uyudum bugünAhahhaa erkekler öyle oluyor, umarım bebiş de gelirGeciktin mi ya da belirtin var mı?
Tamam o zaman öyle yapıyım ondan varsa erken gebelik testi başka marka varsa alıyım mıİki tane erken gebelik al bence erken gebelikte cift gormeyene kdr kaset yapma erken gebelik daha hassas kaset gecmeden çıkmaz
Aynen öyle artimed olmasın sadece o marka yalancı pozitif veriyormus hayal kırıklığına uğramani istememTamam o zaman öyle yapıyım ondan varsa erken gebelik testi başka marka varsa alıyım mı
Bide kasıklarımda cızırtı gibi bi sancı oluyo bazenHayır daha gecikmem olmadı adetime 8 gün var ama dayanamadım artık yapacam sabah memelerim kaşınıyor belim ağrıyor sırtım da ama memelerim de acı ağrı yok bide akıntım oluyo şeffaf su gibi gündüz üç kez uyudum bugün
Tamam hadi bakalım sabahlar olmasın djdjjdjdAynen öyle artimed olmasın sadece o marka yalancı pozitif veriyormus hayal kırıklığına uğramani istemem
Bende uyku var beyaz akıntı kalcada sızı burun tıkanıklığı var buda belirtiymis 1 saat önce öğrendim kasık ağrısı gectigimiz haftalrda olmuştu gecti ve sol tarafta bel ağrısı bunlr geçtiHayır daha gecikmem olmadı adetime 8 gün var ama dayanamadım artık yapacam sabah memelerim kaşınıyor belim ağrıyor sırtım da ama memelerim de acı ağrı yok bide akıntım oluyo şeffaf su gibi gündüz üç kez uyudum bugün
days doctor da yalancı pozitif veriyor.Aynen öyle artimed olmasın sadece o marka yalancı pozitif veriyormus hayal kırıklığına uğramani istemem
Güvenilirler; predictor, predictor-eatrly, prodoctor, miratechTamam o zaman öyle yapıyım ondan varsa erken gebelik testi başka marka varsa alıyım mı
Hadi inşallah Rabbım gönlündekini versin inşallah bol bol dua etBide kasıklarımda cızırtı gibi bi sancı oluyo bazen
Sendn çok bn heyecan yaptımTamam hadi bakalım sabahlar olmasın djdjjdjd
Varsa ondan alıcam eğer yoksa ne alıyım arabada ben de değil çünküdays doctor da yalancı pozitif veriyor.
Güvenilirler; predictor, predictor-eatrly, prodoctor, miratechTavsiyem predictor
Bnmde son 3 gün bnde bu marka bulabilirim inşallah olmazsm alicm dua edin benim lütfen bu ay çok çabaladımdays doctor da yalancı pozitif veriyor.
Güvenilirler; predictor, predictor-eatrly, prodoctor, miratechTavsiyem predictor
Ben de çok heyecanlıyım ben yapıyım bişey çıkmazsa eğer sen de yap dört gün sonra hep haberleşelimSendn çok bn heyecan yaptım
İnsallah hadi bakalımHadi inşallah Rabbım gönlündekini versin inşallah bol bol dua et
Alabileceklerin 1- predictor yoksa 2- prodoctor o da yoksa 3-miratechVarsa ondan alıcam eğer yoksa ne alıyım arabada ben de değil çünkü
Evet ama kötü düşünme adetini yine beklersin gelmezse yine yaparsın testini atarsın buraya zaten bnde aticmBen de çok heyecanlıyım ben yapıyım bişey çıkmazsa eğer sen de yap dört gün sonra hep haberleşelim
İnşallah bebişin seninledir hayatımBnmde son 3 gün bnde bu marka bulabilirim inşallah olmazsm alicm dua edin benim lütfen bu ay çok çabaladım
İnşallah bebişin seninledir hayatımNe zaman batın?