Hamile miyim

Yarın alıp yapayım bari dayanamıyorum sabah çişimi yapmadan önce varsa çıkabilir dimi
Aynen ilk idral önemli bide sıvı tüketme fazla hadi inşallah rabbim hevesini kursaginda bırakmasın inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

İnsallah çıkar çok istiyorum senin daha az kalmış sen de mutlu olursun insallah dört güncük kaldiiiii

belki 9 10 gibi yaparım zaten heyecandan uyuyamam gibi geliyor
Ahaha mesajlarınızı okudum da, nişanlın tamam dedi mi bebeğe orayı kaçırdım kız Bir de regle yakın yapmanı tavsiye ederim negatif çıkınca heves kaçırıcı oluyor. Ayrıca bebek varsa bile ilişkide bir şey olmaz diye düşünüyorum bende varsa bir haftadır içeride çorbaya döndü

Ahhsjsjshs mesajınız beni de güldürdü onun daha haberi yok ama hep ikimiz de hayal ediyoruz onun için oda üzülmesin diye söylemedim tabi ki zaten evli gibiyiz dört yıldır ben cinsellikten korktum belli olana kadar evi bile süpürmüyorum düşünün bişey olur diye hahshsjs

Yok yok bir şey olmaz, ben bir kere böyle yumurtlamamı kaçırdım ama. Tekrar yumurtluyormuşum kasık ağrım olmuştu ben hamileyim sanıp ilişkiden kaçınmıştım. . Şeyden korktum nişanlın istemezse diye ama sen gözlemlemlemişsindir onu… Bebek olunca evlenecek misiniz bir de,?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…