- 26 Aralık 2024
- 11
- 0
- 19
-
- Konu Sahibi nurolmayan
Korunmasız bir ilişkiniz oldu mu? Olduysa yumurtlama gününüzde mi oldu?Merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen beni yargılamayın bu konularda çok bilgisizim benim reglm bir aydır gecikiyor bir haftadan fazla süre maydanoz suyu ve tarlusal kullandım fakat hala regl olamıyorum soğan ve biberiye de denedim ve düşününce o kadar maydanoz suyu içtim hamile olsam düşük olurdu diye düşünüyorum herhangi bir hamilelik belirtisi de yok ne yapmam gerekir acaba
DimiVe ya hut yakın zamanlarda kan tahlili yada idrar testi ile gebelik testi yaptınız mı :)
Çok bilgisizim dediğiniz için aklıma ilk o geldiDimiben yaptım test negatif
Evet bugün yaptım ama adete daha 11 gün varÇok bilgisizim dediğiniz için aklıma ilk o geldiyeni mi yaptınız
Ay ben konuyu açan cevap yazdı sandııımEvet bugün yaptım ama adete daha 11 gün var
Yaaa benim konumda konuşmuştukkkk hatırlamadın mıAy ben konuyu açan cevap yazdı sandııım11 gün çok geç olmuş regliniz bitince yapsaydınız hemen keşke
Ay hahahaha tamam şimdi baktım da konulara bakıp yorumlaştıiım o kadar var ki yazışmamızı görünce hatırladım isimler geröek değil ya aklımda kalmıyorYaaa benim konumda konuşmuştukkkk hatırlamadın mı
Ya oldu ama çok ileri derece değil bakireyim hala ve regl takvimlerine baktığımda hamile kalma şansı düşük diyorKorunmasız bir ilişkiniz oldu mu? Olduysa yumurtlama gününüzde mi oldu?
Hayır korkudan yapamadım test falanVe ya hut yakın zamanlarda kan tahlili yada idrar testi ile gebelik testi yaptınız mı :)
Birde şu an oturduğum mahalle hepsi akraba eczaneye bile gidemiyorum bu gün çamaşır suyuyla denedim kenarlarında hafif kabarma oldu ama hiç renk falan değişmedi bir kadın yaptığında rengi falan da değişiyorduVe ya hut yakın zamanlarda kan tahlili yada idrar testi ile gebelik testi yaptınız mı :)
Bakireysen nasıl çocuk olacak kızYa oldu ama çok ileri derece değil bakireyim hala ve regl takvimlerine baktığımda hamile kalma şansı düşük diyor
Ya sürtünme olunca bile hamile kalabiliyorsunBakireysen nasıl çocuk olacak kızstrese girip adetini iyice geciktirirsin
Ya sürtünme olunca da hamile kalabiliyorsun ondan korkuyorumBakireysen nasıl çocuk olacak kızstrese girip adetini iyice geciktirirsin
Hem yumurtlama zamanı değilmiş hemde tam bir birliktelik olmamış ben ihtimal dahi vermiyorum kendini rahatlat benceYa sürtünme olunca bile hamile kalabiliyorsun
Ondan korkuyorum ben
Ben son iki üç gündür günde 4 5 tane papatya çayı içiyorum hala olmadım adaçayını da yarın deneyeyimHem yumurtlama zamanı değilmiş hemde tam bir birliktelik olmamış ben ihtimal dahi vermiyorum kendini rahatlat benceben reglim gecikince adaçayı içiyorum akşam oluyorum.
Muhtelemen yaşınız genç 27 yaşında bir kadın olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Evlilik dışı cinsel ilişkilerde hem böyle hamilelik durumları gibi stresler çeker hayatınızın en güzel yıllarını panikle geçirirsiniz hemde hamilelikten çok çok önemli olan bir takım hastalıklar bulaşabilir. Hiç, hpv gibi bunlar çok daha zor şeyler. İlerde anne olmanıza kadar etkiler. Lütfen bunu dikkate alıp kendinize değer verin. Sizi seven sizin kötü hissetmenize sebep olan şeye müsaade etmez. Sevgiler canım.