Hamile miyim

nurolmayan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
11
0
19
Merhaba arkadaşlar öncelikle lütfen beni yargılamayın bu konularda çok bilgisizim benim reglm bir aydır gecikiyor bir haftadan fazla süre maydanoz suyu ve tarlusal kullandım fakat hala regl olamıyorum soğan ve biberiye de denedim ve düşününce o kadar maydanoz suyu içtim hamile olsam düşük olurdu diye düşünüyorum herhangi bir hamilelik belirtisi de yok ne yapmam gerekir acaba

Korunmasız bir ilişkiniz oldu mu? Olduysa yumurtlama gününüzde mi oldu?

Ve ya hut yakın zamanlarda kan tahlili yada idrar testi ile gebelik testi yaptınız mı :)
Birde şu an oturduğum mahalle hepsi akraba eczaneye bile gidemiyorum bu gün çamaşır suyuyla denedim kenarlarında hafif kabarma oldu ama hiç renk falan değişmedi bir kadın yaptığında rengi falan da değişiyordu

Muhtelemen yaşınız genç 27 yaşında bir kadın olarak bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Evlilik dışı cinsel ilişkilerde hem böyle hamilelik durumları gibi stresler çeker hayatınızın en güzel yıllarını panikle geçirirsiniz hemde hamilelikten çok çok önemli olan bir takım hastalıklar bulaşabilir. Hiç, hpv gibi bunlar çok daha zor şeyler. İlerde anne olmanıza kadar etkiler. Lütfen bunu dikkate alıp kendinize değer verin. Sizi seven sizin kötü hissetmenize sebep olan şeye müsaade etmez. Sevgiler canım.

Hem yumurtlama zamanı değilmiş hemde tam bir birliktelik olmamış ben ihtimal dahi vermiyorum kendini rahatlat bence ben reglim gecikince adaçayı içiyorum akşam oluyorum.
Ben son iki üç gündür günde 4 5 tane papatya çayı içiyorum hala olmadım adaçayını da yarın deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…