- 23 Aralık 2024
- 262
- 46
-
- Konu Sahibi nurolmayan
Valla ben kendimi hiç dinlemiyordum ama sol kasık ağrım dün hoplattı beni ne oluyor dedim, idrar kısmında ise incelemiyordum afedersiniz bir garip koktuğunu fark ettim sifona basarken. Çok keskin koku alıyorum daha önce böyle koku almamıştım hiç… Sol taraftaki sızıyı hala hissediyorum kendimi dinlemem genelde ama gece yatarken kasıklarım çok yanıyor. Regl düzensiz olduğu için ben bu haftayı da değerlendiriyorum belki yumurtluyorumdur diyeÇoğu insan hiç belirti bile görmeye biliyormus bn her ay hamilelk belirtileri yaşıyorum pskolojikmen kendimizi izlemeyelim en iyisi
Dayak yemiş gibi uyanıyorum ben bir kaç gündür uyku düzeninden diyip kendimi oyalıyorumBugün gece 9 da uyandım düşünün sürekli kalkacağım deyip kalkmamışım 14 saat uyumuşum şimdi de cin gibi ayaktayım kahve içiyorum
Midem de ezilmede oluyo benimValla ben kendimi hiç dinlemiyordum ama sol kasık ağrım dün hoplattı beni ne oluyor dedim, idrar kısmında ise incelemiyordum afedersiniz bir garip koktuğunu fark ettim sifona basarken. Çok keskin koku alıyorum daha önce böyle koku almamıştım hiç… Sol taraftaki sızıyı hala hissediyorum kendimi dinlemem genelde ama gece yatarken kasıklarım çok yanıyor. Regl düzensiz olduğu için ben bu haftayı da değerlendiriyorum belki yumurtluyorumdur diye
Bn birde sabh uyanirkn başım ağrıyor akşamda bir tur uyudum kocam salmadı agzimla burnumla oynuyordu rahtszliktn uyandm nasıl sinir oldumBen de çay demledim dayanamadım uykum da yok ben de aksam 6 da uyandım dün gece de dörtte uyumuştum
İnşallah sizin de kucağınızı boş bırakmaz umarım üçümüz de hamileyizdir de bu zamanları hatırlarızRabbim gönlündekini versin sana sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hevesini kursaginda bırakmasın inşallah
Ezilme ne bilmiyorum ama bende yanma var süt feln içiyorum rahtliyor sonra akşam tekrarMidem de ezilmede oluyo benim
İnşallah İnşallah inşallah ücümüzde pozitif test atarz şuraya bu ayİnşallah sizin de kucağınızı boş bırakmaz umarım üçümüz de hamileyizdir de bu zamanları hatırlarız
Düzenli regl için bir böbreği feda ederimBenim 4 ocak hiç sekmez bu ay bu adet günü gelmek bilmedi normalde de of ya yine mi derdim dkdkkdkd
Sinir zaten en tepemde benim dkdkfkkd sormayınBn birde sabh uyanirkn başım ağrıyor akşamda bir tur uyudum kocam salmadı agzimla burnumla oynuyordu rahtszliktn uyandm nasıl sinir oldum
Benim midede tık yok maalesef midem hiç hassas değildirEzilme ne bilmiyorum ama bende yanma var süt feln içiyorum rahtliyor sonra akşam tekrar
Cidden ilk birlikte olduğum aydan sonra bir kez bile gecikmemisimdir 28 günde bir adet olurum yumurtlama günlerimi de kendim anlıyorum iki yıldır hormonlardan herhaldeDüzenli regl için bir böbreği feda ederim
Bende öyle yaptm hep degerlendirdim bu günde degerlendirdim Allahtan ümit kesilmez ovulasyon kullnmadigim için bilmiyorum ne zmn yumurtladigimiValla ben kendimi hiç dinlemiyordum ama sol kasık ağrım dün hoplattı beni ne oluyor dedim, idrar kısmında ise incelemiyordum afedersiniz bir garip koktuğunu fark ettim sifona basarken. Çok keskin koku alıyorum daha önce böyle koku almamıştım hiç… Sol taraftaki sızıyı hala hissediyorum kendimi dinlemem genelde ama gece yatarken kasıklarım çok yanıyor. Regl düzensiz olduğu için ben bu haftayı da değerlendiriyorum belki yumurtluyorumdur diye
Ben testlerden çok korkuyorum birkaç kere negatif gördüğüm için, eğer bu ayda olmazsa doktor yumurtlama takibi yapalım dedi ona tamam diyeceğimSinir zaten en tepemde benim dkdkfkkd sormayın
Benim hassas zaten normal hayatta da öyle onun için mide bulantısı falan benim için belirti değil simdilik zaten çok erken bence bide durup dururken meme uçlarım üşümüş gibi belirginleşiyor sonra da kaşınmaya başlıyı etrafıBenim midede tık yok maalesef midem hiç hassas değildir
Bnmki hassas malesef ama gecen ayda yanma olmuştuBenim midede tık yok maalesef midem hiç hassas değildir
Siz kaç yıldır evlisinizBen testlerden çok korkuyorum birkaç kere negatif gördüğüm için, eğer bu ayda olmazsa doktor yumurtlama takibi yapalım dedi ona tamam diyeceğim
Ben korkmuyorum artık nefret ediyorum sadece bu ay 6 negatif gördüm çok da sabırsızımdır çünkü alakasz zmnlrda bile yapıyorumBen testlerden çok korkuyorum birkaç kere negatif gördüğüm için, eğer bu ayda olmazsa doktor yumurtlama takibi yapalım dedi ona tamam diyeceğim
Müthiş ya çok imreniyorumCidden ilk birlikte olduğum aydan sonra bir kez bile gecikmemisimdir 28 günde bir adet olurum yumurtlama günlerimi de kendim anlıyorum iki yıldır hormonlardan herhalde
Bnde bulantı feln yok tiksinme varBenim hassas zaten normal hayatta da öyle onun için mide bulantısı falan benim için belirti değil simdilik zaten çok erken bence bide durup dururken meme uçlarım üşümüş gibi belirginleşiyor sonra da kaşınmaya başlıyı etrafı
1.5 yıldır ama denemeye iki ay önce başladım ondan önce korunduk bu üçüncü ayım… Regl düzenli olmayınca her şey tepetaklak oldu…Siz kaç yıldır evlisiniz