-
- Konu Sahibi nurolmayan
Erken gebelik testi miBir tane okumustum prodoktor tarzi bir seydi marka konu gir önerilere bak o tarz konu acan olmuştu
Evet evetErken gebelik testi mi
Senin az var yine ya süper 4 gün dayanılabilir bir süreçB
Benim 4 gün var dayanmaya calisicam o sabırsızlgi çok iyi biliyorum ama negatiften korktuğum için yapmıyorum
4 güne koly gelmedm kendimle savaşıyorumSenin az var yine ya süper 4 gün dayanılabilir bir süreç
4 güne koly gelmedm kendimle savaşıyoru
Ben de o andan beri işte merakım içimi yedi4 güne koly gelmedm kendimle savaşıyorum
Evet bu canım çok iyi diye duydumBen de o andan beri işte merakım içimi yedi
Predictor Early – Erken Hamilelik testi diye bişey buldum o mu ?
Yarın alıp yapayım bari dayanamıyorum sabah çişimi yapmadan önce varsa çıkabilir dimiEvet bu canım çok iyi diye duydum
Aynen ilk idral önemli bide sıvı tüketme fazla hadi inşallah rabbim hevesini kursaginda bırakmasın inşallah sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallahYarın alıp yapayım bari dayanamıyorum sabah çişimi yapmadan önce varsa çıkabilir dimi
Ayyy amin amin inşallah ben folikasit omega 3 gynoseed jel kullandm umudum var inşallah Rabbım nasip ederİnsallah çıkar çok istiyorum senin daha az kalmış sen de mutlu olursun insallah dört güncük kaldiiiii
Amin sağlıklı bir bebisin olsunAyyy amin amin inşallah ben folikasit omega 3 gynoseed jel kullandm umudum var inşallah Rabbım nasip eder
Seninde insallah insallah insallah kacta test yapicaksn bn heyecnlandmAmin sağlıklı bir bebisin olsun
belki 9 10 gibi yaparım zaten heyecandan uyuyamam gibi geliyorSeninde insallah insallah insallah kacta test yapicaksn bn heyecnlandm
Yok yok öyle stres yapma bence stres çok kötü etkiliyor çok da kaptirma çok üzülme olursa bir olmazsa bin hayır arabelki 9 10 gibi yaparım zaten heyecandan uyuyamam gibi geliyor
Ahaha mesajlarınızı okudum da, nişanlın tamam dedi mi bebeğe orayı kaçırdım kızbelki 9 10 gibi yaparım zaten heyecandan uyuyamam gibi geliyor
İşte ben böyle abartıyorum genelde her seyiYok yok öyle stres yapma bence stres çok kötü etkiliyor çok da kaptirma çok üzülme olursa bir olmazsa bin hayır ara
Bende öyleyim merk etme 1 aydr yedim kendimi testini at buraya olur mu çok merk ediyorumİşte ben böyle abartıyorum genelde her seyi
Ahhsjsjshs mesajınız beni de güldürdü onun daha haberi yok ama hep ikimiz de hayal ediyoruz onun için oda üzülmesin diye söylemedim tabi ki zaten evli gibiyiz dört yıldır ben cinsellikten korktum belli olana kadar evi bile süpürmüyorum düşünün bişey olur diye hahshsjsAhaha mesajlarınızı okudum da, nişanlın tamam dedi mi bebeğe orayı kaçırdım kızBir de regle yakın yapmanı tavsiye ederim negatif çıkınca heves kaçırıcı oluyor. Ayrıca bebek varsa bile ilişkide bir şey olmaz diye düşünüyorum bende varsa bir haftadır içeride çorbaya döndü
Olur sabah atarım eğer o testten bulamazsam zaten burda iki eczane var kaset testten on yirmi tane alır yaparım net olması için ahhsjsjsBende öyleyim merk etme 1 aydr yedim kendimi testini at buraya olur mu çok merk ediyorum
Yok yok bir şey olmaz, ben bir kere böyle yumurtlamamı kaçırdım ama. Tekrar yumurtluyormuşum kasık ağrım olmuştu ben hamileyim sanıp ilişkiden kaçınmıştım.Ahhsjsjshs mesajınız beni de güldürdü onun daha haberi yok ama hep ikimiz de hayal ediyoruz onun için oda üzülmesin diye söylemedim tabi ki zaten evli gibiyiz dört yıldır ben cinsellikten korktum belli olana kadar evi bile süpürmüyorum düşünün bişey olur diye hahshsjs